WIN: Een Rituals Sakura-pakket!

Ik ben geen meisje dat helemaal lyrisch wordt van nieuwe beautyproducten en daar veel geld aan uitgeeft. In plaats daarvan blijf ik trouw aan merken die me uitstekend bevallen en die koop ik dan gewoon steeds opnieuw.

Een goed voorbeeld van een merk waar ik echt fan van ben is Rituals. Ik hou van de doucheschuim, ons huis staat vol met geurstokjes, de handscrub is heerlijk, de bodycrA?me ook, net als de lippenbalsem en de thee in de mooie doosjes. Je maakt me blij met iets van Rituals als kadootje en ik heb gemerkt in mijn omgeving dat anderen daar ook zo over denken. Wil je zeker weten dat je geschenk in de smaak valt? Rituals will do the trick!

Nu de feestdagen eraan komen, heeft Rituals weer een paar fijne nieuwe kadopakketten samengesteld, zodat het nog makkelijker is om iemand een plezier te doen. Flomax for sale Lucky me Purchase carbozyne testimonials (of naja, eigenlijk lucky YOU!) mag ik er zo eentje weggeven aan één van mijn lieve lezers!

Onderstaand Sakura-pakket bestaat uit een doucheschuim, lichaamsscrub, scrub douchecrA?me en een bodycrA?me. Deze ontspannende producten hebben de heerlijke geur van kersenbloesem en rijstmelk. Eén van mijn favorieten!

Wil jij kans maken op dit verwenpakket? Dit moet je ervoor doen: Order colospa tablets

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Anne met reactie nummer 45! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

109 reacties

 1. Ooooh wat lekker! Ik heb heel veel gezeik achter de rug de afgelopen maanden dus kan zoiets wel gebruiken, al vind ik het zelf. :) En als ik niet win, dan koop ik ‘m alsnog! Moet kunnen.

 2. Nou, voor het eerst toch maar eens een gokje wagen! Count me in :). (Uiteraard volg ik je via bloglovin (en Instagram :))

 3. Aaahh ik ben echt gek op de producten van Rituals. Geven zo’n luxegevoel. Vooral de douchefoams zijn bij mij favoriet. Ik doe dus mee :)

 4. YES!! Mij kan je ook zo verschrikkelijk blij maken met zulke pakketjes! Ik heb zelfs (ja lach maar) mijn lievelings rituals doucheschuim als hardloop-stimulans. Telkens als ik gelopen heb, trek ik deze te voorschijn om mij heerlijk mee in te zepen. Niet gelopen, helaas moet ik een andere gebruiken. Momenteel is de donker roze geur Yogi Flow mijn lievelings! Maar afgelopen zomer switchte ik naar de oranje Happy Buddha. En zo probeer ik allerlei nieuwe uit.
  Dit pakketje zou ik dus graag willen winnen!!

  Wat leuk trouwens dat je tegenwoordig (bijna) dagelijks post en zo veel leuke win-acties mag houden. Ga zo door!!
  En mag ik een verzoekje vragen? Zou jij je lievelings hot-spots van Rotterdam willen samenstellen? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekjes die ik kan ontdekken!
  Afgelopen zondag ochtend heb ik met the BF ontbeten bij Hotel New York, ontbijt buffet. Dat is relaxt! Regen hard tegen de ramen, warm en goed kopje koffie/thee en een krantje. En ook nog eens snoepen van een echt hotel-buffet. Beviel goed! Heb jij ook nog van dit soort aanraders?

 5. Hoe leuk! Ik doe mee! Ben helemaal gek op rituals, zeker heerlijk gedurende de herfst en wintermaanden!

 6. De meeste beautyproducten kunnen me gestolen worden, maar rituals heeft een speciaal plekje in mijn hart haha ;). De geuren van rituals blijven zo sterk hangen, en irriteren mijn huid helemaal niet. Yay, ik doe graag mee!

 7. Dankzij mijn dochter (Marieke dus!!) heb ik Rituals ontdekt. Heerlijk! Ik wil daarom ook graag meedoen met deze leuke actie. Of ben ik van deelname uitgesloten hahahahaha!

 8. Oeh die witte lijn is ook mijn favoriete rituals lijn! Ik doe mee, ik volg je via bloglovin :

 9. Ik doe heel graag mee! Rituals heeft heerlijke producten, echt een verwenmomentje voor mezelf!

 10. Ik like & volg je al en doe heeeel graag mee!
  Kreeg ooit die douchefoam voor kerst en ben sindsdien echt hooked! En dan ook altijd, hoe kan het ook anders, van de Sakura-lijn. Dus dit pakket móet ik echt winnen.

 11. Ja gaaf! Heb dus hetzelfde als jou, ben ook helemaal niet van de beauty producten maar als ik eens iets gebruik en het bevalt me, wil ik het ook blijven gebruiken. En zeg nou zelf, de verpakking ziet er al uit als een kadootje! Heerlijk, ik doe mee!

 12. Tuulijk doe ik weer mee. Weer zo’n leuke blog met weer een win actie mij heb je hoor brouwertje xxx dickij

 13. Oh ja, ik willum!!!! Ik heb niet zoveel met smeersels en badspul, maar Rituals is toch echt wel uitzonderlijk…

  Vanaf nu ga ik je volgen op Facebook, want ik kende je nog niet (Ben via LNNK op Facebook bij je terecht gekomen :-) )

 14. Och wat hou ik toch van Rituals! De winkels zien er altijd super mooi uit en het personeel is vriendelijk en vooral heel erg behulpzaam. Maar boven dat allemaal zijn de producten echt heerlijk! Ik kan echt enorm blij worden van producten van rituals, van de douche schuim tot aan de voeten creme tot aan de geurstokjes en geurkaarzen…. Oh oh oh wat zou ik blij zijn met dit pakket ;)

  Liefs, Kirsten

 15. Inderdaad Rituals is geweldig :) dat wil iedereen wel winnen te zien aan al meer dan 65 reacties ;-)

 16. Lees met heel veel plezier je blog! Wat een heerlijk pakket, supergeur, zal heel mooi staan in mijn nieuwe badkamer :)

 17. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel heb van Rituals, ik heb 1 flesje bodymist die ik echt heerlijk vind en verder koop ik er eigenlijk niet zoveel van. Nu heb ik op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas wel Rituals gezet en dit pakketje zou daar natuurlijk ook een mooie aanvulling op zijn. Ik doe dus mee! :)

 18. Ik doe graag mee. Rituals is inderdaad heerlijk. Ik ben ook helemaal weg van die geurstokjes. Zie ze tegenwoordig van steeds meer merken, maar ze ruiken niet zo lekker en de geur blijft niet zo lang hangen als die van Rituals.

 19. Oh, heerlijk .. Rituals! Een hele tijd dit altijd voor verjaardagen gevraagd, zodat ik nu inmiddels een hele stash heb. Kan wel een winkel beginnen haha! Maar deze staan er eigenlijk niet bij, dus kom maar door! :)

 20. Aaw. Nog nooit iets van Rituals gebruikt, maar ben zo benieuwd! Ik doe mee.
  Heel veel liefs,
  Amerens

 21. Ik doe super graag mee! ik vind rituals echt heerlijk, maar zo duur dus koop ik er eigenlijk nooit iets maar ik wil er wel graag meer producten van kopen dus hopen dat ik deze actie win!! Groetjes Julia

 22. Vertraging met het openbaar vervoer? Helemaal niet erg! Ik stap dan altijd even de Rituals binnen om te ruiken aan al dat lekkers.. De kersenbloesem is mijn favoriet, dus dat komt heeeel goed uit!! ;) Ik doe dus graag mee! X

 23. Oh geweldig een winactie van mijn favoriete merk. Ik ben zelf ook geen grote make up gebruiker en al helemaal geen beauty blogger die constant dingen test. Maar Rituals is toch wel iets waar ik heel veel van heb en liefst elke dag gebruik; dus ik doe ook mee. :D

 24. Wat een leuke actie, ik zou heel graag willen winnen!
  Lievelingslijn van mijn moeder dus ik ga haar graag verrassen.. :)

 25. Ik zou hem graag willen winnen!! Ik hou van Rituals maar koop het altijd als een cadeau voor anderen en heb zelf niets ervan ;)

 26. Ik doe eigenlijk nooit mee met prijsvragen, omdat ik altijd denk dat ik niet win (zo win je inderdaad nooit iets nee), maar ik wil het nu best wel eens proberen. Rituals = liefde.

 27. Volg ik je nu naast twitter ook op facebook, leuk. En inderdaad, heerlijke spullen bij Rituals.

 28. Hoi!

  super leuke actie! Dit pakket ziet er zo fris uit!!
  Ik zou dit dus graag eens uitproberen ;)

  ik volgde je al op facebook en bloglovin

  liefs birgit

 29. Ik doe hierbij nog graag mee! Deze arme student moet het meestal doen met literflessen Karnemelk-douchemelk na het hardlopen van mijn lievelings discount/zooi-winkel. Prima hoor, niks mis mee :) maar ik geloof dat een pakket als dit mij nog meer kan stimuleren m’n studie als een razende af te maken en dagelijks te kunnen genieten van dit soort verwennerij :) met vriendelijke groet, een arme, snelle studente :)

 30. Ooh deze lijkt me zo fijn om te gebruiken! Count me in.:) Volg op Bloglovin(Shani Smet) & FB

 31. Ik heb alleen eens iets van de groene lijn van Rituals gebruikt, de scrub, wat een heerlijk product! Ik doe dus heel graag mee. Ik volgde je al via FB en bloglovin