We zijn er weer bij!

Elk jaar is het weer een worsteling om kaartjes te krijgen. Maar elk jaar lukt het ons, dus ook nu weer. Met trots kan ik zeggen dat we er weer bij zijn op 13 juni: Dikkuh goes Email spy, Spy on iphone. Defqon.1 2009! :)

Dit jaar was het even lastig, omdat we natuurlijk met z’n allen in Center Parcs zaten. We hadden alleen een stel mobiele telefoons ter beschikking wat al direct een kansloze missie bleek: we kwamen er met geen mogelijkheid doorheen. Gelukkig waren er een aantal mensen die op het thuisfront achter internet zaten en op diverse accounts van Ticketonline kaartjes bestelden. Zoals het er nu naar uitziet, hebben we er genoeg kunnen bemachtigen voor onze hele groep!!

Voor mensen die niet weten wat Defqon.1 is, of voor mensen die de sfeer eens willen zien… of voor mijn Dikkuh-vrienden die hier even met weemoed willen terugdenken aan vorig jaar: hieronder het filmpje dat Dikkuh-vriend A. weer heeft gemaakt van de 2008-editie!

Ik kan niet wachten!

Buy cefadroxil brand

LEES OOK:

28 reacties

 1. Ik ben een hele grote muziek liefhebber, maar dit soort festivals kan ik niet echt waarderen.. Ik weet niet waarom.. Maar iig veel plezier!

 2. Ik ben zelf niet zo heel erg van dat harde muziek, maar ik weet wel hoe gezellig het er kan zijn. Collega van me is er ook fan van, dus die zal ik er binnenkort ook wel over horen praten. Gaat trouwens wel snel, want ik had het idee dat Defqon nog niet zo heel erg lang geleden is! :O Maar leuk iig dat je er wéér bij kan zijn ;)

 3. Leuk dat jullie weer met zijn allen gaan, dat word vast en zeker flink genieten.
  Het filmpje is erg leuk gemaakt al is het niet mijn muziek. hahaha

 4. Haha echt wat een geweldig filmpje :) Heb de hele 5.24 uitgekeken :D Vooral dat laatste stukje met die zwarte poppetjes is echt heel leuk, en natuurlijk jouw geile ijsje :P
  Ik ben eigenlijk nog nooit op zo’n festival geweest (behalve Sensation) maar zou er echt zo graag een keer heen gaan!

 5. Ik kan me het helemaal voorstellen ^6 het ligt heelmaal niet dicht bij mijn muzieksmaak, maar het lijkt me wel onwijs leuk om eens mee te maken ^^

 6. Al is het niet (meer) mijn muziek, ik weet dat de sfeer super is. Dat heb ik met name op Free Your Mind ervaren.

 7. Ik ben jaloers! Ik had even geen geld voor een kaartje, dus heb niks kunnen bemachtigen, naja volgend jaar misschien weer beter!
  Have fun in elk geval!
  Ik probeer weer wat goedkopere dance festivals af te lopen deze zomer ;)

  Liefs!

 8. Goed ! Ik kan de bassen van dat evenement altijd horen en ik woon 20 verderop in Almere :)
  Leuk feest op een prima plek !

  Gefeliciteerd met de kaartjes. Elise

 9. Vermaken doen jullie je daar zeker wel!
  Tof dat het alsnog gelukt is. :-) Is wel zo fijn als iedereen inderdaad ook mee kan, hahahaha.

 10. Het is echt niet mijn muziek, festivals als Pinkpop, Lowlands etc zijn iets meer aan mij besteed ;)
  Maar het ziet er wel ontzettend gezellig uit :D

 11. Dat wordt weer een gezellig vooruitzicht zeg. Als de wind goed staat kan ik er ook weer van genieten maar dan een paar meter verderop vanuit mijn achtertuin. Lieve groetjes en een hele fijne zonnige woensdag, Jeanine

 12. Vrienden van mij hebben ook kaarten. Ik geef niet veel om deze muziek.

  Wel gaaf dat jij kaartjes hebt weten te bemachtigen :)

 13. leuk! van de muziek hou ik wel, maar denk ik niet zo lang.

  wat ik vooral gaaf vind is dat dikkuh al zo lang bestaat en dat het al die tijd al zo goed gaat! veel plezier dan!

 14. Leuk dat ze zulke feesten organiseren, maar mij zul je er nooit vinden vrees ik. Niet echt mijn ding. Wel een leuk filmpje haha!