Fan van Heleen

Heleen van Royen is niet zomaar iemand: Heleen van Royen zegt wat ze denkt en doet waar ze zin in heeft. Heleen van Royen is nergens bang voor. Heleen van Royen heeft een bitchy reputatie. Heleen van Royen is open over seks en poseert naakt in Playboy met haar man. Heleen van Royen staat nooit met ‘r mond vol tanden. Zoals Heleen van Royen is er maar één.

Heleen van Royen is die schrijfster die eigenlijk een hele vreemde eend in de schrijversbijt is. Heleen van Royen brengt glitter en glamour in het stoffige boekenwereldje en vooral veel leven in de brouwerij.

En dan mag ik haar opeens interviewen, samen met collegaatje Jet. Daarmee vorm ik altijd een top razende-reporters-duo. Samen staan wij sterk, tegenover al die enge Bekende Nederlanders. Want ja, pas tijdens en na de interviews komen we er steeds weer achter dat het ook maar mensen zijn – van tevoren zijn er stiekem nog altijd die zenuwen. En natuurlijk helemaal bij Heleen, gezien het hierboven opgesomde lijstje.

Iphone tracker, Spyware iphone. Buy essays heleen1Bij Heleen moet je goed voorbereid zijn, want Heleen heeft kritische journalisten tegenover zich gehad. Misschien moeten we zelfs een beetje bang voor haar zijn… Heleen weet vast heel goed wat ze moet antwoorden en misschien werkt ze ons wel lekker expres tegen. Omdat ze daar zin in heeft ofzo… Zo is Heleen toch? Die gooit toch graag haar nog altijd welgevormde kont tegen de krib?

Niet dus. Heleen is tof.

Heleen bleek: lief, spontaan, open, gezellig en vrolijk. En werkte heel graag mee aan een leuk gesprek en een mooie nieuwe ervaring op onze interview-CV’s.

En nu allemaal als de sodemieter How much claritin d can i buy in a year De mannentester lezen! Een beetje extra promotie verdient ze wel… ;)

LEES OOK:

36 reacties

 1. (nummer 4) via normale site (geen mobile site) ^^

  wat leuk dat jullie haar mochten interviewen, zelf kende ik haar nog niet – maar nu dus wel ^^ lijkt me wel een aardig persoon!

 2. Ik heb echt nog nooit een boek van haar gelezen maar ik weet dat ze geweldig moeten zijn. Snel maar eens verandering in brengen ook.

 3. Ik vind haar helemaal niet biychy, ze is gewoon een vrouw met een eigen mening, geweldig toch. Wel super dat je haar mocht interviewen en haar nieuwe boek lijkt me ook geweldig…..ook maar eens gaan lezen.

 4. Ik herhaal het gewoon nog een keer hoor, ik vind dat je een super gave baan hebt. Ik heb zelf niets met Heleen maar de manier waarop je het beschrijft vind ik echt super leuk.
  Hele fijne maandag meis, liefs Jeanine

 5. Ik ben ook wel jaloers op je baan hoor!! En nieuwsgierig naar haar boek. Staat op het bol.com-verlanglijstje ;)

  Liefs,

  Tijne

  PS. Tnx voor je reactie op m’n site. Oud worden gaat niet altijd over rozen indd…

 6. Een top razende-reporters-duo zijn we zeker! Was weer een super leuk interview. Maar dat is het altijd met jou… :)

 7. Ontzettend leuk dat je haar hebt geïnterviewd. Ik heb ook nog nooit wat van haar gelezen (en heb daar tot het eind van m’n studie ook nog geen ruimte voor), maar hou haar zeker in m’n hoofd!

 8. Leuk dat je haar mocht interviewen. Ik heb nooit wat van haar gelezen. De gelukkige huisvrouw kreeg lovende recensies. Daar zal ik maar mee beginnen want de Mannentester schijnt een ronduit slecht boek te zijn. Althans, dat heb ik uit meerdere bronnen vernomen. Jammer..

 9. Heleen is echt een hele interessante vrouw vind ik persoonlijk.. Leuk interview hebben jullie met haar gehad, lang niets van haar gelezen dus dit was erg leuk om te lezen :D

 10. cool dat je dr geïnterviewd hebt! ik zou ook wel zo willen zijn als zij. doen wat je wilt zonder steeds te bedenken of je misschien geen mensen tegen het hoofd stoot. lijkt me heerlijk!

 11. Ja, het lijkt mij een tof wijf! En super dat je haar mocht intervieuwen!
  Weet alleen niet of haar schrijfstijl in mijn genre valt.. Maar het valt altijd te proberen :)

 12. Zou haar nou niet meteen bitchy noemen maar mijn persoon is het niet. Ik moet ook zeggen dat ik me niet ‘aangetrokken’ voel tot haar boeken ;).

 13. Jij bent toch de hoofdredactrice? Dan bepaal jij toch ook wie er geinterviewd mag worden… Of zie ik het helemaal verkeerd?

 14. Ik durf het nou bijna niet te zeggen.. Maar ik vind haar niet zo leuk.
  Ze is zo .. zo. Zeg maar.
  Maar het valt me wel mee dat ze zo leuk is, en het is ook een onwijs leuk interview :)

 15. Ik heb haar boeken eigenlijk nog nooit gelezen… Op de 1 of andere manier spreekt ze me minder aan.

  Tsja al die BN”ers zijn gewoon mensen. het is de cultuur die ze tot hoge hoogten drijven. ;-)

 16. Wat een mooie kans en ervaring lijkt me dat! Ik ben laatst zelf geinterviewd en nog voor tv ook, maar voor Heleen is dat natuurlijk appeltje eitje ;) Ben toevallig ‘de mannentester’ aan het lezen, leest lekker weg!

 17. Ik heb het boek deze week cadeau gekregen. Zodra ik weer een beetje meer tijd heb zal ik eraan beginnen!!!

  Grtz Serena

 18. Haar vorige boeken vond ik zelf niet zo. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wel nieuwsgierig ben geworden naar de mannentester… ;) Heel erg leuk dat je haar mocht interviewen! Zou zelf ook zenuwachtig zijn!

 19. Nog nooit een boek van haar gelezen, zal zo eens het interview lezen.
  Leuke blog heb je! Je schrijft super en volgens mij maak je heel veel leuke dingen mee, tof om daar iets van te lezen. Wat ik me afvroeg: ik heb al een aantal keer de vriendengroep ‘Dikkuh’ voorbij zien komen… Hoe hebben jullie elkaar leren kennen en hoe komen jullie aan die maffe naam??:P

 20. @ Puck: Ik bepaal idd wat er op de site komt, maar soms is het moeilijk om als relatief onbekende site interviews te regelen. Vandaar dat ik spreek over dat ik Heleen ‘mocht’ interviewen.

  @ Suus: Ehm, dit interview met Heleen was toch wel echt 1 van de leukste! En die met Jim Bakkum ook.

  @ Aniek: Goeie vraag, over de Dikkuh’s. Ik zal er eens een blogje aan wijden. :p Moet zelf dan nl. ook ffies research doen, geen idee hoe ze op die naam zijn gekomen, haha!

 21. Moet ik me nu schamen? Ik ken haar wel maar alleen van naam haha. Maar lijkt me wel tof om zo’n sterke persoonlijkheid te mogen interviewen!

 22. Heleen, ik word een beetje kotsmisselijk van die vrouw en ook haar man.
  Ze trekt behoorlijk aan de bel las ze maar iets heeft mede te delen……..liefst in de telegraaf. Als haar man een scheet laat, moet de hele wereld weten dat ie buikkrampen heeft.
  Privé misschien een leuke vrouw, maar voor de rest ??