Hoe ouder, hoe wijzer? Yeah right!

Wijsheid komt met de tijd. Tenminste, zo wordt mij dat altijd verteld. Dat je naarmate je ouder wordt steeds beter weet wat je wel en niet moet doen. En ook hoe je dingen het beste kunt aanpakken. Nou, de afgelopen tijd heb ik weer eens gemerkt dat die vlieger voor mij niet opgaat!

Al vanaf de basisschool heb ik last van het alles-altijd-maar-uitstellen-en-op- het-laatste-moment-gigantisch-in-de-stress-schieten-syndroom. Ook de middelbare school én hogeschool ben ik op die manier prima doorgekomen, maar nu ik een oudere (en ik hoopte dus ook ‘wijzere’) werkende vrouw ben, had ik gedacht dat ik het toch anders zou doen. Want die stress op het allerlaatste moment is toch ook niet alles, weet je. Ik dacht dat ik daar na 3 scholen wel van geleerd had. Helaas, verkeerd gedacht.

Ik heb morgen Randstad- en Uitzendbranche-examen en ik ben er weer veel te laat aan begonnen! Tijdens mijn lessen heb ik erg goed opgelet en ik werk er inmiddels al ruim een jaar, dus het grootste gedeelte zou ik toch moeten kennen. Dacht ik. Ware het niet, dat die moeilijke wetgeving en prijsberekeningen vol kleine rotdetails zitten en je net zult zien dat die op de toets terugkomen. Dat heb ik namelijk altijd, die pech.

Cost of rosuvastatin in ireland Dissertation Wat ik dus van jullie nodig heb: duim morgen vanaf 10.00 uur heel hard voor mij dat ik dit examen ga halen! Het is geen ramp als ik ‘m een keer moet overdoen, maar hee, ik werk er zoals gezegd al ruim een jaar. Nogal voor lul dus, als ik lager dan een 6 haal.

Ik reken op jullie!

LEES OOK: