Een frisse start – welkom!

Ein-de-lijk is het zover. Ik heb een hele echte eigen site. Op een eigen domein, waar niemand mij wat kan maken. Waar niemand zomaar gratis lelijke reclame op kan gooien. Waar niemand mijn met zorg gemaakte lay-out uit elkaar kan rukken. Waar ik mijn eigen gang kan gaan (naja, wel met hulp van Henk-Jan natuurlijk). Ik ben blij!

Ik wil jullie dus allemaal welkom heten op mijn eigen site Brouwertje.com! Voor mensen die mij altijd bereikten via het makkelijke doorstuuradres www.mariekebrouwer.nl: deze blijft ook bestaan. Ik moet natuurlijk niet hebben dat ik nu lezers kwijt ga raken!

Mijn Archieven zijn meeverhuisd vanaf Punt.nl, wat voor arme HJ een flinke klus was waar ie tot midden in de nacht mee bezig is geweest. Helaas is dit trucje bij de Reacties niet gelukt, zodat ik al jullie lieve en positieve berichtjes kwijt ben. *snik* Punt.nl is helaas zo’n onhandige site waar dit niet mogelijk was. Hopelijk posten jullie vanaf nu weer volop hier! De plaatjes zijn overigens ook nog niet goed mee, dit komt nog (wordt handwerk voor mij).

Willen jullie allemaal mijn linkje op jullie site veranderen en ook de RSS-feed in jullie feedreaders? Dan weet ik zeker dat ik hier heel veel blogplezier ga hebben, samen met jullie allemaal!

Geriforte online auctions Buying cannabis seeds legal in uk De site is overigens het mooist in Firefox (of in Internet Explorer als je Windows Vista hebt).

LEES OOK:

26 reacties

 1. Wow wow wow ik ben jaloers dat is iets wat ik ook graag zou willen doen maar sommige meiden zeggen dat het best heel moeilijk is en ik zou zo niet weten wie mijmer bij zou kunnen helpen maar wie weet ooit… heel veel succes op je nieuwe site en ik verander hem meteen in me feed!!

  Liefs Moon

 2. Hoeraaa! Het heeft dan eventjes geduurd, maar het resultaat is er dan ook wel naar! Het is schitterend geworden en in Firefox ziet-ie er inderdaad erg strak uit. ;-)

  Voor de statistieken: je hebt dus in iets meer dan een jaar tijd op je punt.nl blog meer dan 140 blogposts gedaan. Dat is geen slecht gemiddelde lijkt me. Ik wens dat je in het nieuwe jaar maar met net zoveel enthousiasme en toewijding mag bloggen op je nieuwe stek. :-)

 3. Nou heb je het eindelijk voor elkaar, wat fijn :D Ziet er strak uit hoor, erg mooi! Zal meteen de link aanpassen! Fijne jaarwisseling xxx

 4. Ik zag gisteren al op je hyves dat je met de laatste dingen bezig was en was zo benieuwd, maar het ziet helemaal super de super uit. Ik ben ook blij met mijn eigen domeintje en ik hoop dat je er net zo veel plezier mee zal hebben als ik. Ik heb in ieder geval mijn feedje aangepast (en het is idd ook best veel handwerk, heb ik ook gehad)

 5. Haa… super! Je creatie is klaar! Het is super geworden. Succes met de puntjes op de i te zetten en voor straks alvast….

  HAPPY NEWYEAR!!!

 6. ~Simone~ 31 december 2007 at 09:06
  Wow wow wow ik ben jaloers dat is iets wat ik ook graag zou willen doen maar sommige meiden zeggen dat het best heel moeilijk is en ik zou zo niet weten wie mijmer bij zou kunnen helpen maar wie weet ooit…

  Hmmm, ik zou wel iemand weten misschien… ;-)
  Vraag Marieke maar eens naar mijn mailadres en dan kijken we wel eens wat we kunnen doen.

 7. WOW! Hij ziet er gelikt uit hoor! Gefeliciteerd met het eindresultaat :)
  Ik zal de feed meteen even veranderen en jou wens ik natuurlijk het allerbeste voor volgend jaar ;) Nog maar een paar uurtjes!

 8. Hé gefeliciteerd zeg! Ziet er mooi uit allemaal! Gaat mij ooit ook nog wel lukken ;)

  Goede jaarwisseling vanavond en tot in 2008!

 9. Kwam via-via-via op je site terecht, en wow, wat een mooie! Zal vast een flinke klus zijn geweest, maar ziet er echt gaaf uit! Ooit wil ik me er ook aan wagen, maar daarvoor wacht ik eerst tot mij ook zo’n dosis handigheid wordt geschonken. ;)
  Fijne jaarwisseling, en ik blijf ‘m in de gaten houden!

  Groetjes,
  Nikki

 10. Het is echt mooi geworden! Wat een leuk begin van het nieuwe jaar, een nieuwe website :) Ik zal zo direct even je link aanpassen op m’n website. En als je nog vragen hebt over WordPress, geef maar een gil hoor!
  Een hele fijne avond!
  Groetjes,
  Suzanne

 11. Het is echt vet mooi geworden! En dan heb ik niet eens firefox of windosw vista…

  Wat lief dat die Henk-Jan er zo mee bezig is geweest.

  x Linda

  En alvast een fijne jaarwisseling!

 12. Wow de site ziet er echt helemaal top uit! Ik zal de link naar je site nog veranderen. Voor nu een fijne jaarwisseling en goed 2008!
  Dit is alvast een goed begin iig;)

 13. Wat leuk!
  Ik heb ook een nieuwe lay, maar nog gewoon op mn vertrouwde adresje, ghihi!
  De beste wensjes voor t nieuwe jaar! :)

  Liefs!

 14. Hoi!

  Ja ik heb ook genoten bij de spice Girls

  En ik ben ook jarig op 7 maart, alleen een jaartje ouder…

  Gelukkig Nieuwjaar!