De vier

Ik weet het, ik ben een waardeloze blogger momenteel. Pronkt in mijn Hyves- en Twitterprofiel nog schaamteloos het woord ‘blogaddict’, weet ik nu echt wel dat ik die titel momenteel niet mag dragen… *bloos*

Twee excuses: druk en inspiratieloos. Zegt genoeg dacht ik zo… Gelukkig geeft Sanne Purchase lady era 100mg mij even een duwtje in de rug door dit stokje naar me te gooien! Normaal ben ik er niet zo van, maar deze vind ik wel grappig. Komt ie!

4 plaatsen waar ik vaak kom (op mijn eigen huis na)

– Ze.nl Redactie @ Amsterdam
– sporthal De Kruisboog @ Houten (volleybal!)
– pa & ma @ Culemborg
– diverse NS-stations

4 mensen die mij regelmatig mailen
Sanne
– Naomi
– hele Suriname Van Ommerenstraat (mailinglist, heerlijk vermaak)
– schrijfsters Ze.nl

4 favoriete geuren
– J’adore van Dior
– vers gebakken brood
– heerlijk mannengeurtje in een mooie mannennek ;)
– een frisgewassen dekbed (sorry San, deze laat ik staan!)

4 plaatsen waar ik nu zou willen zijn
– New York
– aan de andere kant van de wereld op een mooi strand met veel zon
– bij gebrek aan zon hier: onder een lekker warme zonnebank
– met goede vriendinnetjes in een fijn cafeetje

4 series die ik volg
– Gossip Girl (loving Nate so much!)
– Grey’s Anatomy (jaaa, McDreamy!)
– Ugly Betty
– Prison Break (Wentworth… zucht)

En hij moet natuurlijk ook doorgegeven worden… (hoeft niet als je geen zin hebt of hem al hebt gedaan hoor!)
Marlies Buy keppra xr 500mg
Sandra Paroxetine high how much
Jeanine
Kim

LEES OOK:

33 reacties

 1. Hey je bent er weer! Gezellig! Ugly Betty ik moet die serie toch eens gaan kijken, lijkt me heel leuk. Er zijn alleen zo veel series, dat je niet alles kan volgen. Maar Ugly Betty is 1 van de series die ik wel wil zien.

 2. wat leuk zo’n lijstje!
  Mag ik hem ook nemen?

  Ik volg gossip girl. prison break en grey’s anatomy ook….toevallig!
  Maar ik volg wel heel veel series, dus misschien ook niet ;)

  ik voeg je toe op mijn RSS lijst, log je dan weer wat vaker? ;)

 3. @ jojootje: Tuurlijk, ga je gang! :) Ik ga echt proberen weer meer te loggen, steeds als ik het doe merk ik weer hoe leuk het is! ;)

 4. wauw een logje, nee hoor ik moet eerlijk zeggen ik heb niet het idee dat ik iets gemist heb van je omdat ik je ook op twitter volg. ;-)

  En om even een reactie terug te geven op mijn blogs. Die taart hebben ze laten maken door een vrouw die het als hobby doet. Ze hebben aangegeven wat ze wilde en die vrouw is bij hun thuis geweest om naar de kleren te kijken die ze aan zouden doen op de trouwdag en na de hand daarvan heeft ze de taart gemaakt. Het klopt echt in detail. Ik vind het heel knap gedaan en hij smaakte ook nog goed. ;-)
  En met mijn roze dell op zich is niets mis maar met vista is het niet zo best gesteld. Een maand of 2 geleden kreeg ik een update en sinds die tijd loopt hij elke keer vast en kan ik een aantal programma’s niet meer gebruiken. Kees heeft er al van alles aan gedaan maar hij doet het gewoon niet. :-(

 5. Schaam je niet voor dat inpsiratieloze gevoel… Ik heb net pas weer geschreven en bij andere bloggers gekeken sinds november… *bloos*

 6. “heerlijk mannengeurtje in een mooie mannennek ;)”

  I totally agree! haha. En het geeft helemaal niet dat je een lange tijd niks van je hebt laten horen. Iedereen heeft van die periodes ik namelijk ook) en uiteindelijk komt de blog-feeling wel weer terug :) Grappige header trouwens! ^^

 7. Hi, heerlijk om mee te lezen, haha, ik ben neiuwesgierig genoeg .. houd alleen niet van de stokjes..

  En je blogt wat minder, so what, je Twittert lekker toch :)

  Groetjes Elise

 8. Ja, musical-obsessie hé..
  Ik vermoed dat Joseph ook wel zo vaak bezocht gaat worden, zucht Freek werkt erg verslavend..

 9. Leuk om weer een nieuw logje te lezen. Ik zou nu ook wel op een mooi wit strand willen liggen met zo’n helderblauwe zee. Het is echt koud hier, brrrr….

 10. En bedankt..!!! LIef dat je aan mij hebt gedacht..!!
  Ik ga hem natuurlijk van je overnemen, daar heb ik geen problemen hoor. Dus van de week zie je hem wel voorbij schuiven. Leuk om je antwoorden te lezen.
  Groetjes, dikke knuff en een fijne donderdag, liefs Jeanine

 11. Kan voorkomen dat je eens inspiratieloos bent. Het is niet altijd uit de vingers te schudden natuurlijk, hihi..

  Het is in ieder geval wel een leuke en interessante “De vier” geworden.