Van squash naar City Jam

Zie je, ik heb gewoon geen discipline. Zelfs wanneer ik samenwoon met een topsporter, lukt het me niet om me wekelijks naar de squashbaan te slepen. Had ik een tijdje terug nog enorm mooie voornemens, is daar in de praktijk nog bar weinig van terecht gekomen. Iedere keer als Theo het initiatief nam om nu écht eens te gaan sporten, wist ik met mijn onweerstaanbare (*grinnik) charmes weer voor elkaar te krijgen dat het toch weer een avondje voor de tv werd.

Tot dat Mirthe me erop attent maakte dat bij haar dansvereniging Touchee deze week weer het nieuwe blok van 4 weken begon! Ik had deze club zelf ook al ontdekt en me al voorgenomen om ooit eens te gaan kijken. Nu moest het er maar eens van komen! Vriendinnetje Buy colchicine in uae Paulien heeft vroeger ook volop gedanst en was direct enthousiast toen ik haar vroeg met me mee te gaan. Weer een poging in het kader van ‘met een sportmaatje word je beter gestimuleerd’.

Afgelopen maandag was het zover en ik kan maar één ding zeggen: het was supergaaf! We deden mee met een les City Jam, vergelijkbaar met het bekendere streetdance. Heerlijk up-tempo, weg met de technieken en keurige houdingen die ik vroeger bij jazzballet aangeleerd kreeg, en gewoon gA?A?n! Stoere muziek, gave danspassen en twee overactieve leraressen zorgden ervoor dat ik die kick van het dansen weer helemaal terugkreeg. Ik heb me heerlijk uitgeleefd alsof ik weer op een podium voor een stampvolle zaal danste. Paulien en ik waren het erover eens: wij gaan dit wekelijks doen! Onze voorkeursavond zat helaas vol, waardoor we het komende blok helaas gescheiden moeten dansen (ikke op woensdag en Pien op donderdag), maar we staan op de wachtlijst. Mocht er een maandagplekje vrijkomen, worden wij als eerste op de hoogte gesteld. Want dat is wel zo gezellig natuurlijk.

T Purchase panmycin Paroxetine over the counter uk oen ik thuis kwam, bleef het nog lang druk in mijn hoofd en kostte het me moeite om in slaap te vallen. Ik was net een stuiterbal en Theo werd he-le-maal gestoord van me. Maar uiteraard was hij ook blij dat ik het zA? leuk had gevonden. De volgende dag zijn Pien en ik direct op zoek gegaan naar hippe streetdance-sneakers, een lekker zittende dansbroek en coole topjes. We blijven immers vrouwen en A?A?k tijdens het sporten willen we er tiptop uitzien! :-)

LEES OOK: