29-08-2015: Dagboek van een bruid

(Waarschuwing: dit is een héle lange blog!)

6.00 uur
Na een onrustige nacht op het luchtbed, omdat mijn ouders in ons bed sliepen, vind ik dat ik niet meer kan slapen. Ik doe een rondje social media terwijl de kriebels in m’n buik oplaaien. Vandaag ga ik trouwen!

9.15 uur
Pa, ma en ik zijn fris gedoucht en hebben het ontbijt achter de kiezen. Gelukkig kreeg ik mijn yoghurt met fruit en cruesli goed weg. Make-up artist Thessa staat voor de deur, nu gaat het écht beginnen. Ze stalt al haar spulletjes uit en begint met mijn haar: dat moet in de krul!

Mijn husband-to-be en ik hebben ondertussen contact via WhatsApp. We hebben er zoooo veel zin in! Ik hoor dat fotografe Mariët en videografe Jazzy al bij hem in Dordrecht (waar hij bij zijn moeder en haar man heeft gelogeerd) zijn gearriveerd om vast te leggen hoe hij zich aankleedt voor de Grote Dag.

10.15 uur
Mariët en Jazzy rijden naar Rotterdam en staan op tijd bij mij op de stoep om mijn voorbereidingen te filmen en fotograferen. De sfeer is ontspannen, ik ben vooral heel blij dat het eindelijk zover is.

Thessa werkt gestaag door. Het is inmiddels tijd voor mijn make-up! Ik heb gekozen voor een naturel look, omdat ik in het dagelijks leven ook niet veel make-up gebruik. Natuurlijk moet ik wel shinen op de foto’s én moet het de hele dag goed blijven zitten, dus krijg ik best een boel producten op m’n gezicht gesmeerd. Maar het ziet er geweldig uit, al zeg ik het zelf. ;)

11.30 uur
Tijd om m’n jurk aan te trekken! Mijn vader en moeder helpen me erbij. Het is een emotioneel moment en de eerste traantjes worden weggepinkt. Als alles bij elkaar komt (jurk, haar, make-up en schoenen), voel ik me prachtig. Ik ben een prinses vandaag!

11.45 uur
Op naar Johan! Ik wil hem nu écht heel graag zien. We hebben afgesproken bij de Kralingse plas, waar hij op me staat te wachten. Jazzy appt hem dat we eraan komen! We proppen mijn jurk in Mariëts autootje en ik vind het hilarisch. ‘Trouwen is fantastisch!’ roep ik. En dan moet de dag eigenlijk nog beginnen. :)

Terwijl we de afgesproken plek naderen, zie ik Johan in de verte al staan. Met onze mooie mintgroene trouwbus. ‘Daar is ie! En hij heeft blauw aan!’ Meteen heb ik een brok in mijn keel. Daar staat ie. Mijn liefste. Mijn God, want hou ik toch ongelofelijk veel van die man. Iets wat ik me die dag nog heel vaak zal realiseren.

12.05 uur
Langzaam en met trillende lip loop ik op Johan af. Als ik hem op een meter ben genaderd, zeg ik dat ie zich om mag draaien. Ik kan niet beschrijven hoe dat moment voelt. Wauw, gewoon wauw.

We moeten allebei huilen en geven elkaar een hele dikke knuffel. Wat is ie KNAP! Johan bewondert mijn jurk: ‘Jézus, wat ben je mooi!’ is zijn eerste reactie. Kijk, daar doe ik het voor. :) We kunnen niet stoppen met lachen; het is zover, dit is onze dag!

We schieten plaatjes bij de plas, onder leiding van de ervaren Mariët. Ze heeft oog voor setting, pose, lichtval. Echt geweldig. Van Jazzy hebben we bijna niet door dat ze er is, wat super mooi is in de uiteindelijke film. De beelden zijn ontspannen en natuurlijk.

12.50 uur
Op naar de tweede fotolocatie: SS Rotterdam. Johan manoeuvreert de Volkswagenbus door het centrum van de stad. Niet de makkelijkste klus, maar het gaat. ;) We hebben in ieder geval veel bekijks, zo in vol ornaat in onze trouwkleding en in de mooie auto. Na een ritje van toch zo’n twintig minuten arriveren we op onze bestemming en nemen we even de tijd voor een broodje en wat te drinken.

Daarna maken we voor, achter en op het schip de gaafste foto’s. Wat een geweldige plek is dit! Ik kan alle foto’s hier wel delen, maar helaas, ik moet toch kiezen. Neem van mij aan dat elk shot raak is.


14.45 uur
De tijd begint te dringen; we moeten naar de trouwlocatie! Onze bruiloft vindt plaats op landgoed Vidaa. Met Jazzy en Mariët in onze kielzog rijden we naar Bergschenhoek. Tenminste, dat proberen we… Er blijkt een brug open te staan en héél Rotterdam-centrum staat muurvast. En wij dus ook.

Wat normaal een kwartiertje rijden is, duurt nu bijna anderhalf (!) uur. We zitten op hete kolen; we komen gewoon te laat op onze eigen trouwdag! We appen constant met ceremoniemeesters Pien en Daan, die ons gelukkig geruststellen. Een aantal gasten heeft ook last van de files en is ook nog niet gearriveerd. Maar erg leuk vind ik het allemaal niet…

16.00 uur
We zijn er! Fjieuw! En de ambtenaar van de burgerlijke stand vindt het geen probleem. Ook onze gastvrouw bij Vidaa verzekert ons dat het goedkomt; we korten het allemaal gewoon ietsjes in.

Het is geweldig om met applaus te worden verwelkomd en iedereen eindelijk te zien. Wat zien ze er allemaal mooi uit! We hebben besloten om het overdag klein te houden met alleen directe familie en beste vrienden. De sfeer is daarom super: heel intiem en relaxt. We knuffelen en zoenen wat af.

Dan is daar zomaar een ongelofelijk mooi moment: Johan z’n beste vriend René, die in de VS woont, staat opeens voor onze neus! Hij had ons wijsgemaakt dat hij niet kon komen, dat het veel te druk was op zijn werk. Maar tadaaaa, SURPRISE! Johan z’n reactie is onbetaalbaar, en we zijn allemaal in tranen. Een van de hoogtepunten van de dag!

16.30 uur
Een uur later dan gepland begint de ceremonie. Het is nog steeds prachtig weer, wat een geluk hebben we toch. We trouwen in de buitenlucht en de setting is perfect: witte klapstoeltjes, rode rozen net als in mijn boeket en heel veel groen.

Op het nummer A Thousand Years loopt Johan naar voren met zijn moeder aan zijn arm. Daarna volg ik, aan de arm van mijn pa. Trots en met natte ogen kijken we elkaar aan; dit is hét vader-dochtermoment dat ik al mijn hele leven voor me heb gezien.

Ambtenaar Marja neemt, ondanks de vertraging, alle tijd om haar verhaal te doen. Johans moeder houdt een prachtige persoonlijke speech, net als twee van mijn beste vrienden Henk-Jan en Naomi. Er wordt gelachen en gehuild.

Het jawoord vind ik mega spannend, merk ik. Dit is het moment waar de hele dag om draait! We hadden het thuis al geoefend, maar schoten daarbij steeds enorm in de lach. Nu niet, nu is het ‘voor het echie’. Johan pakt me stevig vast en we zoenen erop los. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.

We tekenen de trouwakte en getuigen Suzanne, Marieke, Roelie (Johans zussen) en Jesper (mijn broertje) doen hetzelfde, terwijl All Of Me van John Legend klinkt. Nu is het officieel, wij horen bij elkaar voor de rest van ons leven!

17.15 uur
Tijd voor taart! Maar eerst houdt Johan een speech waarmee hij iedereen bedankt en onze lieve vrienden en ceremoniemeesters Pien en Daan extra in het zonnetje zet. Wat zouden we zonder hen moeten?!

We proosten op de liefde met roze prosecco en snijden de taart aan. Hij is goddelijk! De bovenste en onderste laag bestaan uit vanillecake met witte chocoladecrème, de middelste is chocoladecake met vanillecrème. Topwerk van Dunya’s Taartenatelier!

17.45 uur
We doen een fotoshoot waarbij we verschillende portretfoto’s maken met onze gasten. Niet de meest spannende foto’s, maar wel heel waardevol. Het tegenlicht dat Mariët handig gebruikt, zorgt voor een stijlvol effect.

18.15 uur
Door de vertraging moeten we alweer vrij snel beginnen aan het diner, want anders staan de avondgasten al op de stoep. We hebben gekozen voor een informele barbecue: goed vlees en vis, diverse salades, vers brood en ander lekkers. Er zijn meerdere groepjes tafels, zodat we overal even kunnen aanschuiven en al onze dierbaren kunnen spreken. Het is gezellig en iedereen geniet.

