Dit was mijn week 17

Whoehooeee, wat was het een prima weekje! Hij was kort natuurlijk, door de vrije maandag (tweede paasdag), maar ik heb ook rustig aan gedaan qua afspraken en goed voor mezelf gezorgd. Lekker gesport, goed en heerlijk gegeten, ontspannen series gekeken… Dikke prima!

Op tweede paasdag was het tijd om het vele eten van eerste paasdag (all you can eat brunch, remember?) eraf te lopen. Johan en ik gingen het bos in voor een flink rondje. Helaas ging het niet heel erg goed, zoals je al hebt kunnen lezen.

Maar mijn nieuwe shirtje zat in ieder geval lekker. ;)

En whoei, doordat ik de 10 km aantikte, bereikte ik zomaar deze prachtige mijlpaal in mijn Nike-app. 1000 km heb ik al vastgelegd! En we gaan doorrr…

We hadden een prima maaltje verdiend en dus maakte ik mijn versie van de Kip Pizzaiola van Chickslovefood.com. Zij maken het met salami, ik gebruikte Parmaham en een klein beetje pesto. Maak dit!

Ik heb een robotvis op mijn bureau, die gaat zwemmen zodra ie in contact komt met water. Op een gegeven moment heb ik ‘m maar op het droge gelegd, want het getik tegen de vaas werdéwat irritant. De kom was ook wel erg klein… ;)

Dinsdagavond was er Champions League op tv, maar ik had meer zin in Pretty Little Liars. Ik hoefde nog maar een paar afleveringen om helemaal bij te zijn. Wat een einde van seizoen 4, aahhh!

Woensdag ging Johan met vrienden Champions League kijken in de kroeg en kwam mijn vriendinnetje van de middelbare school Naomi gezellig op visite. Tijd om weer eens gnocchi te maken; Johan lust dat niet en ik juist wel!

Naomi eet alles en dus kreeg ze dit recept van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet voorgeschoteld: gnocchi met pesto (die heb ik er zelf bij bedacht), gewokte spinazie, ricotta, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Mmmmmm!

Toen ze wegging, was Johan nog niet thuis en kroop ik vast met mijn laptop in bed. Ik kijk graag series samen met hem, maar heb er ook altijd eentje nodig voor als hij er niet is. Na Modern Family en Pretty Little Liars die helaas voorlopig afgelopen zijn, begon ik eindelijk aan The Vampire Diaries. Ik vind het nu al leuk!

Donderdag was er taart op de redactie, want een grote wervingscampagne van deémarketingafdeling was erg succesvol geweest. Ik kon ‘m niet weerstaan en heb gewoon een stukkie genomen. Genieten!

’s Avonds liep ik een lekkere 7 km. Ik ben helemaal in mijn hardloopnopjes momenteel, dit is echt perfect weer voor mij (zeker ’s avonds na het eten).

Na de run nog even wat squats tegen de muur om mijn bovenbenen te trainen.

Vrijdag is Johan meestal vrij en dan zorgt hij ervoor dat het eten klaar is als ik thuis om uit mijn werk. Luxe! Hij maakte kipfilet gevuld met geitenkaas & tijm, omwikkeld met bacon. Zoooo goed!

Daarna was het tijd voor het feestje van Pien en Daan. Pien werd 30, Daan 35 en ze vierden het samen. Daan had cocktails gemaakt, de Agua de Valencia ging er als limonade in. Mjammie! Het was erg gezellig en op zulke momenten is het handig dat zij bij ons om de hoek wonen. ;)

Om Koninginne-/Koningsdag heb ik nooit iets gegeven en Johan eigenlijk ook niet. We sliepen uit, keken Breaking Bad (einde seizoen 4 nu!) en gingen even de stad in. Toch best leuk om even gezien te hebben, die rommelmarkt.

Thuis maakte ik weer een nieuw recept: noedelsoep met kip en cashewnootjes van Mireille! Mijn foto is niet zo mooi als die op haar blog, maar het smaakte super.

Cheap purim containers Cost of paroxetine 20 mg without insurance

Het bleek een goede bodem voor een superrun: ik liep een soepele 12 km! En dat was lang geleden. Alles zat mee: hoofd, lijf, weer en stoplichten. Echt te gek. Op zulke momenten is hardlopen zA? leuk.

