Dit was mijn week 45

Jaaa, weer een week voorbij. Waarom ik daar zo blij om ben? Nou, dat betekent dat de vakantie naar Curacao weer een stukje dichterbij komt. Ik ben al weken aan het aftellen. Ik. Kan. Niet. Wachten!

Want hier in Nederland is het herfst en dat zullen we weten ook. Gadver, wat is het koud en nat. Maandag miste ik mijn tram, dus ging ik lopend naar het station om mijn trein nog te kunnen halen. Onder m’n paraplu ging het net. Wat een zeikweer! Beetje jammer was ook dat ik m’n plu vervolgens in de trein liet liggen…

Samen met de jongens van ons videoteam had ik een afspraak met sterrenkok Ron Blaauw voor een samenwerking voor De Lekkerste8. Leuke man, gaat tof worden!

Cheap lady era reviews

Woensdagochtend startte ik de werkdag samen met mijn manager Jossine in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Soms helpt het om de drukte van de redactie even achter je te laten en op een fris, nieuw plekje te gaan zitten. Fijne werkplek!

’s Avonds ging ik weer uiteten met de oud-collega’s van Sanoma, de leuke meisjes met wie ik zo’n een keer per maand afspreek om bij te kletsen. Debbie had The Lobby uitgekozen als restaurant, vlakbij de Dam. Sfeervol en gezellig!

Buy colchicine medication

Donderdagavond ging Johan naar het concert van The National, dus had ik een avondje voor mezelf. Bij Sushi Qube haalde ik sushi af op weg naar huis en ik installeerde me op de bank met Netflix en Pretty Little Liars. Goehoed!

Vrijdag verheugde ik me de hele dag op het event waar ik ’s avonds heen zou gaan: het concert(je) van de Backstreet Boys in The Qube van Q-music. Het was echt zooo gaaf, zoals je al uitgebreid hebt kunnen lezen.

Johan hoefde zaterdag niet te werken, dus hadden we de hele dag samen. Heer-lijk. Lekker uitslapen, Dexter kijken, shoppen… Ik kocht een lekker vest bij Bershka en had een losse poeder nodig. Helaas is mijn favoriet van The Body Shop uit het assortiment gehaald, dus hielp de verkoopster me een nieuwe te vinden in de juiste kleur.

Gps spy, Mobile tracking.

Na het shoppen gingen we richting Pathé De Kuip, waar we Het Diner keken. Helaas viel die wat tegen, ik vond ‘m een tikkeltje saai en het einde onbevredigend. Ik heb het boek wel gelezen, maar kan me niet meer herinneren of ik me daar toen ook aan stoorde. Met een hamburger en frietjes laadden we ons weer op voor de volgende film.

Lang leve de Pathé Unlimited Card! Met twee films per maand (nu al dus…) heb je ‘m eruit. Prisoners, met Hugh Jackman in de ijzersterke hoofdrol, was echt zo gaaf. Hij duurde bijna 2,5 uur, maar ik heb me geen moment verveeld. Aanrader!

Zondag deed ik weer eens niets bijzonders. Uitslapen, het huis aan kant maken en heel veel PLL kijken. Ik ben klaar voor een nieuwe week en verheug me op vrijdag, mijn eerste dagje vrij sinds ik aan mijn nieuwe baan begonnen ben!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

19 reacties

  1. Klinkt als een prima week. Ik heb ook de Pathé Unlimited kaart en wij hebben ook al heel wat films gekeken. Vind het echt een top abonnement!

  2. Was weer een lekker weekje. Jouw/jullie levens zijn echt niet saai, en………Curacao is er sneller dan je denkt! Fijne week, kus mama

  3. Lekker hoor dat weekje voorbij en de zon weer dichterbij. Dat hapje eten tussen 2 films komt mij ook heel bekend voor. Echt heerlijk dat onbeperkt naar de film en iedere keer toch weer een uitje! Fijne week en het is al vrijdag over 4 nachtjes!

  4. Ziet er weer uit als een heerlijk weekje! Zodra ik in de buurt van een Pathé bioscoop wordt ga ik ook zo’n Unlimited Card halen.. nu is de dichtsbijzijnde een dik half uur met de auto. Beetje jammer!

  5. Prisoners lijkt me ook echt heel cool! Mis mijn Pathe Unlimited card soms best wel, maar in Arnhem draait heel veel niet dus werd bijna een moetje om die twee/drie films per maand te zien.

  6. Ik wil ook weer naar bios, Prisoners lijkt me tof! Wat leuk om Jossine in je blog voorbij te zien komen, ik las haar column in Flair jarenlang met veel plezier. Heb je leuke plannen voor vrijdag?