Tanken zou niet nodig moeten zijn

Een paar weken nu ben ik in het bezit van Order lady era review Ovuli cleocin costo een eigen autootje. Helemaal in mijn nopjes ben ik ermee, ik cross (naja, voor zover dat gaat met een 1.0-motortje) overal heen en voel me de koningin te rijk. Helaas ging nog niet alles even soepel…

Er komt zo’n moment dat je voor het eerst moet tanken. Je kan er natuurlijk donder op zeggen dat dat misgaat, als je mij (de chaoot) een beetje kent. Zo geschiedde dan ook… (Van tevoren had ik mijn pa al licht paniekerig gebeld: ‘Pap, wat moet er eigenlijk in godsnaam voor brandstof in?!’ – Hij had namelijk zelf de tank even volgegooid toen ie ‘m voor me had opgehaald bij de garage.)

Op m’n gemakje kwam ik aanrijden bij het tankstation, maar bedacht me gelijk dat ik geen idee had aan welke kant de tankdop zit. Ik waagde een gokje en zette mijn auto naast een vrije pomp. Je snapt het: verkeerd gegokt. Ik probeerde de slang nog om de auto heen naar de andere kant te sleuren, maar helaas was ie te kort. Er zat niets anders op dan weer in de auto te stappen en in een rondje bij die pomp weg te rijden naar een andere (zwetend en hangend aan het stuur, want: geen stuurbekrachtiging). De mensen zullen wel gedacht hebben: daar heb je weer zo’n vrouw… ;)

Eenmaal goed geparkeerd, kreeg ik met veel gepiel het dopje opengedraaid en kon het tanken eindelijk beginnen. Toen ie vol was, morste ik natuurlijk allemaal benzine uit de slang, bijna op m’n goeie kleren… argh! Toen ik ‘m terug had gehangen en het klepje dichtsloeg, zag ik dat het dopje nog op het dak lag. Damn! Vervolgens ging ik afrekenen (thank God ging dat wél goed) en zag ik bij terugkomst dat ik de lampen aan had laten staan… Pfff. Als mijn hoofd niet op mijn romp vastzat, zou ik die ook nog vergeten mee te nemen…

Als klap op de (tegenvallende flut-)vuurpijl ontdekte ik vorige week ook al mijn eerste kras, op de deur aan de bestuurderskant. En die was in zo’n keurige 8-vorm gemaakt, dat ik gewoon zeker weet dat iemand met opzet mijn lieftallige bakkie heeft gemolesteerd. Zucht… Wat is daar nou leuk aan?! :(

Het leven met een auto gaat (als vrouw, okee…) niet over rozen. Maar wat je er voor terugkrijgt… dat heerlijke gevoel van vrijheid is met geen pen te beschrijven!

* credits voor titel gaan naar eurodog

Cannabis seeds uk seller

LEES OOK:

38 reacties

 1. Je site ziet er leuk uit =)!

  Jaa een autootje is heerlijk. Geniet er maar van hoor ook al maakt hij je het afentoe maar moeilijk.

  Gekrast op je auto? Waarom doen mensen zoiets? Get a life!

 2. Het enige nadeel van het tanken vind ik dat je zo’n lamme hand krijgt van die tankhandel in te drukken. Die dingen zijn zo niet vrouw vriendelijk!

 3. Daar zeg je een waar woord ..de vrijheid, het niet ’s avonds met het openbaar vervoer moeten, het droog overkomen en de onafhankelijkheid, allemaal zo lekker, dat wil ik nooit meer kwijt

  geniet van je autootje meis

  Elise

 4. Het valt me mee dat je nog niets schrijft over de prijs van een volle tank. Want het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat (vrijheid).

 5. Ik heb leren tanken tijdens me rijlessen! Ook wel erg makkelijk natuurlijk. ;-)
  Heerlijk he om gewoon een auto voor je deur te hebben. Ik zou de mijne ook echt niet meer kunnen missen…

 6. Haaj,

  En wat kost dat, zeker een eurotje of €50?

