Vegas part 3: Shopping time!

Na de fantastische zaterdagavond deden we het zondagochtend rustig aan. Het is hier immers zo’n 28 graden overdag, dus moet daar bij thuiskomst in Nederland natuurlijk wel wat van te zien zijn. We relaxten dan ook heerlijk in onze bikini’s aan het zwembad, lazen een boekje en bruinden vooral lekker bij.

Met een flinke buidel aan zakgeld was het ’s middags tijd om de grote shopping malls te ontdekken. Voor fashionista’s is Las Vegas een echt shopwalhalla, van ontzettend dure merken tot zeer goedkope winkeltjes; hier kun je je helemaal uitleven! Vier mannen speelden een pokertoernooi in The Venetian, terwijl Sjoerd met ons meiden op shopmissie ging. Allemaal hadden we ons eigen boodschappenlijstje, dat we gretig afwerkten.

In de shopping mall Fashion Show gingen we dan ook los. In de Zara deed ik mijn eerste aankoop, een leuk gestreept jurkje. Met een legging en laarzen eronder helemaal Marieke-style, volgens Jet en Marcella! :) Daarna zwierven we wat door de mall, onze ogen uitkijkend naar al het moois. Natuurlijk kwamen we ook een aantal Starbucks tegen (op elke straathoek zit er eentje en ook in de malls vind je er verschillende)!

Toen we arriveerden bij een kledingzaak genaamd Abercrombie & Fitch, ging ik helemaal los. Op de website had ik de collectie van dit Amerikaanse merk al bewonderd, in de winkel leek ie alleen maar mooier. ONGELOFELIJK! Het grootste deel van mijn zakcentjes heb ik dan ook bij deze winkel gespendeerd: twee T-shirts, een blousje, een gebreid vestje en een lekker joggingvest met capuchon. Ik had nog veel meer gezien, maar helaas liet mijn budget dit niet toe en moest ik een aantal kledingstukken terugleggen…. :( Volgens Jet heeft A&F ook een online shop, zodat ik bij thuiskomst lekker verder kan shoppen. Heerlijk! Alle tien personen hier in het huis zijn al geslaagd bij deze geweldige zaak, die zo’n vijf vestigingen (misschien nog wel meer) alleen al in Vegas heeft.

Jet en Marcella gingen los in de volgende kledingzaak, maar uit voorzorg ging ik daar maar niet meer naar binnen. Ik zou er toch alleen maar geld uitgeven dat ik niet meer had! Op mijn lijstje staan namelijk nog Allstar-gympen en een Adidas-trainingsbroek, dus dat heeft prioriteit. Sjoerd wilde graag de nieuwste laptop van Apple (MacBook Pro) kopen, dus ging ik gezellig met hem mee. Ik ben nogal een gadgetfreak, dus heb ik samen met hem staan kwijlen in de Apple Store. Wauw! Die nieuwste iPodjes Nano zijn ook niet verkeerd… NEE MARIEK, JE HEBT AL EEN IPOD, HOOR IK MIJN MOEDER NU DENKEN.

Met Manon kocht ik bij Godiva nog een paar overheerlijke chocoladebonbons en scoorde ik voor mijn lieve broertje Jesper bij een sportzaak een honkbalpetje van de LA Dodgers. Hij heeft erg goed meegeholpen in mijn huisje en verdiende daarom een kado. (En nee, ik heb nu niet de verrassing verpest; hij weet al dat ie ‘m krijgt omdat ik hem midden in de nacht wakker belde voor zijn maat.)

De dag was alweer om, dus de shopmissie moet een andere keer worden voortgezet. We werden namelijk op tijd thuis verwacht om met z’n allen lekker te gaan eten. De bestemming was Applebee’s, een food-keten waar je typisch Amerikaanse steaks, chicken, ribs, nachos & salads kunt eten. Amerikanen bereiden al hun maaltijden met ontzettend veel vet en serveren alles in extreem grote porties, dus zaten we al snel vol van het lekkers. Een toetje ging er bij mij niet meer in, wat voor degenen die mij kennen een grote verrassing zal zijn! :) Opvallend is ook dat je in Amerika een (enorm groot!) glas fris bestelt en dat deze vervolgens GRATIS onbeperkt wordt aangevuld. Ideaal!

Na onze buikjes rondgegeten te hebben, gingen we weer op huis aan. We waren zelfs te moe en voldaan om nog in de jacuzzi te gaan; shoppen is ook gewoon heel erg vermoeiend. Volleybalmeiden: zien jullie dat ik mijn conditie bijhoud hier?! ;)

dagboek3-zwembad.jpg dagboek3-fashion-show.jpg
dagboek3-apple.jpg dagboek3-abercrombie.jpg
dagboek3-starbucks.jpg

25 Comments

 1. Nientjuh 21 oktober 2008 at 20:42

  Oke….wacht even…nu ben ik officieel heel erg jaloers op je. Jemig meis wat maak jij een mooie trips dit jaar. Super leuk hoor, dat is ook nog altijd een keer mijn wens om naar Amerika te gaan.
  Ga lekker nog even genieten de tijd vliegt ook daar voorbij. Groetjes Jeanine

 2. Lonneke 21 oktober 2008 at 21:16

  Nou, jij hebt écht een super reisje!! Enjoy!

 3. Willemvk 21 oktober 2008 at 21:50

  En ik mag morgen weer met mijn lekkere warme arafat-sjaal om tegen de kou weer naar het werk fietsen….
  Nog een paar van deze logjes en ik wordt zwaar jalours :D

 4. Babbel 21 oktober 2008 at 22:17

  Grr, wát een fijnheid… Ik zit praktisch ín mijn kachel, brr.

