Mag ik jullie aandacht?

Een tijd geleden ben ik afgestapt van het plaatsen van mijn Ze.nl-artikelen op mijn eigen blog. Ik wilde niet dat jullie je gebruikt zouden voelen, dat het leek alsof ik jullie naar Ze.nl wilde lokken om zo meer bezoekers te genereren daar. Jullie moeten op deze blog komen omdat jullie meer willen lezen over mij en mijn leventje. En dat ik dan bij Ze.nl werk en daar ook weleens wat tik, tsja… dat moeten jullie uit jezelf dan maar willen lezen.

Nu wil ik jullie echter toch even verleiden tot een kijkje op de site waar ik alweer 2,5 jaar geleden mijn beroep van heb kunnen maken. Ik heb namelijk zelf eindelijk weer eens twee stukjes getypt en bovendien hebben we iets nieuws waar ik zeer trots op ben! :) Oordeel zelf, ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

Mikaaaa
Afgelopen vrijdag mocht ik naar het concert van de uber blije zanger Mika. Zijn twee albums staan al een flinke tijd op mijn iPodje en altijd als ik sjaggo, depri of ziekig ben, zet ik ze aan. Vrolijkheid gegarandeerd! Ik schreef een verslagje van de avond en ben benieuwd wat je ervan vindt!
Lees verder >> Cheap lady era reviews

Ode aan de iPhone
Zoals jullie weten, ben ik al een tijd in het bezit van een iPhone en is ie mijn dierbaarste bezit. Toch ging ik vreemd… Weten hoe dat afliep? Check dan mijn column!
Lees verder >>

Single in the City
Toen ik met mijn Dikkuh-vrienden in de Ardennen zat voor een weekendje, vertelde mijn vriendinnetje Kimalou in geuren en kleuren over haar nog niet zo lang geleden verworven vrijgezellenstatus. Alle dames, inclusief ikzelf, hingen aan haar lippen; wat een fantastische verhalen! Ik strikte haar direct voor de site en met succes: haar eerste geweldige ‘Single in the City’-column is een feit. Cannabis seeds best shop
Lees verder >>

Nieuw: Ze.nl TV
Filmpjes zijn het helemaal tegenwoordig en dus gaan wij graag met die trend mee. Collega en tevens vriendinnetje Omnicef cash price Jet durfde de presentatieklus wel aan (zij liever dan ik, brrr…) en ging met een cameraman op pad. Ik ben trots op het resultaat!
Lees verder >>

Thanx alvast voor jullie aandacht! :)

17 Comments

 1. Linda 09 mei 2010 at 20:35

  We’ll survive als je t af en toe zo doet haha. Ik had ze al gelezen, maar vond ze allemaal erg leuk. Wanneer kom jij voor de camera, voor Ze.nl tv? ;)

 2. Ioni 09 mei 2010 at 20:51

  Af en toe kan best ;) Al heb ik ze allemaal al gelezen :D

 3. Mylene 09 mei 2010 at 20:56

  Ze.nl TV, súper leuk! :D

 4. Peet 10 mei 2010 at 09:48

  Ik zal binnenkort weer eens bijlezen op ze.nl. :)

  Ben trouwens denk ik wel de Peet die jij denkt dat ik ben … Heb vorig jaar ook geschreven voor ze.nl.

  Dank voor felicitaties op mn blogje! :)

 5. Anouk 10 mei 2010 at 10:35

  Waarom zou je niet mogen bloggen over Ze.nl? Is toch leuk? Ziet er goed uit! ^^

 6. kim 10 mei 2010 at 19:09

  Ik vond de blogs over de iPhone en Single in the City écht heel leuk om te lezen, moest echt lachen haha. Ook ze tv is een leuk idee!

 7. Tamara 10 mei 2010 at 19:12

  gaaf verslag van Mika.. was ook super :D xx

 8. San 10 mei 2010 at 19:17

  Ik vind het juist leuk om te weten welke stukje je geschreven hebt. Leuk stukje over Mika (gelukkig was hij niet helemaal hopeloos verdwaald) :-)

 9. Elise 10 mei 2010 at 20:44

  De Iphone , pff ik heb nou helemaal niks met die touchscreens en blijf voorlopig bij mijn Nokia .. en dat wordt straks goed zoeken welke ik wil.
  Maar je weet nooit .. misschien loop ik ook nog wel over haha

  Fijne avond meis

  Elise

 10. Annouska 10 mei 2010 at 21:10

  Ik vind een blogje over Ze.nl artikelen helemaal niet erg. Ik hoorde dat Mika te laat was in hmh, was dat bij jullie of op een andere dag dat hij optrad in hmh (weet niet hoeveel dagen hij optrad?)

  Ik heb getwijfeld vanavond of ik de Iphone zou nemen, maar ik heb toch de Nokia n97 gekozen.

 11. Lonneke 11 mei 2010 at 21:49

  Ze.nl is een onderdeel van je leventje toch? Logisch dat je daar ook over wilt schrijven!
  Ik ga snel eens een kijkje nemen ;)

  grts, lonneke

 12. Eva 12 mei 2010 at 13:16

  Ik vond die single in the city column inderdaad leuk!

 13. Shirley 12 mei 2010 at 19:58

  Leuk hoor om het zo nu en dan te lezen. Ik probeer mijn sites nu ook gescheiden te houden en gaat goed!

 14. Mikeboy 13 mei 2010 at 12:02

  Als groot Apple liefhebber klinkt jouw iPhone verhaal mij als muziek in de oren! :-)

 15. Bloos 13 mei 2010 at 15:45

  Ik had de artikelen al gelezen op Ze.nl. Erg leuk weer!!

 16. roos 13 mei 2010 at 16:49

  haha, leuk stukje over de iphone ^^

 17. Willemvk 15 mei 2010 at 11:15

  Even je werk spammen is toch niets mis mee> ;)