[VIVA] BZV: ai???Ik vind jou hartstikke leukai??i??

Spijkers met koppen werden er deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw geslagen! Zo besloot Henrieke maar eens op de man af te vragen wat Bert en Rick-Jan nou eigenlijk voor intenties hadden, daar zo bij haar op de boerderij. Het is verdorie een zoektocht naar ware liefde, geen stageplaats! Schoorvoetend gaven ze beiden toe het echt wel met haar te zien zitten. Maar vervolgens veranderde er nog niks!

Nonchalant sjekkie
Yvon besloot in te grijpen voor het te laat was. Normaal gesproken vind ik haar bemoeienis hoogst irritant, maar nu was ik opgelucht. Wat voors en tegens op een rij en hup, Rick-Jan werd weggebonjourd. Bij het afscheid kwamen we erachter dat RJ wel degelijk in staat is tot fysiek contact; Henrieke kreeg zowaar een knuffel. Wellicht een beetje laat, dude Buy shatavari uk ! Met zijn arm bungelend uit het raam van zijn witte bestelbusje en een nonchalant sjekkie in de hand reed hij het erf af. Mission failed.

Reden genoeg voor Henrieke en Bert om een romantisch feestje te vieren, maar niet voordat Yvon nog even bevestigd wilde krijgen dat we het hier over echte liefde hebben. ‘Ik vind jou hartstikke leuk’, zei Henrieke. ‘Da!s mooi’, antwoordde Bert gelukzalig. Hun verlegen lachjes en stralende ogen zouden voor Yvon het teken geweest moeten zijn om snel weer op te hoepelen, maar die pikte dat signaal helaas niet op. Zij liet zich een steengrillavondje niet door de neus boren en prikte als haar altijd opgewekte zelf gezellig een vorkje mee.

Cialis online no presription Advocaat met slagroom
Aad nam zijn vrouwen mee naar de schietbaan. Hij wilde namelijk laten zien dat hij een echte man is: een stukje prestatie gaat voor hem verder dan alleen werk en huishouden! Jeannet verwachtte er stoere macho!s aan te treffen, maar vond er tot haar grote teleurstelling slechts bejaarden van 60-70 jaar. Wen er maar aan meid, want dit wordt jouw leven. Sla de advocaat met slagroom maar vast groots in.

Want Aad wil Jeannet, zo sprak hij naar haar uit. Hij nam haar angst weg door haar een positief leven te beloven en haar te knuffelen achter de kas. (Tot zo ver het gesnavel waar we ons na vorige week zo op hadden verheugd! Tegenvaller.)

Hoedenplankhondje
Bij Willem laaide het vuur ook aardig op. Niet alleen met saté (!) op de barbecue, maar ook door intieme gesprekken en geknuffel met Jurjen. Maar vlak Klaas nog niet uit, want met hem is er veel dynamiek, vertelde Willem. (Die overigens elke aflevering meer met z!n hoofd gaat schudden als hij praat. Denk: zo!n Out of pocket cost for wellbutrin hoedenplankhondje.) Bovendien scoorde Jurjen minpunten tijdens de duiklessen, want hij bleek zijn zwemdiploma B nooit te hebben gehaald en durfde niet kopje onder. ‘Heb je nog meer van dit soort verrassingen?’ lachte hij als een boer met kiespijn.

Boerenverstand
Bij Henk klampte Fiona zich vast aan haar laatste strohalm: zijn ouders. Misschien dat zij hem last minute nog wat boerenverstand kunnen bijbrengen. Ze speelde de ideale schoondochter door haar hulp aan te bieden tijdens het avondeten en hen het hemd van het lijf te vragen. Yoni was zoals altijd haar wanhopige, overbeschikbare zelf: ‘Er is een plekje vrij naast jou en ik sta te popelen om die in te nemen.’ Alsof ze solliciteert naar een ministerspost in het nieuwe kabinet-Rutte.

Martin vertelde Wilma over het warme gevoel dat hij krijgt als er een vrouw in zijn leven is: ‘Als je binnenkomt en het ruikt naar eten, dan krijg ik gelijk trek.’ Verder is het nog altijd niet duidelijk of hij voor ‘ik ben een doener!-Swaen zal kiezen of ‘ik hou van kinderen!-Wilma. We wachten het maar weer rustig af.

Ook verschenen op Viva.nl

LEES OOK:

1 reactie