 5. Joyce 21 oktober 2008 at 23:02

  Haha geweldig zeg wat een reis!
  Geniet er nog lekker van!

 6. Laura 22 oktober 2008 at 06:39

  Wat super de super zeg gewoon via je werk naar Las Vegas! Ik maar saai op kantoor zitten…pfff… ben jaloers! Geniet ervan!

 7. Mama 22 oktober 2008 at 07:56

  Waaauuuwww dat shoppen, zou ook wel wat voor mij zijn (hahaha). Ben benieuwd wat er allemaal uit je koffer komt rollen.
  Genieten maar !!!! Kus mama

 8. Puck 22 oktober 2008 at 08:19

  Goh, nu valt mijn reisje naar de Duitse Eiffel wel heel erg in het niet! Ik wil ook naar Las Vegas…

 9. Desiree 22 oktober 2008 at 09:21

  Volgens mij geniet jij je daar te pletter! En ondanks dat ik niet echt pro-Amerika ben, zou ik zo’n reisje als jullie nu hebben ook best wel willen hoor ;)
  xx

 10. Anna 22 oktober 2008 at 09:58

  wowowowowow wat vet allemaal! Heeeerlijk, en al dat shoppen, wauwie! :D

 11. Joyce 22 oktober 2008 at 09:59

  Ahh, was het hier maar 28 graden. Ik verlang naar warmte! Je zal het nog wel koud gaan krijgen als je terug bent in Nederland. Op het moment is het maar liefst 9 graden. Dat is dus zo’n 20 graden verschil! Het zal daar wel ontzettend huge zijn allemaal! Gelukkig ben je niet verdwaald. Geniet er maar lekker van! <3

 12. Chantalk 22 oktober 2008 at 11:23

  Ja halloooooo. Zit ons even lekker te maken met je Vegas logjes haha! Nee, echt super wat je allemaal meemaakt zeg! Wow! Geniet er nog maar heel erg van, want voor je het weet is het voorbij!

 13. Angela 22 oktober 2008 at 11:53

  wow, dit maakt de reis HELEMAAL compleet, whoepie! :-D

 14. San 22 oktober 2008 at 12:31

  ZO even bij gelezen en zo te zien heb je een waanzinnige tijd daar in Vegas, mijn god wat een prachtige villa en dat zwembad, mag ik die in mijn achtertuin. Ik hoop dat je nog een beetje ruimte in je koffer had voor al je aankopen, heerlijk lijkt me dat om eens elders te shoppen. Je bent in ieder geval super aan het genieten!!

 15. marian 22 oktober 2008 at 13:14

  Nou je zal nu toch wel een heel eind blut zijn denk ik maar zo????

  Geweldig vol genot lees ik alles door!!

  XXX Je Tantetje!!!!

 16. Prinsesje in Wonderland 22 oktober 2008 at 13:15

  Wat gaaf dat je met zakgeld mocht gaan winkelen of is het je eigen zakgeld?

 17. Natazz 22 oktober 2008 at 13:36

  Ik heb even flink bijgelezen, jeetje wat een luxe hebben jullie daar zeg, dat word straks afkicken hoor als je weer met de trein naar je werk moet. hihi.
  En dan nog maar over het temperatuurverschil te zwijgen. hihi.

  Geniet ze nog even
  liefs Natazz

 18. Sanne 22 oktober 2008 at 14:37

  Wow! Net ook even je vorige logjes gelezen (ik loop een beetje achter overal…), wat een supertijd heb je zeg! Ik is zoooooo jaloers! Geniet nog lekker verder!

 19. Lianne 22 oktober 2008 at 16:10

  Oo ik ben jaloerss!

  Klinkt echt helemaal geweldig :)

 20. Janneke 22 oktober 2008 at 18:04

  Jeej, wat heerlijk om te lezen allemaal! Geniet er maar lekker van, hier in NL is het hartstikke koud & herfst. Neem nog een lekkere caramel macchiato en enjoy! Liefs

 21. Live laugh love 22 oktober 2008 at 18:20

  Lucky you! Super wat je allemaal beleeft, koopt en ziet van de wereld!

 22. Liedewij 22 oktober 2008 at 19:04

  Top hoor dat je nog aan je conditie werkt! Geniet er maar lekker van! Wat ik lees en op de foto’s zie lijkt me helemaal top!
  Kus Lie

 23. inge 22 oktober 2008 at 19:48

  zo. heb even op die link geklikt en zag een páár prijzen en kan wel stellen dat je in één dag (wat? een paar uur!) meer hebt uitgegeven aan kleding dan ik dit hele jaar!

  zucht.

  (hoe lang zit je daar nog? want anders kom ik daarná wel weer op je log kijken ; )

 24. Tanja 22 oktober 2008 at 20:26

  A&F is een super winkel. Hollister vond ik ook helemaal tof en net iets goedkoper :P Heb daar ook wat kleding gekocht. En Applebee’s.. Jammie!! Ben ik 2x wezen eten toen ik ook in Amerika was. Ik heb ook nog zo’n groot glas thuis, had ik meegenomen haha. Nu ik jou verhalen allemaal lees wil ik echt supergraag terug ;) Nogmaals, geniet er nog maar van daar !!

 25. Olga 24 oktober 2008 at 01:32

  De nieuwste Ipod is op dit moment in de aanbieding bij de Mediamarkt ;)