Backstreet’s Back, alright!

Ja, ik was eigenlijk Team Spice Girls. Daar verzamelde ik alles van, hen wilde ik zijn. Maar het was ook de tijd van de boybands en ook die lieten mij niet onberoerd. Na Take That waren het de Backstreet Boys om wie je gewoon niet heen kon. Was elk meisje niet een beetje, misschien heel stiekem, verliefd op Nick Carter? Nou, ik in ieder geval wel. Ik had me zelfs in mijn hoofd gehaald dat mijn toenmalige vriendje sprekend op hem leek. Toen hij tijdens de bonte avond op zeilkamp in VWO3 ook die rol op zich nam in de BSB-act, glunderde ik natuurlijk van trots.

Ik kon alle liedjes meezingen, had alle cd’s. Ik heb ze helaas nooit live gezien, want de Spice Girls gingen voor. Je kon niet alles hebben. Grappig genoeg is de formatie Nick, Brian, Kevin, Howie en AJ nog altijd bij elkaar en brengen ze gewoon nog albums uit. Toen mijn manager een uitnodiging kreeg voor het exclusieve miniconcert van de Backstreet Boys in The Qube van Q-music en zei dat ze zelf niet kon, was ik natuurlijk dolblij dat ik in haar plaats mocht gaan mét introducé. Vriendinnetje Paulien, met wie ik de betreffende avond al een afspraak had staan, wilde dat gelukkig ook niet missen. We zouden eigenlijk met onze mannen gaan eten, maar goed… Die hadden even pech, Nick en consorten gingen voor.

The Qube is een zaaltje van radiozender Q-music waar al diverse buitenlandse artiesten hebben opgetreden voor een kleine groep uitverkorenen. Voor het concert kon je geen kaartjes kopen, ze vielen alleen te winnen door te luisteren en bellen naar Q-music. Ik kreeg dan ook flink wat jaloerse reacties van mensen die al dagen hun belminuten er doorheen joegen in de hoop erbij te kunnen zijn. Er zijn hele oceanen vol bakvissen, zo blijkt maar weer eens.

Gisteravond was het zover en het was Gaaf met een hoofdletter G. Ten eerste kregen we vanaf 18.00 uur goed te eten en drinken en ten tweede waren de Backstreet Boys (vanaf 21.15 uur) gewoon te gek. Ik kan niets anders zeggen. Ze deden het akoestisch, naast twee nummers van hun nieuwe album gelukkig ook drie oude. 10.000 Promises was misschien niet zo heel bekend, maar bij As Long As You Love Me en Quit Playing Games With My Heart ging het los. Paulien en ik keken elkaar glunderend aan en voelden ons weer even die pubers van 16 jaar. Natuurlijk waren de heren ouder geworden, jonkie Nick is inmiddels ook alweer 33. Maar het gaf niet, het was geweldig.

Minpuntje: het was te kort. Vijf nummers was echt een beetje karig, we hadden er wel tien willen horen. Maar goed, als iets zó leuk is, zou je eigenlijk willen dat het nooit ophoudt natuurlijk.

Het was een heerlijke trip down memory lane en ja… Nick is nog steeds de leukste. <3

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

23 reacties

 1. Hahaha, supercool!
  De bonte avond bij zeilweek, OMG. :P

  Zeker een trip down memory lane, hahaha!

 2. Ik was jaloers en ben nog jaloers. Ik was toen al een wat oudere fan en ben nu helemaal een oude 50 plus fan. Ze blijven goed

 3. Ah wat een heerlijke herinnering om terug te zien. Ik was zelf geen BSB fan want ik was verkocht door Five. Wel jammer dat het zo kort was om te genieten.

 4. Ik denk dat elk meisje welk jaloers is, mijn god wat heb jij toch een goed leven. Ik was wat jonger dan jij, dus ik durfde niet hardop te zeggen dat ik verliefd was op Nick, maar wat een kriebels kreeg ik in mijn buik zodra hij op tv was of zodra hij begon te zingen.

  Vijf liedjes is inderdaad wel een beetje jammer, maar hé, je hebt ze in ieder geval gezien.

 5. leuk om zoiets van vroeger weer te zien maar dan voor het eggie . Dat is of leuk of een afsluiting van je jeugd . GEWOON VASTHOUDEN DIE BAKVISSENLOOK hahaha.

 6. Leuk! Ik ben een aantal jaren geleden naar een concert geweest met mijn zusje. Die was vroeger altijd een grote fan. Ik moet zeggen dat ik het concert erg tof vond.

 7. Zo leuk, echt jeugdsentiment. Hoewel ik zelf nooit echt fan ben geweest. Ik ben echt van het Take That tijdperk. ;)
  Wel jammer dat ze maar vijf nummers speelden.

 8. Gaaf! Als ik een van die nummers nog eens hoor, kan ik de meeste vlekkeloos mee zingen. Nostalgie, haha. Tof dat je via je werk bij dit concert kon zijn!

 9. Leuk om ze zo op de foto te zien op het podium!
  Ik was vroeger ook diehard fan en ben eigenlijk wel benieuwd of ik alle liedjes nog zo mee kan zingen hihi

 10. Jaloers! Ik was dus wel een echte BSB-fangirl. Op m’n 13 mocht ik (onder begeleiding van de ouders van vriendinnetjes) naar het concert. In het voorprogramma stond Peter Andre, haha! Ik heb me sufgebeld naar Q-Music vorige week, mocht helaas niet baten ;-) Nu richt ik mijn pijlen op hun voorjaars-concerten :-) Echt tof dat je hierbij mocht zijn! (oh ja, ik was ook op Nick, nog steeds :-)

 11. Hier zo’n jaloerse bakvis ;-) het is je gegund, maar had het mezelf ook errug gegund…! ;-)