Brouwertjes Baby: Babybox vol fijne spulletjes

(23 weken en 2 dagen zwanger)
Ik ben zo iemand die spijkers met koppen wil slaan. Dus toen de 20 weken-echo achter de rug was en het geslacht nogmaals bevestigd, wilde ik met het kamertje en de baby-uitzetlijst aan de slag. De meubeltjes had ik online allang gespot, dus die konden direct besteld worden. De uitzetlijst was een ander verhaal.

Er zijn er namelijk een heleboel op internet en sommige zijn echt ellenlang. Ik was al van plan om mijn vriendinnen met kinderen in te schakelen; wat heb je nu écht nodig en wat is eigenlijk gewoon overbodig of kun je altijd nog later kopen? Tot ik via Instagram stuitte op Lot’s Babybox. Een gloednieuw, super handig concept voor mama’s to be!

Margot uit mijn GirlsLove2Run-crew is ook zwanger en kreeg Lot’s Babybox tijdens haar babyshower. Toen ik bij haar las wat het precies is, was ik gelijk geïnteresseerd. ‘Dat is ook iets voor mij!’ reageerde ik onder haar foto. De volgende dag had ik een berichtje van Lotte, initiatiefneemster van de babybox. Of ik er misschien eentje wilde ontvangen in ruil voor wat aandacht op mijn blog en social media voor haar nieuwe, net gestarte bedrijf? Nou, dat wilde ik wel! Ik was oprecht enorm enthousiast.

Het idee is eigenlijk heel simpel: Lotte is die beste vriendin voor zwangere vrouwen. Met twee kinderen weet zij als geen ander wat de fijnste producten zijn die je gewoon móet hebben. Ze heeft net zolang gezocht en getest tot ze al haar favorieten bij elkaar had. Voor Lot!s Babybox stopt ze deze must-haves in een prachtige kist die bij je thuis wordt afgeleverd. Zo ben je in één keer klaar! Dat scheelt mooi een hoop tijd en gepieker.

Afgelopen weekend mocht ik mijn box ontvangen met maar liefst 44 producten, door Lotte persoonlijk verzameld en ingepakt. Wat een kadootje(s)! De kist bevat heel uiteenlopende spulletjes, onderverdeeld in de categorieén Slapen, Bad, Verzorging en Kleding. (Je kunt deze onderdelen overigens ook los bestellen als je niet álle producten nodig hebt.) Wat dacht je van een inbakerzakje, prachtige deken, (hoes)laken, kruik, speen, badcape, thermometer, hydrofiele doeken, billencrème, spuugdoekjes, sokjes, mutsje en nog véél meer! Op de website van Lot’s Babybox kun je lezen wat er allemaal in zit en waarom ze voor deze merken/producten heeft gekozen.

Inmiddels heb ik alles lekker uitgepakt (wat een feestje!) en een plekje gegeven in het kamertje van onze kleine kruimel. Wat is het heerlijk om een babykamer in te richten, ik vind het nog leuker dan de rest van ons huis, haha! Terwijl ik dat vorig jaar toch ook met heel veel plezier heb gedaan. De basis is klaar, de belangrijkste spulletjes zijn dankzij Lotte in ieder geval in huis. Hoef ik me alleen nog maar op gezellige accessoires te richten om de boel wat meer aan te kleden. Ik beloof een babykamertour als het af is!

Share Button

LEES OOK:

6 reacties

  1. Wel handig hoor, en wat n leuke spulletjes. Daar heb je écht wat aan.

  2. Haha leuk. Ik heb zelf zulke kraamcadeaus met medicijnen, verzorging, speelgoed, kleding en een persoonlijk gehaakt knuffeltje samengesteld voor onze vrienden en familie die voor het eerst kinderen kregen. Had ik eigenlijk gewoon als onderbeming moeten opzetten ;D geniet ervan!

  3. kijk dr nou zitten de trotse knapperd van een aanstaande moeder :D zo heerlijk om te zien meis en wat een gave box man!!