[VIVA] Molmania

Als een enorme spuit elf was de editie van 2011 mijn eerste Wie is de Mol? Buy arimidex bodybuilding -ervaring. Maar, zoals voor zo veel dingen geldt, beter laat dan nooit. Want ik ben, net als half Nederland, nu totally hooked!

Geen aflevering wil ik missen van dit fantastische spel. Stuur een groep van tien (semi-bekende) Nederlanders naar een ver oord, laat ze er spelletjes spelen om geld te verdienen en zet er één saboteur tussen. Zie maar eens uit te vogelen wie de boosdoener is die alles en iedereen zo onopgemerkt mogelijk probeert dwars te zitten. Het blijkt een zeer verslavende sport om de vele kleine (en soms ook grotere) puzzelstukjes op z!n plaats te krijgen.

Assignment De P in
Ik kan alleen niet goed tegen mijn verlies. Wat had ik er vorig seizoen de P in dat vriendje vanaf het begin af aan gelijk had gehad: Patrick was de mol. Zelf was ik nogal onervaren in het mollenspel, dus veranderde ik per uitzending van mening. Last van de zogeheten tunnelvisie had ik bepaald niet: ik beschouwde iedereen wel een keer als verdachte. Erg serieus werden mijn observaties dan ook niet genomen.

Dit jaar moest en zou ik het dan ook anders doen. Vanaf aflevering 1 zit ik er met mijn neus bovenop. Ik weet nu een beetje hoe het spelletje werkt, dus als een ware Sherlock prent ik alle aanwijzingen in mijn hoofd. Grote mol-acties, kleine gezichtsuitdrukkingen, stomme foutjes, vreemde uitspraken… Het voelt als een heerlijke breinbreker, als een uitdagende speurtocht in mijn hoofd.

Die verdomde social media
Probleem is overigens wel dat ik het op donderdag nooit ‘live! kan zien vanwege mijn volleybaltraining. Ik probeer die avond en de volgende ochtend dan ook wanhopig alle social media te vermijden, om er maar niet per ongeluk voortijdig achter te komen wie het programma heeft moeten verlaten. Niet iedere week met succes, helaas.

Ik ga lekker
In tegenstelling tot vorig jaar ga ik nu lekker: ‘mijn mol! zit er nog altijd in en ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik goed zit. Maar ja, dat gevoel hadden de zes afvallers ook allemaal. We zijn namelijk al zo ver dat er nog maar vier kandidaten over zijn: Tim, Liesbeth, Hadewych en Anne-Marie. Ieder met zijn of haar eigen trekjes, denkwijze en eigenaardigheden.

Hoewel de komende tijd de spanning alleen nog maar zal stijgen en de uitzendingen daardoor alleen maar leuker worden, komt langzaam ook het besef dat we helaas nog maar drie afleveringen te gaan hebben. Nog maar drie weken genieten van de spanning en sensatie. Over drie weken weten we het. Over drie weken, onthult Liesbeth zich als mol. Mark my words.

Ook verschenen op Viva.nl
Purchase lady era review

LEES OOK:

3 reacties

  1. Ik vind het ook onwijs spannend! Heerlijk programma. Dit is nu het 2e seizoen dat ik kijk, maar ik ben nog niet zo’n goede mol-jager..