Kookkunsten…?

Ik krijg altijd te horen dat ik niet kan koken. Dat is ook eigenlijk wel zo. Meestal zijn mijn gerechten vrij simpel van aard; pasta’s en Knorr Wereldgerechten gaan nog nét (al heb ik zelfs een keer een Kip Tandoori verklooid, kun je nagaan…).

Ik vind koken eigenlijk wel erg leuk om te doen, maar simpelweg geen tijd voor of zin om heel uitgebreid op een kookkunstige ontdekkingstocht te gaan… en ik moet natuurlijk ook maar slachtoffers vinden die het uberhaupt willen testen. Simpel en makkelijk; dat is mijn motto in de keuken!

Cannabis seeds best shop
Purchase lady era reviews

Nu heb ik een vriendje die het ook niet erg vindt om te koken. Ideaal dus. Vaak kom ik later thuis dan hij en is hij al volop bezig. Aanschuiven maar! Hij doet soms zelfs een beetje stoer dat ie het beter kan dan ik…

Tot gisteravond! Ik mocht dit eigenlijk niet hier vermelden, maar ik vond het echt een logje waard: een broodje Unox is normaal gesproken toch wel het makkelijkst dat er is. Broodje in de oven, worstje opwarmen… eitje, zelfs voor mij! Theo kreeg het echter voor elkaar om ons hele huis(je) blauw te laten staan van de rook… Ja, je leest het goed! Het broodje was zo zwart geblakerd dat het leek alsof ie vlam had gevat. En de stank.. niet te harden! Halsoverkop alle ramen open gezet en afzuiger aan en hoopvol afwachten…

Kom net terug van werk (leuk, zo’n belavond…), en helaas.. de geur is nog steeds niet weg.. :(