Ik word nog eens beroemd

Meestal zit ik aan die kant van de tafel. Met een lijst vragen, een voicerecorder, een portie zenuwen en de wil om alles van iemand te weten. Nu was het eens andersom! Ik mocht aan de andere kant plaatsnemen; nu werd mij een keer het hemd van het lijf gevraagd.

Via Twitter kwam Joost Geurtsen van het social media blog Twee Punt Nul Buy compazine australia op Ze.nl en mijn persoonlijke site terecht en bedacht dat ik wel interessant genoeg ben voor een interview. Zo kwam het dat ik zo’n 1,5 uur met hem op een terrasje in Utrecht (m’n stadsie!) vertoefde en ik vanalles over mezelf mocht vertellen. En over Ze.nl. En over mijn internetverslaving. En over vrouwen. Wie wil dat nou niet?! :)

Het was een erg gezellig gesprek wat Joost tot een leuk artikel heeft uitgewerkt. Afgelopen zondag ging het online en ik heb er al veel leuke reacties op gekregen. Lezen jullie het ook allemaal even? Alvast dank, ook namens Joost, voor de enorme piek in de bezoekersaantallen op Twee Punt Nul… ;)

Lees het interview HIER! En op de voorpagina van de site pronkt zelfs een foto van mij… waarvoor credits naar Patty Facebook spy, Mobile tracking. !

LEES OOK:

41 reacties

 1. Jij wordt zeker nog eens beroemd! ;) Ook omdat je al die sterretjes interviewt! En dan kan ik zeggen: “Há, ik volg haar blog en zij die van mij!” (h) haha. Ik ga het interview nu fftjes lezen :)

 2. Super leuk interview geworden… Leuk en interessant om te lezen. Maar je moet wel gezellig met mij blijven interviewen hoor! ;)

 3. Wat een super gezellig interview om te lezen, het leest lekker weg :D Weer eens wat anders dan zelf het interview geven ;)

 4. Wat een leuk interview! Had ‘m al gelezen vd week omdat je de link ook via Twitter had gepost, maar had er nog niet op gereageerd. Leuk om te lezen!

 5. Las het al (via je linkje op Twitter). Erg leuk! Als ik de twittergids van Utrecht er op nakijk… sta je wel vrij bovenaan in de zoekresultaten, samen met 3FM-dj Coen Swijnenberg. Goed op weg met die beroemdheid dus ;-)

 6. Wauw meis, ik blijf het zeggen hoor wat heb je toch een vreselijke leuke baan. De ene na de andere bekende heb je voor je, je bezoekt leuke locaties of persspresentaties en ga zo maar door. En nu dit..!! Wat een leuk interview….je bent een bofkont en je verdient het :-).
  Liefs en een dikke knuff, Jeanine

 7. Jeetje, wat zou ik nu graag in jou schoenen willen staan. Een leuk leven, werk dat je super vind en dan ook nog een bekend worden ermee… Wow.
  En dan zit ik me maar thuis te vervelen en saaie sollicitatiebrieven te schrijven! Wil je niet ruilen voor een maandje ofzo? ;-)

 8. wat gaaf zeg! Zal wel raar zijn geweest dat je nu ineens “aan de andere kant” zat.

  Maarre… het uitzicht tijdens het interview was zeker niet erg vervelend, schat ik zo…?? ;-)

 9. Zoveel verkeer, dat de pagina niet eens laadt bij mij! Ik probeer het morgen nog eens, ben benieuwd!

 10. Wat een leuk interview zeg!! Echt grappig dat je dat nog eens mocht meemaken en dat je zelfs op de voorpagina staat!

 11. hahaha wat gaaf zeg! geinterviewd worden, dan voel je je toc zeker wel even heel belangrijk? En natuurlijk onwijs stoer dat mijn foto is gebruikt :)