Dagboek: week 28
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 28
Ik begon maandag met het op Marktplaats zetten van mijn inboedel. Aangezien ik bij Johan intrek, heb ik heel veel spulletjes niet meer nodig. Iemand interesse in een bankje, eethoekje of combimagnetron? Verder begon ik in deel 2 van de Fifty Shades Bactrim ds for acne treatment -reeks, errug verslavend… (1)

De volgende dag kwam mijn vriendinnetje Naomi bij me eten. Ik maakte de befaamde vispakketjes naar recept van oud-collega Jet en we kletsen flink bij. Dat was erg nodig!

Woensdag besloot ik voor Johan en mij een salade caprese (2) en gnocchi (3) te maken. Ik had dit Italiaanse gerecht nog nooit gegeten, maar was er al heel lang nieuwsgierig naar. Ik vond een recept op Keppra tablets for sale Uit Pauline’s keuken Cialis daily treatment en dat bleek voor herhaling vatbaar: heerlijk!

Gnocchi bleek een uitstekende bodem voor een hardlooprondje (4), want ik liep die avond mijn eerste 10 km (5) ooit. Wat voelde ik me fantastisch! Ook vriendje liep goed, hij liep 12 lekkere kilometers. Tevreden ploften we daarna op de bank. Super leuk, zo’n gezamenlijke hobby.

Donderdag was het tijd voor een relaxavondje, met het bord op schoot en een goede film: 5 Days of War. Gelukkig kwam ik vrijdag de 13e daarna ongeschonden door. Ik werkte heerlijk een dagje thuis en maakte ’s avonds mijn macho nacho’s met verse guacamole (6 + 7). Mjam!

Wat was ik blij dat ik na een drukke werkweek zaterdag eindelijk weer eens mocht uitslapen. Dat deed ik dan ook volop! ’s Avonds waren we uitgenodigd bij vrienden Pien en Daan, waar we weer allerlei heerlijks voorgeschoteld kregen (8, 9 + 10). Altijd goed, dineren bij een keukenprinses!

We besloten het spelletje ‘wie, wat, waar ben ik?’ te spelen, maar Johan maakte het mij vooral in de eerste ronde wel heel moeilijk. Erik van Muiswinkel, seriously?! (11) Naja, ik kwam er in ieder geval niet op én ik kan niet zo heel goed tegen mijn verlies… Dus. Ondanks dat was het wel een erg gezellige avond hoor!

Aan die zondag wil ik niet al te veel woorden meer vuil maken, want dat heb ik in onderstaande blog al gedaan. Snel vergeten! (12)

9 Comments

 1. Petra 17 juli 2012 at 12:03

  Leuk overzicht weer :-) Die 50 shades serie ben ik nu ook wel benieuwd naar….

  Lekker dat je samen kunt lopen met je vriendje. Mijn man is meer van het mountainbiken. Zou op zich ook samen kunnen, alleen moeten we dan wel oppas regelen voor zoonlief.

  Ik vind je weekoverzichtjes erg leuk trouwens, misschien ga ik er ook wel een keer een maken :-) Mag dat?

 2. Petra 17 juli 2012 at 12:04

  Voor op mijn eigen blog dan he… dus meer in de vraag van: mag ik dit ideetje een keer van je lenen? ;-)

 3. Indira 17 juli 2012 at 12:09

  Ahh wat eet jij toch lekkere dingen!

 4. Pien 17 juli 2012 at 12:40

  Was zeker een gezellige avond! Ik was in ieder geval niet de enige die ‘op een dood spoor’ zat! ;)

 5. Marieke 17 juli 2012 at 13:32

  @ Petra: Sure, no problem. Ik heb het ook niet zelf bedacht hoor, haha. Je ziet die dagboekjes overal!

 6. Anouk 17 juli 2012 at 14:44

  Het is dat ik ga samenwonen in een huis dat al ingericht is, maar anders…

 7. Marlyssa 19 juli 2012 at 12:44

  Fijne week zeg! En al dat heerlijke eten, maar super goed van je eerste 10 km. Ik ben pas op de helft haha

 8. Pauline 21 juli 2012 at 22:01

  Ah wat leuk dat mijn gnocchi zo goed bevallen is.. ik ga er alleen echt niet harder van rennen. maar dat ligt meer aan mij dan aan de gnochhi :)

 9. Mylène 22 juli 2012 at 14:55

  Erik van Muiswinkel, hahaha!