Mijn vader en Johans vader houden allebei een toespraak. Dat wisten wij van tevoren niet, dus dat is een leuke verrassing! Ook daarbij hou ik het niet droog, haha. Mijn make-up zit nog steeds goed, ook Thessa heeft vakwerk verricht.

19.50 uur
De eerste avondgasten arriveren al, dus Johan en ik gaan er snel vandoor. Nog even een momentje voor onszelf voordat het feestgedruis losbarst! Wat is het een bijzondere dag, nog mooier dan we hadden gehoopt.

20.25 uur
Sinds ik Game of Thrones kijk, heb ik altijd gezegd: ‘Ik wil die openingstune op mijn bruiloft!’ Ik vind ‘m zo gaaf! Ik heb ‘m zelfs als beltoon, haha. Vidaa heeft een te gek pontje waarmee wij over het water onze grande entree kunnen maken, dus daar past die muziek perfect bij. Zodra de dj het nummer start, heb ik weer kriebels. We gaan nog meer lieve familie, vrienden en ook collega’s zien!

20.30 uur
We krijgen een warm welkom van al onze gasten. ’s Avonds zijn er in totaal zo’n 70 partygangers. Wederom niet super groots, maar dat hebben we expres gedaan. Wij willen die avond met iedereen even kunnen kletsen, dansen en drinken.

21.20 uur
Nadat we uitgebreid zijn geknuffeld en gefeliciteerd, en iedereen zijn of haar eerste drankje heeft gehad, is het tijd voor de openingsdans. ‘Ons’ liedje is Good Life van OneRepublic, dat we tijdens onze allereerste echte vakantie samen drie weken lang op de radio hoorden. Die roadtrip door Florida was niets minder dan briljant! Sindsdien is Good Life ons lijflied, dus móesten we daarop ons feest openen.

De avond is ongelofelijk gezellig. Ik vermaak me opperbest met mijn kersverse man en onze geliefden om ons heen. De dj van Ambitious draait lekker, de hapjes zijn heerlijk en ook de wijntjes smaken uitstekend. Zo hoort een feestje te zijn! Mijn nichtje Sabine vangt mijn bruidsboeket en ik moet toegeven dat ik ‘m ook een beetje met opzet haar richting op gooide. ;)

00.20 uur
De laatste dans doen we op Coldplay!s Sky Full of Stars. Het zit erop! Wat is deze dag voorbij gevlA?gen! Maar tegelijkertijd kunnen we oprecht zeggen dat we intens hebben genoten, van ieder moment.

De Rent-a-Bob brengt ons in Johans auto naar het Nhow hotel aan de Maas, waar we overnachten in de belachelijk grote en luxe bruidssuite met uitzicht op de Erasmusbrug. Van begin tot eind: dit was de beste dag ooit.

65 Comments

 1. Mandy 06 oktober 2015 at 19:43

  Ge-wel-dige blogpost en prachtige foto’s (chapeau Jet!).

  Kippenvel, wat zul je genoten hebben!

 2. Pien 06 oktober 2015 at 19:54

  Wat een geweldige blog. Super om terug te lezen. Beleef de hele dag weer opnieuw! Wat was het geweldig, we zullen er nog vaak aan terugdenken! xx

 3. Sabine 06 oktober 2015 at 19:56

  Wat prachtig zeg! Zit met tranen in mijn ogen (ja alwéér dus). Ga dit even aan mijn vriendje doorsturen: zo ziet dus een prachtige Hollandse bruiloft eruit :)

 4. Chantal 06 oktober 2015 at 19:57

  Geweldig! Nu wil ik ook trouwen!

 5. Eva - eighty7 06 oktober 2015 at 20:06

  Wat zien jullie er allebei echt prachtig uit!!!! En de foto’s en film zijn echt geweldig geworden; vakwerk. Super mooi de sfeer neergezet. Nu heb je de geweldige herinneringen nog :)

 6. Astrid 06 oktober 2015 at 20:14

  Wauw!!! Wat geweldig zeg! En inderdaad wat zul je genoten hebben :)

 7. Simone 06 oktober 2015 at 20:15

  Wat een fantastische foto’s een mooi verslag!

 8. Giulia 06 oktober 2015 at 20:20

  Wat een fantastisch dagboek! Ik zou dit wel tig keer kunnen lezen, net zoals ik je filmpje al minstens 5 keer heb bekeken! Jullie zijn een prachtig stel en zullen zeker lang nagenieten van deze geweldige dag!

