So You Wannabe a… Loser?

Jippie, de tijd van nieuwe sterren is weer aangebroken! SBS6 is RTL een stapje voor dit jaar, maar het concept is hetzelfde. Mij maakt het helemaal niets uit, ik kijk alles van dit genre. Vandaag is So You Wannabe a Popstar gestart!

Neurontin and sleep disorder

Stiekem is de allereerste fase van de strijd verreweg het leukst. Lekker genieten van massa’s jonge meiden en jongens die fantastisch kunnen zingen en zich enorm thuisvoelen op dat podium. En ook voor het eerst voor een groot publiek mogen optreden, want dA?t is het verschil met Idols; audities in een heus theater met 700 paar ogen op je gericht. Met natuurlijk wél een ‘professionele’ jury, waarin onder andere de winnaar van de BN’er-versie van So You Wannabe plaats heeft mogen nemen. Erik Hulzebosch: Hollands nieuwste popster himself! Erg veel zinnigs heeft hij niet te melden, maar voor het totaalplaatje is het leuk…

MA?A?rrrrr… uiteraard is dat niet waar we voor kijken. Kandidaten met een briljante stem zijn eigenlijk maar saai. Heel Nederland kijkt gewoon voor de falers: hoe beroerder de ‘performance’, hoe heerlijker. Mannen van 65 jaar die op hun oude dag nog een nieuwe uitdaging willen aangaan, computernerds die van hun moeder de opdracht hebben gekregen wat meer uit hun schulp te kruipen maar daar helaas de verkeerde keuze in hebben gemaakt én niet te vergeten de mensen die meer dan dik tevreden zijn met zichzelf, maar deze overtuiging helaas niet op publiek en jury kunnen overbrengen. En dan heb je ook nog degenen die het nodig vinden om vA?A?r hun optreden al zieltjes te winnen tijdens het wachten in de lobby (en daarmee in ieder geval het bloed onder mijn nagels én die van mijn eigen popster hier op de bank (!) vandaan halen).

Purchase lady era review Purchase himcocid tablet

Hoe dan ook, de strijd is begonnen. Jong en oud (wie heeft trouwens de leeftijdsgrenzen van 8 tot 88 jaar bedacht?!) doen in ieder geval hun uiterste best en voor de zoveelste keer is ons land in de ban: wie wordt Holland’s Next Pop Star?!

LEES OOK: