Hallo daar, december!

Opeens was ie er, zomaar uit het niets. December klopte keihard op de deur. De laatste maand van 2012 is alweer ingegaan, het is echt ongelofelijk hoe dit jaar voorbij is gevlogen!

Ik heb eigenlijk een hekel aan de winter. Kou, nattigheid… niks aan! Het liefst zit ik het hele seizoen binnen, lekker warm onder een dekentje op de bank, en kom ik pas weer buiten als de zon weer gaat schijnen. Natuurlijk is dit niet haalbaar, alleen voor werk moet ik al elke dag de deur uit. Daarom kun je dit soort maanden maar het best volplannen met allerlei leuke dingen, dan geniet je er tenminste nog flink van ook.

En dat is dus wat ik heb gedaan. Ik ben helemaal klaar voor december, had me er zelfs al erg op verheugd. Niet alleen bezoek ik twee geweldige concerten (morgenavond The Black Keys en de 17e Muse!), ook heb ik verschillende dates staan met lieve, leuke mensen: films, musicals, etentjes… Love it! Daarnaast de vast prachtige bruiloft van vriendinnetje Marlies Cheap dehumidifier cannabis in het verre Friesland op woensdag 12-12-12, waarna ik heerlijk twee dagen vrij ben.

Bovendien heb ik mezelf een heuse kerstvakantie kado gedaan door eind december bijna 1,5 week vrij te nemen. Je snapt dat ik daar erg naartoe leef: hele dagen series en films kijken en cocoonen samen met Johan, want die hoeft ook niet te werken. Kerst vier ik samen met geliefde familieleden en met Oud & Nieuw slapen we lekker een nachtje in Brussel.

Je ziet: december belooft voor mij een meer dan goede maand te worden. Dé manier om een prima jaar af te sluiten en een nieuw jaar vol goede moed te starten. Kom maar op met 2013!

Beeld: weheartit.com

Follow on Bloglovin Purchase colospa retard Dissertation

LEES OOK:

12 reacties

  1. En zo is het maar net! Wat een leuke vooruitzichten :) Ik vind zelf december niet zo erg, tegen kou en nattigheid kun jeje tenslotte kleden. Waar ik wel tegenop zie is het gedoe met de treinen, aangezien ik elke dag met ov naar mijn werk ga en geen andere uitwijk mogelijkheid heb.. Ben benieuwd of dat gaat goed komen!

  2. Wat klinkt dat goed, Marieke! Het jaar is inderdaad voorbij gevlogen. Ik schrok er echt van toen ik opeens besefte dat we over een maand alweer in 2013 zitten. Geniet van de laatste maand van december!

  3. Ja, het gaat opeens ontzettend hard! En ook ik zit het liefst binnen, al heeft de kou ook mooie dingen. Beetje buiten, veel binnen dus ;-) Veel plezier deze maand!

  4. Dat is zeker een goede manier om 2012 te eindigen! Ik heb helaas niet meer genoeg vrije dagen om nog een vakantie-tje te nemen, heb wel morgen en overmorgen vrij en de dag voor kerst. Is toch iets:)