 9. Lindsay | lindsayvallen.nl 06 oktober 2015 at 20:24

  Hoera, de foto’s! Klinkt en ziet eruit als een fantastische dag! Zo mooi! En geloof me, die foto’s bekijk ik (na 2 jaar) nog bijna iedere week, haha! Prachtig dat jullie zo’n geweldige dag hebben gehad, voorbode voor een net zo leuk en mooi huwelijk! Geniet! <3

 10. Sophie 06 oktober 2015 at 20:27

  Oh wauw! Wat een prachtige foto’s!

 11. Annemieke 06 oktober 2015 at 20:29

  Wauw, wat ongelofelijk mooi! Elke foto, elk woord wat je erbij hebt geschreven, wauw. Ik wens jullie samen echt alle geluk toe!

 12. Harma 06 oktober 2015 at 20:36

  Super mooi om dit alles te zien!

 13. iooon 06 oktober 2015 at 20:44

  Ah ik voel me helemaal meegenomen! Ik ben niet zo’n jankerd maar kreeg toch waterige oogjes. Jullie zijn een mooi stel samen! Veel geluk!

 14. Joyce 06 oktober 2015 at 20:46

  wat een geweldig verhaal en prachtige foto’s! Ik zit met tranen in mijn ogen te lezen en ken jullie niet eens! :-D
  heel veel geluk gewenst!!!

 15. Janneke 06 oktober 2015 at 20:47

  Aaah, emotioneel ei dat ik ben, heb alweer een paar traantjes weggepinkt hihi. Wat een fantastische blog en wat zijn jullie toch een super lief en leuk stel! En wat typisch dat je je dag begon met een social rondje zou ik ook doen.

  Ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld toe!

  Liefs Janneke

 16. Gerda van erp 06 oktober 2015 at 20:51

  Geweldig om te lezen en om te zien. Of ik de dag mee beleef. Heel veel geluk samen

 17. Lisette 06 oktober 2015 at 21:04

  Wat een mooie foto’s en wat geen je er heerlijk open over geschreven. Heb een paar keer diep gezicht met een big smile. Zo fijn dat jullie zo’n mooie dag hadden!

  1. Lisette 06 oktober 2015 at 21:16

   *wat HEB je.
   *diep gezucht.
   Dankjewel autocorrect, dat je me altijd laat overkomen alsof ik dronken ben!

 18. Jazzy 06 oktober 2015 at 21:06

  Ohhh, wat gaaf om ook zo de dag nog eens terug te bekijken! Heeft Mariët weer goed gedaan, prachtige foto’s!

 19. Julia 06 oktober 2015 at 21:06

  Wat een geweldige foto’s en wat zagen jullie er mooi uit. Heel veel geluk samen!

 20. Ashley 06 oktober 2015 at 21:17

  Zoooooo mooi! Jullie, alles! Gefeliciteerd! Liefs :) xx

 21. Marloes 06 oktober 2015 at 21:28

  Prachtig! Mocht ik ooit gaan trouwen, dan wil ik ook wel zo’n bruiloft. Wat een fantastische dag hebben jullie gehad. Nu nog heel lang nagenieten!

 22. Suuz 06 oktober 2015 at 21:28

  Wauw, kippenvel!

 23. Youandi 06 oktober 2015 at 21:31

  Wat superleuk om te lezen over jullie grote dag. Ondanks de stress door de file (wat ik me heel goed kan voorstellen….) is duidelijk op de foto’s te zien hoeveel jullie hebben genoten. Ik kan niet wachten tot het voor ons zover is

 24. Sam 06 oktober 2015 at 21:32

  Pffff tot een half uurtje geleden hoefde ik niet zo nodig te trouwen. Wat mooi dit!! Fijn dat je het wil delen. Veel geluk!

 25. Rosanne 06 oktober 2015 at 21:33

  Oooooo Marieke, Marieke, Marieke… Wat mooi. Nu wil ik ook.

 26. Linda 06 oktober 2015 at 21:45

  Wat klinkt het romantisch. En wat een mooie foto’s! Als ik het zie zou ik gelijk willen trouwen! Helaas denkt mijn vriend daar anders over

 27. Brenda 06 oktober 2015 at 21:47

  Wauw Marieke, wat een prachtige foto’s van een geweldige dag! Super leuk dat je het zo ook met ons deelt. Ik wens jullie veel geluk samen, Xx

 28. Mieke 06 oktober 2015 at 21:48

  Wauw.. Ik ben er helemaal stil van. Wat een prachtige dag hadden jullie! En prachtige foto’s. Je vader-dochter momentje was ook prachtig. ;)

 29. Tamara 06 oktober 2015 at 22:06

  Wat een geweldige en mooie dag! Zelfs hier tranen in mijn ogen. Ik wil ook trouwen!!

