Road to 21K: Samen op missie & nieuwe gear

Niet langer is-ie slechts mijn haas. Nee, hij heeft nu ook zijn eigen missie: de hele marathon voltooien. Terwijl ik train om in oktober 21 km af te kunnen leggen, is Johan begonnen aan zijn eigen road to 42K.

Toen ik mocht proefshoppen in de nieuwe webshop van Buy omnicef antibiotic Run2Day die onlangs live ging, vond ik dat Johan ook wel een kadootje verdiende. Alleen al vanwege het voornemen in 2015 de Marathon Rotterdam te lopen, ben ik megatrots op hem. Mooie nieuwe running gear kan zorgen voor een flinke motivatie-boost, dus deelde ik mijn shoptegoed met hem.

Op Run2Day.nl kozen we allebei een groen Nike-shirt uit. De webshop is overzichtelijk, een bestelling plaatsen gaat makkelijk en snel. Bestel je voor 21.30 uur, dan heb je het de volgende dag zelfs al in huis. Ideaal!

Dissertation

De afgelopen tijd heb ik het healthy wise een beetje laten verslappen, dus gingen we tweede Paasdag richting Kralingse bos voor een rondje. Klaar met de ongein, fit worden it is. Natuurlijk moesten de verse shirts direct aan, dat snap je. Ik heb dat altijd met nieuwe kleren; die kan ik ├ęcht niet eerst een paar dagen in de kast laten hangen.

De run ging helaas niet echt lekker. Mennn, wat had ik het zwaar. Ik wilde minstens 10 km lopen en hoopte stiekem op 11 of zelfs 12, maar dat zat er deze keer gewoon niet in. Met pijn en moeite heb ik de 10 km gehaald, met voor mijn gevoel de langste laatste 500 meter ooit. Ik blijf me erover verbazen dat je de ene keer bijna vliegt en een week later op dezelfde afstand de meters aan het aftellen bent.

Aan het shirtje lag het in ieder geval niet; het is een heerlijk dunne luchtige stof, die losjes om mijn lijf valt. Ik merk dat ik daar de laatste tijd toch de voorkeur aan geef boven de strakkere varianten. Misschien voor komende zomer maar een paar extra van inslaan! ;)

Purchase nasonex online

Follow on Bloglovin

15 Comments

 1. Suzanne 23 april 2014 at 08:14

  Nieuwe gear is vaak motiverend. Ik vind de kleur van de shirts erg mooi.

 2. Anke 23 april 2014 at 08:45

  10 km is nog steeds best goed! De shirtjes zijn echt mooi :)

 3. Rosanne 23 april 2014 at 08:50

  Wel heel fijn dat jullie elkaar hebben om te motiveren! Good job!

 4. Bente 23 april 2014 at 09:06

  Ik hou ook wel van de losse shirts! en blijf het ook heel vreemd vinden hoe je de ene keer super loopt en de andere keer verre van super…

 5. Laura 23 april 2014 at 10:16

  Leuke shirts! Wat lief dat je je shoptegoed deelde met Johan. Lijkt me fijn om een vriend te hebben die ook graag hardloopt!

 6. Indira 23 april 2014 at 10:56

  Haha leuk allebei dezelfde kleur! Dream team!

 7. inge 23 april 2014 at 11:19

  ik zie blauw, niet groen hahaha maar staat jullie goed kienders ;-)
  en je had ook een weekje van weinig lopen en veel snacken gehad toch, logisch dat je lichaam er dan weer even in moet komen, komt vast snel weer goed! ^^

 8. Jasmine 23 april 2014 at 12:42

  Ik loop ook mijn eerste halve marathon in oktober (in Eindhoven). Veel succes met trainen! En leuk shirt :-)

 9. Annemieke 23 april 2014 at 17:04

  Je shirt en die rennende “bewegende” foto van jou; mooi! Helaas ging het hardlopen zelf iets minder, maar ik loop ook de ene keer makkelijker dan de andere keer. Niks geks aan, alleen wel irritant. ;-)

 10. Marcella 23 april 2014 at 19:25

  Bedankt voor je lieve woorden op mijn healthy-blog. Ik zie dat ik qua beweging jouw voorbeeld kan volgen. Heerlijk om weer in beweging te zijn, ga ik ook snel weer doen! Mooie shirts, toffe kleur!

 11. Mieke 23 april 2014 at 21:44

  Mooie shirts gescoord!
  En inderdaad gek, hoe wisselend het lopen kan gaan. Maandag liep ik een prima tien kilometer. De vijf die ik vandaag liep kostten me stukken meer moeite. Ik was kapot.
  Maar toch geeft het een voldaan gevoel, want je hebt het dan toch maar mooi weer gedaan.

 12. Petra 23 april 2014 at 22:13

  Dat ziet er super uit, zowel de kleding als de sportiviteit van jullie ;-)

 13. The Berbs 24 april 2014 at 22:20

  Wat goed dat jullie elkaar motiveren!

 14. annouska 25 april 2014 at 16:19

  Hij staat jullie goed!! Wel jammer dat het niet zo wilde vlotten. Ik verbaas mij er ook altijd over hoe je lijf per keer anders kan reageren.

 15. LNNK 26 april 2014 at 13:29

  Ik kan me voorstellen dat nieuwe kleding motiverend werkt!