Dit was mijn week 38

Een bomvolle, maar heel leuke week ligt er achter me. Ik heb lekker gesport, tijd doorgebracht met leuke, lieve mensen en ook tijd voor mezelf en met Johan gehad. Een perfecte balans, als je het mij vraagt. Kijk je mee wat ik allemaal deed?

Buy skunk seeds with paypal

Maandagavond bood Johan zich aan om samen met mij een rondje te rennen. Het was al veel te donker om alleen te gaan, maar ik moest deze week nog twee korte rondjes rennen als laatste voorbereiding op de Dam tot Dam. We liepen een heerlijke 7,5 km.

Dinsdagavond zag ik eindelijk mijn lieve Rotterdamse vriendinnetjes Lindsey en Jolien weer! Jolien had ons bij haar thuis uitgenodigd en maakte een overheerlijke en gezonde Thaise salade voor ons klaar, met o.a. noodles, broccoli en garnaaltjes. Het was zo fijn om een avondje te relaxen en bij te kletsen met deze twee dames. Love them!

Woensdag hingen Johan en ik lekker samen op de bank. Ik zag Ajax helaas met 4-0 verliezen van Barcelona en besteedde aandacht aan mijn blog. Op die nederlaag na was het een fijn avondje.

De volgende dag liep ik direct na werktijd, dan is het nog enigszins licht, een laatste rondje. Het was een snelle 5 km en ik voelde me super goed. Op naar de Dam tot Dam! Ik had alles gedaan wat ik kon, het was nu afwachten…

Vriendinnetje Sanne, die ik al jaren ken via onze blogs, kwam vrijdagavond gezellig naar Rotterdam. We hadden elkaar alweer te lang niet gezien, dus hadden veel bij te kletsen. Bij Dudok aten we een mjammie hamburger met frietjes.

Johan was zaterdag lekker vrij, dus hadden we de hele dag samen. We gingen de stad in voor een lekkere lunch bij Sijf C difficile treatment flagyl dose en wat herfst- en winterkleding voor Johan. Ik wilde zelf eigenlijk niets kopen, maar kon de aanbieding van America Today (tweede broek voor de halve prijs) niet weerstaan. ;)

’s Avonds moest ik natuurlijk een goede stevige maaltijd eten. Koolhydraten! Ik maakte de overheerlijke pasta carbonara a la Pien. Ook maken? Het recept vind je op depanvanpien.nl.

Zondag was het dan eindelijk zover. Het event waar ik het hele jaar naar uit had gekeken: de Dam tot Damloop. Uiteraard moest ik even een treinselfie maken.

Oi oi oi, wat was ik zenuwachtig toen de start dan echt dichtbij kwam. De sfeer was echter geweldig, dus ik genoot er ook intens van.

I did it! Het uitgebreide verslag van mijn run heb je natuurlijk in de blog van gisteren al kunnen lezen, maar op deze foto ben ik het meest trots. De welverdiende medaille!

Buy lady era side

Thuis wachtte Johan mij op met een lekker maaltje en een goddelijk toetje: Ben & Jerry’s. Ik vond wel dat dat mocht, ik had immers met mijn run meer dan 1000 (!) calorieén verbrand!

Op naar een nieuwe week!

Follow on Bloglovin

14 Comments

 1. Shirley 23 september 2013 at 08:30

  Wat goed dat je de Dam tot Dam loop hebt gelopen! Ga gelijk je blogje teruglezen. Fijne week weer!

 2. Bianca 23 september 2013 at 09:28

  Ik waa toevallig gister in Amsterdam en het was zo leuk alle lopers te zien! Ik loop pas een paar maanden maar zo’n dan tot dan loop lijkt me geweldig!

 3. Stacey 23 september 2013 at 11:48

  Super goed gedaan hoor en die bak B&J was dan ook meer dan verdient! Ik trakeerde mezelf op een romantisch diner bij de snackbar :P

 4. Anne 23 september 2013 at 12:12

  Gefeliciteerd met het uitrennen van de Dam tot Dam! Knappe prestatie. Overigens, wat een lekker eten in dit overzicht. Nu heb ik zin in noodles met garnalen, maar ook in pasta…

 5. irene niec 23 september 2013 at 12:22

  Dat was een hele leuke week, knap gedaan hoor die 7,5 km, ik doe het je niet na.
  Groetjes irene

 6. Bo 23 september 2013 at 13:18

  Superknap gedaan hoor, gefeliciteerd! En zo’n Ben & Jerry’s is natuurlijk een mooie beloning ;D

 7. Anouk 23 september 2013 at 18:00

  Fijne week! En wat goedddd de Dam tot Dam, prestatie hoor, gefeliciteerd!! Leuk dat je via het bloggen zo’n fijne vriendinnen hebt gevonden in Rotterdam, bijzonder!

 8. Nuria 23 september 2013 at 18:38

  Super tof van de dam tot dam loop! Gefeliciteerd! Fijn overzicht van de week!

 9. Veronica 23 september 2013 at 19:09

  Mjam die pasta ziet er lekker uit. Het is dat ik net gegeten heb ;) En ik vind het nog steeds onwijs knap van je wat je hebt gedaan met de dam tot dam loop!

 10. Jolien 23 september 2013 at 20:00

  Zo knap van jou die Damloop!! Was fijn dat jullie kwamen eten!

 11. Mieke 23 september 2013 at 20:51

  Zo’n bak B&J heb je dan zeker wel verdiend. Fijn, zo’n man die precies weet waar je dan behoefte aan hebt. ;)

 12. Debbie Peteri 23 september 2013 at 21:26

  Gefeliciteerd! Je blogje van gisteren heb ik nog niet gelezen, dus dat ga ik zo nog even doen.
  Een mooie uitgebalanceerde week zo qua eten & sporten, tijd voor jezelf en voor je vriend(en). Mooi!

 13. Marcella 25 september 2013 at 10:55

  Klinkt als een prima week. Sporty you! Jammer dat het nu weer zo vroeg donker is hé, ’s avonds fietsen is er nu voor mij ook niet meer bij.

 14. Annouska 26 september 2013 at 09:48

  Wat een heerlijk weekje samen met je vriendinnen en Johan. Tof trouwens dat het je gelukt is om de dam tot dam te rennen!