  Maar wel leuk dat je je eigen wagentje hebt ^^

 7. Als ikdit lees ben ik blij dat ik geen diepte zie en mijn rijbewijs dus buiten bereik ligt.. Ik zie het all helemaal voor me bij het tankstation! Hahaha maar uiteindelijk is het goedgekomen toch? Niet per ongeluk toch de verkeerde brandstof getankt? (mocht het ooit gebeuren.. Niet starten!!!) en een ding is zeker. Jij vergeet nooitmeer aan welke kant het dopje zit!

 8. Auto’s bekrassen zou zwaar gestraft moeten worden :(

  Maar… je tankstory had ik wel in het echt willen zien gebeuren. Kon er in elk geval iemand om lachen :)

 9. Hahaha dit komt me zó bekend voor. Een van de eerste keren dat ik ging tanken, ging ook zo haha.
  Vervolgens stonden er hier drie auto’s voor de deur (2 eigen, 1 bedrijfs) en dan sta je echt elke keer weer te balen bij de pomp, want aan welke kant zit de dop nou toch bij déze auto…

  Krassen… Sommige mensen zou je hun ogen wel willen uit krassen… Vind dat altijd zo stom, heb ik ook gehad bij m’n eerste auto. Zat er gewoon over de gehele motorkap een giant kras! Aso’s…

 10. Zo heb ik een lieftallig autootje dat op gas rijdt. Na dat moest ik ook echt leren om daar mee te tanken. Inmiddels doe ik een keer in twee weken, en ben blij dat ik zo rond rijdt. Inmiddels ook benzine getankt. Dat is ook een peule schil. Maar het is toch wennen.

  Wat vervelend van die kras.

 11. Oh dit verhaal had ik ook kunnen schrijven. Nog geen een keer heb ik zelf getankt, bij ons in het dorp doen ze het voor je bij de pomp en meestal gooit mijn lover mijn tank vol. Maar stel dat ik straks ergens langs de snelweg moet tanken, dat gaat volgens mij ook niet goed. Ook ik heb geen stuurbekrachtiging en geen lichtverklikker, maar ik ben altijd heel geobsedeerd met de lampen bezig want wil echt niet dat mijn accu leegloopt omdat ik ze aan heb laten staan. Hoop dat dat niet gebeurt. Jammer van de kras op je auto, echt aso van degene die dat gedaan heeft!

 12. Oh oh oh, ik heb nog nooit getankt! :D Zou ook echt niet weten hoe. Gelukkig heb ik geen auto, dus dat scheelt…

 13. hahaha weet je dat ik nog steeds niet graag ga tanken? tenminste, sinds m’n laatste auto niet méér. want die tankdop wil soms gewoon niet. en dan zie je ze denken idd, wéér zo’n vrouw… hahahaha dus ik laat vriendje meestal gaan. en m’n ergste tankervaring was toen ik de portemonnee op het dak had laten liggen en weg reed en er pas tien minuten later achter kwam! (de portemonnee was gevonden en geretourneerd, dat dan weer wel…)

 14. Ooooh tanken lijkt me ook echt lastig haha :p Denk dat ik over een paar jaar precies hetzelfde verhaal zou kunnen bloggen ;) haha

 15. Oooo, herkenbaar, alleen heb ik er voor gezorgd dat ik mijn moeder meenam de eerste keer dat ik moest tanken. Helaas had ik een slang die iedere keer afsloeg ondanks dat de tank nog niet vol zat. Toen de tank eenmaal vol zat en hij afsloeg geloofde ik het natuurlijk niet meer. Overal benzine dus. Waar is de goede oude tijd met de tankbediendes?

 16. Haha, ik vind het eigenlijk alleen maar grappig. Ik kan me er niets bij voorstellen. Maar tja, mijn pa liet ons altijd tanken, waarschijnlijk om ons te behoeden voor dit soort dingen….

