[VIVA] Prins Harry is de leukste

Prins Harry is zijn broer William voorbij gestreefd. De jongste zoon van wijlen prinses Diana is uitgegroeid tot de leukste van de twee.

Vroeger was ik altijd verliefd op prins William. Hij leek qua uiterlijk veel op zijn prachtige moeder en had een lieve, schattige en sympathieke uitstraling. Met recht een prins op het witte paard van wie aan mijn slaapkamermuur diverse posters hingen.

Verloren glans
De laatste jaren is daar helaas weinig meer van over. Het lijkt alsof hij veel van zijn vroegere spontaniteit en glans is verloren. Ik vind hem stijlvol, jazeker, maar net iets te stijfjes en correct. Dat kan natuurlijk komen doordat hij na zijn vader de eerste troonopvolger is en het keurslijf dat de koninklijke familie heet bij hem net iets strakker is aangetrokken dan bij zijn broertje. William is hét gezicht van het altijd keurige Britse koningshuis en er wordt veel van hem verwacht.

Price of ashwagandha capsules Gezellig aangeschoten
De jongere Harry maakt ondertussen gretig gebruik van het feit dat hem net iets meer vrijheid is gegund. Niet zelden wordt hij gezellig aangeschoten op feestjes gespot en hangt hij de begeerde vrijgezelle prins uit.

Na een lange knipperlichtrelatie met Chelsy Davy, het meisje dat vorig jaar nog aanwezig mocht zijn bij de bruiloft van zijn broer en Kate Middleton, lijkt hij nu alles uit zijn single status te willen halen. Zelfs het prachtige lingeriemodel Florence Brudenell-Bruce wist hem niet aan zich te Risperdal costco Betnovate creme generico binden.

Hardlopen, dansen, polo!en
De charmante Harry palmde tijdens zijn tour door Zuid-Amerika alle landen die hij aan deed in, met zijn ondeugende twinkelogen en bijdehante grapjes. De rossige prins wond iedereen zonder moeite om zijn vinger, ook omdat hij overal voor in is. Hij is sportief aangelegd en draait zijn hand niet om voor een wedstrijdje met een hardloopkampioen, een dansje met de lokale bevolking of een polowedstrijd voor het goede doel.

Sexy Harry
Dat vlotte maakt Harry sexy, een genot om naar te kijken. Volgens mij kun je met hem een geweldige tijd beleven, zul je je geen moment vervelen. Hij is inmiddels 27 jaar, maar lijkt nog geen aanstalten te maken zich te settelen. Met zijn broer als voorbeeld hoop ik dat hij dat ook nog even niet doet. Of dat hij een meisje vindt dat net zo gek en gezellig is als hij. Het zou zonde zijn als ook zijn glans verloren gaat.

Ook verschenen op Viva.nl

1 Comment

  1. Olga 27 maart 2012 at 14:17

    Ik vind Harry sinds een paar jaar ook verreweg de leukste van die 2. Ik weet niet wat de tijd met William heeft gedaan, maar het heeft niet heel goed uitgepakt in ieder geval..