[VIVA] BZV: Over handvatten, Cupido en handicaps

Beste KRO, kunnen we bij deze even afspreken dat er volgend seizoen gewoon vijf homoboeren geselecteerd worden? Want hallelujah, wat een passie spatte er van Willems toch een klein beetje onverwachte liefdesverklaring af!

Met de woorden ‘Lieve Klaas, ik vind je helemaal geweldig! dook hij stralend van geluk op zijn nieuwe vriendje, hem uitgebreid knuffelend en zoenend. Arme Jurjen moest met lede ogen aanzien hoe de man van zijn dromen ‘vol overtuiging’ voor een ander koos. Zoals LoveBird het al verwoordde: een zeer pijnlijke keerzijde van dit soort programma!s.

Slingerskills
Willem liet hem lopen, omdat het met Klaas nou eenmaal een stuk spannender is allemaal. Ik snap dat wel, zijn slingerskills beloven veel goeds. ‘Jurjen is een binnenvetter, die moet je uit de kast trekken’, legde hij aan zijn jonge, hippe moeder uit. Met de benenwagen en een grote gele rugzak trok Jurjen weer de wijde wereld in. Ik huilde een klein beetje met hem mee.

Missie geslaagd
Bij Aad wilde Jeannet hem na zijn liefdesverklaring helemaal voor zichzelf. Ze was zo van slag door het gelieg en bedrieg tegenover Linda dat ze de klontjes niet uit het maA?zenasausje geroerd kreeg. Maar Aad is een gevoelsmens, dus die had even tijd nodig om het te doseren allemaal. Jeannet pikte dat niet en dreigde onmiddellijk met opstappen, waarna Aad haar haastig beloofde haar van haar pijn te verlossen. Dit zegt wellicht iets over de verhoudingen in de toekomstige master bedroom of SM-kelder, die hij volgens menig BZV-kijker stiekem bezit.

Met lood in zijn schoenen vertelde Aad Linda het slechte nieuws, die het overigens zeer sportief opvatte, dat moet gezegd. ‘In wezen is m!n missie geslaagd’, huilde hij tranen met tuiten. ‘Cupido heeft z!n werk gedaan. Ik moet weer gaan leven en Jeannet is daar het handvat voor.’ Als dat geen liefde is!

Ren, Henrieke, ren!
Henrieke ervoer dat Bert ook in zijn eigen omgeving gewoon Bert is. Ze had hem een keer gebeld en er was wat gesms!t, maar dat was het wel. Eenmaal bij zijn familie aan tafel, kletste iedereen honderduit. Dat vond Bert wel makkelijk, want dan hoeft ie tenminste zelf niet te praten. ‘Hij is bang voor meisjes’, verklaarde zijn vader de situatie. ‘Dat is z!n grootste handicap.’ Ren, lieve Henrieke, ren voor je leven!

Rode laarsjes
Henks idee van een groot feest waren wat plastic tuinstoelen in een grote, kale schuur. Yoni stond strak van de spanning en kon haar tranen nauwelijks bedwingen. Ze heeft haar hele leven met Henk al tot in detail gepland, tot aan de rode laarsjes van haar toekomstige kinderen toe. Stel je voor dat zij toch naar huis moet?! Kan er alsjeblieft een maatschappelijk werkster van Slachtofferhulp paraat staan, mocht Henk ergens diep van binnen toch een plukje gezond verstand opduikelen?

Geen gelummel Naprosyn over the counter uk
Bij Martin genoot Swaen-pak-aan van een romantisch momentje in de wei. Met hun vingers in elkaar verstrengeld bespraken ze de praktische kant van hun eventuele relatie. Met ‘Kerel, zullen we gaan melken, het is half 5!’ kwam er echter abrupt een einde aan de magie. Lummelen doen we niet onder werktijd, dat zou Martin inmiddels toch moeten weten. Zijn dochter vatte de keuze voor Wilma of Swaen treffend voor hem samen: ‘Het ligt eraan wat je wil: een hulp in huis of hulp op de boerderij.’ Zo moeilijk is het ook allemaal niet.

Can you get naprosyn over the counter Ook verschenen op Viva.nl Sale carbozyne

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

2 reacties