 30. Riz 06 oktober 2015 at 22:10

  Bij kwart over 9 zat ik al met tranen maar bij 12:05 kon ik het echt niet droog houden. Wat een liefde lees ik. Wat ontzettend mooi. En zo fijn dat jullie de dag hebben beleefd zoals jullie dat ook bedacht hadden.

 31. Ilse 06 oktober 2015 at 22:21

  Wauw, ik heb serieus overal kippenvel! Zo ongelofelijk mooi!

 32. Thessa 06 oktober 2015 at 23:01

  Lieve Marieke, wat een prachtige blog en wat een prachtige foto’s!! <3 Ontzettend leuk om jullie dag op foto te zien. Wat was je een stralend bruid. Ik vond het geweldig om je make-up & haar te doen. Dank je wel voor al je lieve complimenten! Veel liefs, X

 33. Debby 06 oktober 2015 at 23:07

  Waaaauw wat zijn jullie prachtig!!! <3

 34. Marike 07 oktober 2015 at 00:03

  Wat een prachtig mooie dag moet dat zijn geweest! En wat proef ik veel liefde tussen de regels en op de foto’s, echt heel mooi gedaan! Je hebt goede keuzes gemaakt voor foto’s, video en make-up en natuurlijk DE jurk! ;)

 35. Roelie 07 oktober 2015 at 00:27

  Super gaaf om te lezen! Knap dat je ook nu weer de tranen over mijn wangen laat lopen! Gaaf om te lezen hoe je de dag van s ochtends vroeg tot s avonds laat hebt beleefd! En wat een geluk met zo’n schoonzus en wat ben je een fantastische vrouw voor mijn broer!
  Jullie zullen je nooit samen gaan vervelen, gemaakt voor elkaar!

  Dikke kus

 36. Liselot 07 oktober 2015 at 01:12

  wat een prachtige, stijlvolle bruiloft! Trouwen in de buitenlucht lijkt me echt super. Jullie zien er ook fantastisch uit :)

 37. Yvon 07 oktober 2015 at 05:15

  Wat een schitterende foto’s!! Jullie zijn allebei echt prachtig! Wat een geweldige dag hebben jullie gehad <3

  En ook hier waterige oogjes, de foto's ontroerden me.

 38. Josianne 07 oktober 2015 at 07:34

  Wauw, wauw, wauw. Wat een prachtige foto’s en wat een prachtig verslag. Tranen in m’n ogen :)

 39. Simone 07 oktober 2015 at 08:13

  Meeeer dan geweldig! Wat een fantastische dag moet dat zijn geweest.

 40. Maaike 07 oktober 2015 at 10:44

  Heeel erg mooi – zowel de foto’s, als de locatie, als jullie natuurlijk! Echt superfijn dat jullie zo’n mooie dag hadden. Bijna tranen in m’n ogen, haha.

 41. Essie 07 oktober 2015 at 11:03

  Wat een prachtige foto’s en een schitterend verslag! Nogmaals wij wensen jullie alle goeds toe!

 42. Ellis 07 oktober 2015 at 12:28

  Wauw, heel erg mooi zeg!!

 43. Esmeralda 07 oktober 2015 at 12:37

  Wat heerlijk! Ik heb van je foto’s genoten. Bijna tranen in m’n ogen. Ik hop dat mijn dag ooit ook zo mooi wordt!

 44. Benthe 07 oktober 2015 at 13:09

  Liefde <3

 45. Suzanne 07 oktober 2015 at 14:25

  Prachtig! En waanzinnige foto’s ook. Soms is de wereld zo klein, ik volg je al wat langer als blogger, grappig om te zien dat je met mijn nicht Carola omgaat. Super coole foto is dat trouwens :)

 46. Mrs. T. 07 oktober 2015 at 15:49

  Wat een geweldig verslag en prachtige foto’s. Dat witte, blauwe en rode is een prachtige combi!

