Wat in het bloed zit…

Yep, het is weer zover. Marieke is weer een weblog begonnen. Dit keer bij punt.nl, eens kijken hoe dit allemaal werkt.

Een tijdje geleden heb ik mijn (echt wel goed bijgehouden en volle) MSN Space abrupt gewist. De ene reden was het feit dat ik er simpelweg geen tijd meer voor had om hem keurig bij te houden en ik beschik thuis nog niet over internet. Ik moest mijn inmiddels opgebouwde groepje van trouwe lezers dan ook diverse keren teleurstellen, wat ik natuurlijk verschrikkelijk vond!

Ten tweede stonden er veel verhalen op uit een periode van mijn leven die nu afgesloten is. Sinds de zomer heb ik een nieuwe start gemaakt; een baan, nieuwe liefde, samenwonend… gesetteld zeg maar! Natuurlijk wil ik mijn oude leventje niet uitwissen, maar er is een nieuw tijdperk aangebroken! Hoezeer ik ook van mijn studentenleventje genoten heb en leuke en minder leuke dingen heb meegemaakt, het is tijd om verder te gaan.

How to buy synthroid

Hoe gaat het nu met mij? Cheap omnicef antibiotic College essay help

Zeer goed, kan ik vertellen! Ik ben zeer gelukkig samenwonend met mijn lieve vriendje Theo, ik ben gestopt met volleyballen waardoor ik heerlijk veel tijd voor hem en mijn vrienden (m/v) heb, mijn (schoon)familie is geweldig, mijn baan is top… kortom: het loopt nu echt even allemaal lekker en dat bevalt prima!

Wat kunnen jullie van deze weblog verwachten?

Tsja, dat is nog moeilijk te zeggen. Het begon nu weer te kriebelen, dus voor nu heb ik er weer lekker zin in. Als het goed is gaat er binnenkort in ons huisje in Utrecht ook internet komen, dus kan ik ’s avonds ook weer lekker stukjes typen. Maar het zal niet zo frequent zijn als mijn voormalige MSN Space. We zien het wel!

Voor nu wens ik iedereen die dit leest (dat zullen er nog niet veel zijn) een hele fijne jaarwisseling en dat iedereen maar net zo gelukkig mag zijn/worden als ik nu op dit moment ben! ;-)