Aftellen geblazen

Kijk, ik mag niet klagen. In het najaar vliegen Keppra buy vriendje Paper writing service en ik voor 3 (!) weken naar de zon. En niet zomaar een zon, nee, de Floridase zon. Hij en ik vonden het in Rome dusdanig gezellig samen, dat we hebben besloten dat we heel graag langer samen op reis willen. En daarom gaan we roadtrippen door Florida, waarvan de nickname Sunshine State natuurlijk al genoeg zegt!

Maar dat betekent wel dat ik de hele zomer moet buffelen. Niet alleen door drukte op het werk, maar ook door het met lede ogen aan moeten zien dat de ene na de andere vriend(in), collega, familielid, Twitter-volger, Facebook- en Hyves-vriend vertrekt naar (verre) zonnige oorden om bruinverbrand weer terug te keren en de thuisblijver zoals ik jaloers te maken met de meest prachtige vakantiefoto’s. Ik kan alleen maar hopen dat de Nederlandse zon zich ook op zaterdagen en zondagen laat zien, zodat ook ik dat zomergevoel een beetje te pakken krijg. Ik loop niet voor niets de zolen onder mijn schoenen vandaan, ik moet en zal in bikini één dezer maanden!

Maar hee, ik mag niet klagen. Want ik ga naar Florida. Als iedereen hier zijn herfst- en winterkleren weer uit de kast trekt, de sjaals weer hoog optrekt tegen de gure wind, zitten wij in het vliegtuig richting zonnig verweggistan. En dat is het wachten en aftellen wel waard…

Miami Beach, Key West, Disney World Orlando en nog HEEL VEEL MEER: here we come!

LEES OOK:

14 reacties

  1. Ik vind het juist heerlijk dat ik de laatste ben die op vakantie ga! Eerst alle andere op vakantie en als iedereen geweest is kan ik zeggen “Fijne vakantie!” hahaha Love it!

  2. Echt heel erg gaaf!! Ik ga zondag voor vier dagen naar Madrid, maar dat is ook mijn enige vakantie voor de rest van het jaar. Dus ik leef met je mee! :)

  3. Ik ken het gevoel… Ik vertrek ook pas in september naar Italie. Dan is dus iedereen al geweest. Maar de pret als je nog als enige bruin bent omdat het er bij de rest al vanaf gespoeld is in de Hollandsche regen maakt veel goed! :-)

  4. Alleen al het idee dat je met een leuke vent op reis gaat, vind ik jaloersmakend ;) Maar echt heel gaaf hoor!

  5. Het is toch ook veel fijner om op vakantie te gaan buiten het seizoen! Dan zijn nog veel meer mensen jaloers op jou ;)

  6. Ga in Orlando shoppen, zeer goedkoop, in een van de Malls. En in het najaar is het daar heerlijker, ik was er in de zomer, denk 40 graden en airco hoppen.

    Maar iig iets om zeker naar uit te kijken!

  7. Aaaaaah nu ben ik toch wel een beetje jaloers hoor op je mooie trip. Een weekje Italië in de zomer is lekker maar die 3 weken die jij gaat hebben, WAUW!!!

  8. Ik ga in september op vakantie, dus ik snap dat wacht-gevoel wel. Ik vind het ook vervelend dat iedereen nu weggaat naar mooie oorden. Maar ik ga net als jij naar Amerika, dus daarmee maken we anderen weer ontzettend jaloers. En we hebben nog een geweldig vooruitzicht in het najaar. Jij helemaal, als het in NL alweer herfst is! Veel plezier met de voorpret!!