 47. Debbie 07 oktober 2015 at 16:42

  Ahhh wat prachtig, Marieke! Je had wel even mogen waarschuwen dat je dit niet moet lezen als je op kantoor zit, want ik moet serieus kijken ipv stiekem traantjes wegpoetsen :’)

  Wat een mooie dag, mooie foto’s, mooi stel! Wauw!

  x

 48. Tiny Kuipers 07 oktober 2015 at 17:07

  Wat een PRACHTIGE foto’s, en wat een MOOI stel.
  Kon het bijna niet droog houden.
  Gewoon helemaal SUPER XXX

 49. Cindy 07 oktober 2015 at 21:22

  Oh Marieke en Johan, wat een geweldige foto’s zijn dit. Ik zit weer met tranen in mijn ogen hoor, wat een prachtige dag hebben jullie gehad. En wat heeft Mariët dit super in beeld gebracht, ongelofelijk! De locatie van jullie foto’s en de bruiloft, die zijn geweldig. Geen woorden voor. Nu nog tissues zoeken, mijn make-up zit namelijk wel ergens op mijn wangen, ik heb geen Thessa in de buurt ;)

 50. Puck 08 oktober 2015 at 08:32

  Tranen in mijn ogen… IK WIL OOK (WEER) TROUWEN! Zo gaaf is dit verslag.
  Het blijft speciaal zo’n dag. Jammer dat je er officieel maar 1 in je leven krijgt…

 51. rachel 08 oktober 2015 at 12:47

  ongelovelijk mooi en een dikke wauw :D jullie zien er prachtig uit en heb genoten van de fotos meis :D

 52. Nuria 08 oktober 2015 at 14:55

  Wauw, wat een prachtig stel zijn jullie en wat een prachtige dag!

 53. Stephanie 09 oktober 2015 at 21:09

  Mooie post! Proficiat allebei :D xx

 54. Sabien 10 oktober 2015 at 21:26

  Mooi, mooi, mooi! Ahhhh ik ga ook trouwen, can’t wait!

 55. Evelyn van beers 12 oktober 2015 at 19:27

  Vandaag het filmpje en de foto’s bekeken…..het lijkt wel een sprookje waarin Marieke en Johan de hoofdrol spelen! Maar het is echt!!!!
  Wat een prachtig paar zijn jullie.
  Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe!!!

 56. Sheila 18 oktober 2015 at 20:31

  Oooooooh….. ik zag al wat foto’s op IG, maar oooooh…. wat mooi!! Nogmaals van harte. En op naar vele jaren. Jullie zagen er werkelijk schitterend uit en je straalde helemaal. Mooooi!!!

  Sorry dat ik niet eerder reageerde, maar was nog in de reis modus.

 57. Saskia 20 oktober 2015 at 13:28

  Wauw, wat een prachtdag! Mooi foto’s! Echt een super gave reportage waardoor het een beetje lijkt dat we er allemaal bij zijn ;)
  Gefeliciteerd! En alle geluk en liefde voor de toekomst!

 58. Angela 23 oktober 2015 at 21:37

  Wauw. Wat een waanzinnig mooie dag! En weer had ik, net als bij het filmpje, op precies hetzelfde moment tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel: op het moment dat jij het bruggetje op kwam lopen en Johan zich omdraaide. Wat ben ik blij dat ik op deze manier erbij kon zijn. Bedankt lieve Johan en lieve Marieke!

 59. Marcella 25 oktober 2015 at 21:47

  Wat ontzettend leuk om te lezen Marieke! Jullie stralen op elke foto, wat een mooooie en bijzondere dag. Wauww!

 60. Carmen 08 november 2015 at 15:08

  Wat een fantastisch mooie foto’s! Het ziet er uit als een heerlijke dag. Ik ben zelf nu met de voorbereidingen van mijn bruiloft bezig en wat komt er veel bij kijken! Waar ik wel benieuwd naar ben. Hoeveel daggasten had jij? Bij de ceremonie en het diner? Groetjes Carmen

  1. Marieke 08 november 2015 at 16:15

   Het is een flinke organisatie idd, haha… Maar ook wel weer leuk toch? :) Wij hadden 29 daggasten bij de ceremonie, taart en diner. Dus niet super groot, maar dat hadden we expres gedaan. Voelde heel fijn en intiem! Succes met jouw voorbereidingen!

 61. Anne-Lieke 20 juni 2016 at 11:15

  Nu ik zelf een bruiloft aan het plannen ben is dit verhaal éxtra genieten. Prachtig!

 62. Lieke 12 juli 2016 at 19:29

  Wauw prachtige foto’s!

  Heeft de fotografe een website?