[VIVA] Go Katie go!

Toen ik begin dit jaar een blog schreef over de vele showbizzhuwelijken die een voor een strandden, had ik niet voorspeld dat Tom Cruise en Katie Holmes weleens de volgende zouden kunnen zijn. Toch keek ik er niet van op toen onlangs bekend werd gemaakt dat ook dit Hollywood-sprookje geen happy end Shipping sarafem Amantadine buy zou krijgen.

Volkomen belachelijk
Want een sprookje, dat was het. Katie viel als een blok voor haar 17 jaar oudere idool van vroeger en lucky her werd hij ook smoorverliefd op haar. Wie herinnert zich niet de aflevering van Oprah waarin een volwassen Tom Cruise als een klein kind stond te springen op haar bank? Hij maakte zichzelf volkomen belachelijk, maar hee, de liefde hA?? (Of toch een huwelijkscontract?)

Genoeg
Inmiddels is Katie 33 jaar en vond ze dat het genoeg was. Ze zag het licht en trok de stekker eruit. Wat precies de reden is, daar kunnen we alleen maar naar gissen en misschien komen we dat wel nooit te weten, maar de meest hardnekkige geruchten gaan over Tom z!n rotsvaste geloof in de Scientology-kerk. Katie zou er schoon genoeg van hebben dat die ideologie zich zo diep in haar gezin wortelde en alles voor haar bepaald werd.

Engerd
Ik geef haar groot gelijk. In tegenstelling tot andere dames van mijn generatie, heb ik Tom altijd al een beetje een engerd gevonden. Qua uiterlijk heeft ie misschien de goeie genen, kijk maar naar het prachtige meisje dat de eveneens mooie Katie en hij samen geproduceerd hebben, maar verder? Nee! Not my cup of tea. En als je dan al die verhalen leest over het geloof dat hij zo aanhangt? Ik vind alle info die ik erover kan vinden maar ingewikkeld, maar het lijkt meer een soort sekte dan een vrijblijvende geloofsovertuiging waarbij aanhangers in ieder geval nog zichzelf mogen zijn.

Grootste slachtoffer
Ik vind het vooral zielig voor Suri, het 6-jarige dochtertje dat zoals bij elke scheiding het grootste slachtoffer zal zijn. Ze werd al zo vaak gefotografeerd met haar handen voor haar ogen, een deken over zich heen of stevig vastgeklemd aan haar mama. Dat zal alleen nog maar erger worden. De strijd om wie de voogdij over haar krijgt is al losgebarsten, Katie wil haar oogappeltje voor geen goud in de handen van Scientology-creeps laten vallen.

Goed voor elkaar
Tom zelf komt er wel weer bovenop, dat lukte hem na zijn vorige twee huwelijken immers ook. En anders heeft de Scientology-kerk ongetwijfeld nog wel ergens een blik nieuwe vrouwen op voorraad dat ieder moment opengetrokken kan worden. Wat betreft Katie: zij heeft het goed voor elkaar. Ze voelt zich beter en sexier dan ooit, zo liet ze onlangs weten. Een sterke, onafhankelijke vrouw, dat is wat ze (weer) moet worden. Dan staan de ├ęchte mannen voor haar in de rij. Go Katie!

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Eerlijkefoto.nl Order alavert dosage

3 Comments

  1. ioon 16 juli 2012 at 15:13

    Ik heb hem ook altijd een creep gevonden. Vriendinnetje van me had van die grote sta-posters van hem uit de bioscoop. Verschrikkelijk eng als ik daar bleef logeren.

  2. Indira 17 juli 2012 at 12:06

    Ik volg al die huwelijken echt totaal niet! Hier vooral omdat ik Tom Cruise niet zo interessant vind :P Maar inderdaad, heel zielig voor zijn dochtertje, want de kinderen zitten er altijd heel naar tussenin.

  3. Willemvk 18 juli 2012 at 21:09

    Die sekte is idd aan de erg enge kant