Zondag moest Johan werken in de Kuip en las ik in bed mijn boek De dag dat ik doodging uit. Zal er in een nieuwe Letterhonger binnenkort meer over vertellen, maar poeh… Heftige shit. Maar wel mooi!

Daarna ging ik even langs Pien om mijn kadootje (dat ik van haar en Daan had gekregen, nog voor mijn verjaardag) op te halen. Een braadslede, die wilde ik graag! Veel zin om daarmee aan de slag te gaan, dus als iemand nog een lekker recept heeft?

’s Middags werd Ajax ein-de-lijk landskampioen. Joehoeee! De vierde op rij, onder Frank de Boer. Wat een held! Ik hoop dat ie volgend seizoen blijft.

En jawel, ik probeerde ook zondag een nieuw recept uit: een risotto van Nina Omnicef 300 mg price die ik al een tijdje op mijn lijstje had. Zo ziet dat er dus uit als ik in de keuken sta: iPad bij de hand, haha.

Deze risotto met spinazie, erwtjes, basilicum en mozzarella was ook supergoed gelukt. Parmaham en Parmezaanse kaas erbij, smullen maar!

Follow on Bloglovin

16 Comments

 1. Anke 28 april 2014 at 08:00

  Leuke week zo te zien! Het eten ziet er heerlijk uit :) Goed dat je zoveel gelopen hebt!

 2. Bente 28 april 2014 at 09:15

  Oh al dat eten ziet er echt heerrrrlijk uit! Yumm! (alleen mis ik de sushi in je overzicht ;))

  1. Marieke 28 april 2014 at 09:19

   Ja! Nu je het zegt, zomaar een week zonder sushi! Dat kan dus eigenlijk echt niet… ;)

 3. Mieke 28 april 2014 at 09:33

  Dat klinkt inderdaad als een prima weekje. Goed bezig met hardlopen!
  En wat een lekkere dingen heb je gemaakt deze week. Ziet er allemaal goed uit!

 4. Veronica 28 april 2014 at 10:16

  Wat een heerlijke week en wat een prestaties qua hardlopen! Dat doe ik je nog niet na :)

  Enne fijn dat je het recept hier geplaatst hebt van je risotto, kan ik daar mee aan de slag :)

 5. Sylvia 28 april 2014 at 10:32

  Omg, die gnocchi met pesto! Daarin zitten echt alleen maar ingrediënten die ik erg lekker vind, die ga ik deze week dus mooi maken ;)

 6. annouska 28 april 2014 at 13:06

  Hmm risotto, ik denk dat ik dit morgen ook maar eens ga maken. Ondanks je dip op maandag had je toch wel een goede hardloopweek. ^^

 7. Sabine 28 april 2014 at 14:18

  Dat eten… HEER-LIJK!

 8. Svenja 28 april 2014 at 19:52

  Waaaauw, super goed bezig met hardlopen! En lekkere foodpics <3 Krijg er trek van terwijl ik net heb gegeten haha.

 9. Rachel Kromdijk 28 april 2014 at 21:49

  leuke foto’s en wat ben je goed bezig zeg heel knap liefs, x

 10. Ines 28 april 2014 at 22:08

  Wat een fijne foto’s!

 11. Marcella 28 april 2014 at 22:11

  Nieuwe recepten proberen, dat moet ik ook weer es doen. Zo leuk! Je bent bezig Sporty, hoop kilometers gemaakt. Dan had je dat stukje taart ook wel verdiend! Fijne week!

 12. Evelien 29 april 2014 at 23:19

  Ooohh die risotto!!! Jummie. En wat ben je sportief, ik wou dat ik zo was maar ik houd nog geen km vol! :(

 13. inge 01 mei 2014 at 22:33

  jouw ditwasmijnweeklogjes nemen soms zoveel tijd in beslag, moet ik op die studentensite kijken, want nieuwsgierig hahaha en dan weer dat noedelsoeprecept, want klinkt goehoed ^^
  en tof dat lopen weer zo lekker ging!

 14. Yvon 03 mei 2014 at 14:35

  Prima week inderdaad. Top dat je zo goed hebt gelopen deze week.
  En volgens mij zag ik het al in een reactie voorbij komen; geen sushi?