[VIVA] BZV: Er groeit iets

Het wordt hier en daar wat langdradig bij Synthroid cheap price Boer Zoekt Vrouw. Gisteren was het dan eindelijk aan Willem de beurt om een van zijn mannen naar huis te sturen. Gezellige Jacob was het slachtoffer en niet Jurjen, die even daarvoor nog vertelde dat hij het zo aantrekkelijk vindt dat Willem een klein beetje motorisch gestoord is: ‘Hij heeft niet op de balletschool gezeten.’ Wat een geluk voor Willem, want van zijn kledingstijl moet hij het in ieder geval niet hebben. Gekleurde sokken in bruine sandalen bij mannen zijn als witte leggings bij vrouwen: dat staat NIEMAND.

Nu ze met z!n tweetjes zijn overgebleven, lijkt een kleine strijd tussen Jurjen en Klaas te zijn losgebarsten. Klaas wil zijn gevoelens voor Willem graag ‘concreet maken!. Jurjen blijkbaar ook, maar die handelt daar dan ook maar direct naar. Tot groot ongenoegen van Klaas zat Jurjen namelijk op de trekker knus tegen Willem aangedrukt. ‘Dan vraag je je toch af: waar zit die hand eigenlijk?’ Ondertussen vindt de boer in kwestie het allemaal wel best, want hij heeft ‘diepe gevoelens!.

Romantische doorbraak
Henrieke maakte met haar mannen een gezellig fietstochtje en streek vervolgens neer in de tuin voor een verkoelend glaasje sinas. Wijn, bier of liever liters spraakwater was misschien handiger geweest in deze, hoewel Berts uitspraak ‘de stoel kraakt’ met recht een romantische doorbraak mag worden genoemd. ‘Het blijft oppervlakkig en zelfs het oppervlakkige is soms moeilijk’, sipte de boerin.

Rick-Jan doet het nog altijd ‘rustig aan! en is niet van plan haar nu opeens te gaan versieren. Ook Bert ‘heeft geen toenadering gezocht!, want zoiets moet volgens hem vanzelf gaan. Hallo, het enige dat vanzelf gaat is de spaarzame tijd die wegtikt en Henriekes humeur dat per uur verder richting vriespunt daalt. Ik mis Barrie. En Robin, die leuke voetballer van het begin. Zou Henrieke volgende week tot dezelfde conclusie komen?

NEE! Cheap lady era reviews
Henks ogen beginnen te stralen als hij over Yoni vertelt. Dat ze zo!n slimme meid is en van aanpakken weet. Jakkes. Ik moet me inhouden om niet heel hard ‘NEE, NEE, NEEEEE!! tegen mijn beeldscherm te schreeuwen. Lieve, lieve Fiona, gooi alsjeblieft je charmes in de strijd. Desnoods de stapel komkommers die je van schoonmama-to-be in je handen geduwd kreeg.

Er is altijd saté
Bij Aad is het duidelijk: het wordt Jeannet. Die is na Propecia 5mg online het theatrale vertrek van Ina volledig opgebloeid en dat maakt het negeren van Linda nog makkelijker. Laatstgenoemde stond uren in de keuken haar eigen verjaardagstaart te bakken én te decoreren, terwijl ze met lede ogen aanzag hoe Jeannet en Aad flirtten tussen de bloemen. ‘Er begint nu echt iets te groeien’, vertelde de boer. Wat en waar hield hij gelukkig voor zich.

Linda!s verjaardag werd volgens Aad ‘neutraal! gevierd. Niemand had de moeite genomen een aardigheidje voor het arme schaap te kopen. Zelfs een dikke verjaardagspakkerd kon er niet vanaf, want zoenen doet Aad liever met Jeannet, stiekem achter de kas. (Maar daar over volgende week meer.) Gelukkig was er wel saté. Er is altijd saté. Koelkasten en vriezers vol met saté. Lang leve de Makro-pas.

Ook verschenen op Viva.nl

Follow on Bloglovin

3 Comments

 1. Jolien 19 oktober 2012 at 09:35

  hahah spijker op z’n kop!
  Leuk geschreven! En jaaa die Yoni… Doe mij Fiona maar.

 2. Marcella 20 oktober 2012 at 19:06

  Haha leuk omschreven ;-) Met die saté leken ze het vertrek van Ina wel te vieren. En Linda haar verjaardag werd subtiel genegeerd.

 3. Indira 22 oktober 2012 at 08:48

  Verdorie, ik loop achter! Moet maar eens uitzending gemist bezoeken…