 17. Haha ik denk altijd in plaatjes en ik zie dat dan helemaal voor me, geweldig leuk dit hihi. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nooit last van heb gehad. Maar goed ik wordt dan ook een kerel in een auto genoemd want ik heb een geweldig richtingsgevoel, kan goed rijden, rijd lekker door en weet precies hoe ik moet tanken en waar bepaalde dingen in de auto voor zijn.. Dus wat dat betreft heb ik best geluk denk ik haha :)

 18. Oh zo herkenbaar blogje! Ik kan er ook nog steeds niet over uit dat ik nog steeds niet goed kan parkeren en ik hoor dat meerdere vrouwen er last van hebben, hahaha… Jij ook zo een offe zet je em overal in een keer goed in?

 19. Abnormaal iemand die auto’s bekrast, echt..

  Maar dat tanken. Ik heb 1x getankt mwhaha nou nooit weer. Mijn moeder was mee, want ja 1e x tanken. Nou ik kreeg de dop er met moeite af. Toen getankt, ging perfect. En toen moest die dop er natuurlijk weer op worden gedraaid, nou met geen mogelijkheid. Mijn moeder heeft hem op laatst dicht gekregen. Dus nu ben ik bang om alleen te gaan tanken en doe het ook nooit weer wanneer ik alleen moet. Klote dop. :P

 20. Ik zie mijzelf nog staan de eerste keer bij de pomp :-s hahahahaha.
  Leuk verwoord meis en je moet maar zo denken het was de eerste keer en nu weet je precies hoe en wat.
  Groetjes en een heel fijn weekend, Jeanine

 21. Haha, arme jij! Ik moest wel een beetje lachen, meer om de manier waarop je het geschreven had want dat vond ik weer geweldig! ;) Maar goed, de eerste keer is altijd moeilijk he ;)

 22. pff wat stom dat iemand een kras heeft gemaakt op je auto!
  Tanken is hopelijk in de toekomst niet meer nodig, als iedereen een elektrische auto rijdt die je in het stopcontact oplaadt ofzo :P Tot die tijd zal iedereen naar het benzinestation moeten!

 23. Oh, ik huiver zo voor dat moment – zelf tanken…

  Waarschijnlijk volgt er van mij dan een soortgelijk stukje.

  Ach ja.
  Dat vrouw zijn.

 24. Haha ik heb mijn rijbewijs nog niet, maar als ik ‘m wel zou hebben én een eigen avondje zou dit een verhaal van mij kunnen zijn… Misschien moet ik gewoon nooit me rijbewijs gaan halen, hoef ik dit ook niet mee te maken! ;)

  BTW! I love your new layout!

 25. hahahah echt geniaal! Ik kan me zoo goed voorstellen hoe je je voelt xD Ik ben ook altijd blij als vriendlief aan bied om te tanken haha!

 26. Zo verliep mijn eerste keer tanken ook :P Gelukkig stond ik wel aan de goede kant en hoefde ik geen rondje te rijden :P

 27. Ik vergeet ook nooit mijn eerste keer.. Ik was dus vergeten de dop erop te draaien en ben weggereden met de dop nog op het dak..
  Maar het komt goed!

 28. Haha, ik weet ook nog goed mijn eerste keer tanken. Ik morste ook…maar dan wél op mijn kleren. Over m’n mauw van m’n jas haha. Eén voordeel voor jou; Je zult het tanken NOOIT meer verkeerd doen haha!

 29. Haha dit is gewoon allemaal té herkenbaar. De eerste keer dat ik moest tanken (meteen nadat ik mijn autootje had opgehaald) was bij zo’n onbemande pomp en ik snapte er geen bal van. Was ook nog eens mijn stuur op het stuurslot gegaan en ik had geen idee hoe ik die eraf moest krijgen. En mijn paps had het in een seconde gefixt, haha. Auto aan de verkeerde kant zetten is me ook een keer gebeurd, sindsdien let ik wat beter op.
  Veel plezier met je autootje! Over een tijdje voel je het zelfs in de pedalen als je getankt hebt omdat je je wagentje door en door kent. (Volle tank = zwaardere auto, maar dat weet je neem ik aan wel :p )
  xx

 30. oh, ik kan me die “eerste keer” nog goed herinneren… dat was met mn scooter. Gelukkig ging mn vader mee anders had ik er hele verkeerde brandstof in gegooid, hihi!