[VIVA] Boer Zoekt Vrouw: we zijn los!

Het zal niemand ontgaan zijn: zondag was de kick-off van Boer Zoekt Vrouw. Net als half Nederland kan ook ik niet wachten om weer wekelijks die tenenkrommende kneuterigheid te begluren.

Yvon Jaspers (die ik nu stiekem wel een beetje beu ben, maar dat terzijde) stelde tien boeren en een boerin aan ons voor, waarna ze de jacht officieel voor geopend verklaarde. Twee weken hebben de vrijgezelle dames van Nederland, die hunkeren naar een leven op het platteland maar vooral naar een grote liefde, de tijd om zich te buigen over een originele, opvallende brief die de boer van hun keuze moet doen verlangen naar meer.

Ondanks dat ik geen vrijgezel ben, vraag ik me bij elke editie toch weer af naar wie ik een brief zou kunnen schrijven, als ik wél een ongelukkige single was geweest en een leven als boerin had geambieerd. Was dat vorig jaar Gijsbert, viel nu boer Henk van 25 jaar mij het meest op.

De nieuwe Frank Purchase lady era reviews
Op Twitter werd hij al direct ‘de nieuwe Frank! genoemd. Met een leuke guitige kop en een heftig persoonlijke verhaal, het verlies van zijn geliefde door een auto-ongeluk waar hij zelf ook bij betrokken was, liet hij ongetwijfeld vele jonge (en misschien ook wel oudere) dames in katzwijm vallen. Het blauwe Volkswagen-busje van Yvon zal niet groot genoeg zijn om de ladingen post, die Frank vorig jaar kreeg, naar Noord-Holland te vervoeren. Misschien kan Henk uit voorzorg het uitzendbureau alvast bellen om een paar postsorteerders in te huren.

Purchase zyloprim tablets Homoboer
Waar ook verwachtingsvol naar werd uitgekeken, was het feit dat er dit seizoen een boer tussen zit die op mannen valt. Dat was in het buitenland al eens voorgekomen, maar hier in Nederland nog niet. Vriendelijke Willem (47) heeft een biologisch dynamische zorgboerderij, maar daarnaast ook nog een ander leven: hij woont onder de mensen in het nabijgelegen dorp en heeft hobby!s als wandelen en met een tentje op zijn rug erop uit trekken. Zal hij zijn droomprins vinden? Ik hoop van harte dat we hem na de zomer wekelijks gaan terugzien.

Verder denk ik dat deze twee in het gezelschap zullen zijn van Henrieke, de 28-jarige vrouwelijke boer met de rode appelwangen en Martin, die sinds vijf jaar weduwnaar is en op aandringen van zijn vier kinderen op zoek gaat naar een nieuwe vrouw des huizes.

Plek vijf Iphone tracker, Spy on iphone.
De strijd om plek vijf gaat vanaf nu losbarsten. Wordt het misschien Aad, de bloemenboer, of toch één helft van de olijke tweeling Jan en Martin? We zullen helaas nog flink wat geduld moeten hebben om op die vraag een antwoord te krijgen. Feit is in ieder geval dat ik de scherpe analyses van oud-blogster Nynke tegen die tijd ontzettend zal missen!

Ook verschenen op Viva.nl

5 Comments

  1. Indira 21 mei 2012 at 16:40

    Ik keek het normaal altijd maar nu komt het tegelijk met mijn nieuwe favo serie Nikita. Lastig, haha! Maar het klinkt wel als een interessant seizoen, ik kijk vast wel weer als Nikita is gestopt (binnenkort).

  2. Sylvia 21 mei 2012 at 18:27

    Ongelukkige single??? Nou jaaa.. Mijn brief naar Henk gaat in ieder geval binnenkort op de post!

  3. Marcella 23 mei 2012 at 09:29

    Ik ga ook voor lieve, onhandige en schattige uitzendingen met Henk, Willem, Hendrika en Martin. Maar wie de 5e plek krijgt? Henk is inderdaad schattig, áls ik moest schrijven was het zeker naar hem!

  4. Melissa 23 mei 2012 at 18:21

    Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit helemaal gezien! Maar vind het idee wel grappig! Doodgewone mensen op zoek naar een doodgewone partner!

  5. Olga 30 mei 2012 at 22:10

    Ik ben BZV-af, ik ken het allemaal wel nu..