Hebberigheid ten top

Hebberigheid zit in alle mensen, echt waar. Ik heb het gisteren zelf ervaren. De meest schattige rustige personen worden bloedfanatiek en willen alles hebben als je met een stel vrienden het beruchte dobbelstenenspel speelt…

Gisteravond kwam onze Average cost of fosamax vriendengroep uit Culemborg (voor alle nieuwe lezers; dat is mijn hometown) bijeen om met elkaar een 3e kerstdag/-avond te vieren. Kerst is immers een periode van het jaar die je met dierbaren behoort door te brengen, maar vrienden moeten tijdens die dagen vaak plaatsmaken voor de verplichte familiebezoekjes (begrijp me niet verkeerd; familie is mij A?A?k heel dierbaar en ik vind het ook leuk om ze te bezoeken…). Daarom is een 3e kerstdag ideaal.

How much is generic cozaar
Flagyl er cost

Om het allemaal een speciaal tintje te geven, had de Dikkuh-derde-kerstdag-feestcommissie bedacht dat we allemaal alles uit de kast moesten trekken en in vol ornaat in gala moesten verschijnen. Topsfeer, lekker eten, mooie mensen, gezelligheid, vriendschap… een avond om door een ringetje te halen.

Op een gegeven moment was het dobbelstenenspel dus aan de beurt. Iedereen had de opdracht gekregen twee kadootjes te kopen (per stuk 2,50 euro) en hiermee werd het spel gespeeld dat iedereen inmiddels vast wel├ękent. Ik heb dit spel vaker gespeeld en iedere keer weer verbaas ik me erover hoe mensen dan veranderen. De agressiviteit waarmee gespeeld wordt is echt ongelofelijk. De strijdlust is van de gezichten af te lezen, kadootjes worden met een gemene grijns bij menigeen weggegrist en samenzweringen worden zwaar afgekeurd. En dat alles voor kadootjes van 2,50 euro.

Ik moet wel zeggen dat de mensen erg creatief waren geweest met het verzinnen van originele kadootjes. Ikzelf had een oude Guus Meeuwis cd op de kop getikt en dit aangevuld met wat snoep. Anderen kwamen aan met een choco-fondue-set (erg gewild bij de dames!), beflapjes, fm-radio-pennen, leesbrillen, Bugs Bunny-dvd’s, kerstversieringen en knuffelpapegaaitjes…

Al met al was het een zeer geslaagde avond, waarin we weer hebben laten zien een onwijs gezellige vriendenclub te zijn.

Bedankt allemaal!!

P.S.: Ik streed zelf net zo hard mee om de choco-fondue… denk dat ik maar even ga achterhalen waar dat ding vandaan kwam! ;-)

LEES OOK: