Liefde

Price of synthroid 75 mcg Purchase lincocin inyectable Ooit verschenen op mijn allereerste weblog op Spaces van MSN

Heb je dat weleens meegemaakt? Dat de grond onder je voeten wegzakt? Dat je hele wereld compleet instort? Dat je gewoon machteloos moet toekijken hoe dat gebeurt? En heb je weleens gezien dat dat bij één van je beste vriendinnetjes gebeurt? Hoe zij verscheurt wordt door verdriet? Ik wel, deze week nog. En dat is vreselijk om te zien…

Na ruim een jaar zijn zij en haar vriend uit elkaar gegaan. Zijn beslissing. ‘Het voelde al een tijdje niet goed.! Tsja, wat kun je daar tegenin brengen? Niets! Probleem is alleen dat zij ‘dat tijdje! helemaal niks doorhad, dat zij juist het idee had dat het beter ging dan ooit. Dat kan toch niet?! Niemand kan zA? goed acteren dat ie weken (zo niet maanden) kan doen alsof er niets aan de hand is.

De liefde is soms echt niet leuk. Begrijp me niet verkeerd; op momenten dat het 100% goedzit is er niets mooiers dan de liefde. Genieten van elkaar, van de liefde tussen twee mensen, onvoorwaardelijk. Twee mensen die één worden, alles samen delen. Er is echt niets mooiers dan dat. Maar op momenten dat het dus even minder gaat, is de liefde niet zo mooi meer. Het probleem is dan dat het alles overneemt, je hele leven lijdt eronder. Het vreet aan je, je kan niets meer doen. Je kan niet meer gewoon functioneren en genieten van andere dingen. Dat is toch niet gezond?! Waarom heeft de liefde zA?veel effect op mensen? Waarom kun je de liefde niet gewoon aan de kant schuiven als het even minder gaat, of gewoon even negeren, links laten liggen en lekker verdergaan met andere dingen in je leven. Waarom moeten die andere dingen daar ook onder lijden?

Liefde is mooi… zolang het goedgaat ja.