Master in Utrecht

Naprosyn 500 price Paroxetine social anxiety disorder Ooit verschenen op mijn allereerste weblog op Spaces van MSN
Order zyloprim allopurinol

Ik had jullie nog niet verteld over het onwijs goede nieuws dat ik een tijdje terug heb gekregen: er is een master in Utrecht die goed aansluit op mijn huidige opleiding! En dat had ik dus écht niet meer verwacht…

Mijn internet-research was toch best grondig geweest, dacht ik. Ik vond wel een aantal masters in mijn richting op de Universiteit Utrecht, maar voor allen was een universitaire bachelor nodig. Wat ik dus straks niet heb, mijn papiertje geldt als HBO-bachelor. Mooi shit dus, want dat betekende dat Personeelswetenschappen in Tilburg echt de enige optie zou zijn (op Amsterdam na, maar dat zou voor mij helemA?A?l onhandig zijn).

Helemaal overtuigd was ik niet, want ik kon me gewoon niet voorstellen dat ik niet in Utrecht verder zou kunnen met mijn studie. Ik heb toen een docent gemaild met de vraag of ik soms scheel was, want ik kon het echt niet vinden. Hij moest lachen en wist me te vertellen dat er wel degelijk eentje bestond voor nA? het HBO. Ik moest maar even langskomen op zijn kantoortje.

Dat heb ik dan ook snel gedaan en daar heeft ie mij de info gegeven over de tweejarige master Beleid & Organisatie. Hij vertelde me dat de master in Tilburg een goede is, als je zeker weet dat je op een P&O-afdeling wil gaan werken. Met de master in Utrecht wordt je echter breder opgeleid (alleen de naam van de master klinkt al algemener). Hierna kun je alsnog voor P&O kiezen, maar ook voor bijvoorbeeld andere beleidsmatige functies.

Dit gesprek was echt een enorme opluchting. Steeds had ik namelijk het gevoel dat ik er fout aan deed als ik in Utrecht zou blijven. Gewoon omdat ik het idee had dat de opleiding in Tilburg gewoon béter was. Dus hoorde ik daar voor mijn gevoel voor te kiezen. Bij mij spelen er echter zA?veel meer factoren mee (werk, volley, vriendinnen, familie), dat ik het heel erg eng vond om naar Tilburg te gaan. Er zouden té veel veranderingen optreden. Ik ken mezelf, daar zou ik niet mee om kunnen gaan.

En dus ben ik blij, heel erg blij. De master in Utrecht is gewoon goed. Net zo goed (of zo niet beter voor mij) als die in Tilburg. Dus ik hoef me niet schuldig te voelen dat ik voor de stad Utrecht kies!

Tussen Daan en mij zal er weinig veranderen, we zullen elkaar in ieder geval niet vaker gaan zien dan nu. Dat is dan wel weer heel erg jammer. Maar da!s dan ook echt het enige nadeel aan de master in Utrecht. Na een goed gesprek met Daan hebben we samen besloten dat Tilburg geen optie is voor mij. En dat ik hier gewoon lekker blijf zitten en wij ons prima gaan redden zo. Over 2,5 jaar ben ik écht klaar en gaan we (als het goed is!) écht samen aan de toekomst beginnen. Wat een heerlijk idee!