Goodbye 2007!

Made by Marieke – (c) Sheila

LEES OOK:

34 reacties

 1. Miek! Hulde!

  Wat ontzettend gaaf gedaan!! Ik heb nu een voornemen: in de leer bij Miek hoe ik dit ook kan maken! Wat onwijs cool!!!!

 2. Wat heb je een leuke jaaroverzicht gemaakt. Welk programma gebruik jij om creaties te maken? Ik wens je heel veel geluk in 2008 ook met je vriendjelief maar als ik dat zo lees moet dat vast goedkomen :)

 3. Nou op zich een heel goed jaar zo te lezen, ( op een trietse familiegebeurrtenis na natuurlijk).

  Dat 2008 maar een supermooi jaar voor je mag worden en dat je maar veel mag bloggen over leuke dingen…

  xxx Linda

 4. Wat een leuk jaaroverzicht. Gelukkig vooral fijne dingen alhoewel de dood van je tante natuurlijk ongelooflijk is. Heb trouwens nooit geweten dat jouw vriend 5 jaar jonger is. Lekker hoor!

 5. Nog een gelukkig nieuwjaar! Enne, nog heel veel succes met het overzetten van al je plaatjes ;) Ik heb trouwens nog wel even een tip voor je: misschien is het handig om in je menu ook nog een link terug naar ‘home’ te plaatsen, want anders moet je lezer iedere keer de link in de balk aanpassen. xxxx.

 6. Wat krijg je dat toch mooi voor elkaar, eerst al je hele site en nu dit overzicht. Leuk! Een heel fijn 2008, en dat er volgend jaar maar weer zo’n goed overzicht mag komen (muv de minder leuke momenten natuurlijk). :)

 7. Wat ontzettend leuk gedaan, dat persoonlijke jaaroverzicht.
  Ik ben ook altijd wel gek op die lijstjes, voor die muziek lijsten (al zijn er nu wel heel veel top 1000 varianten).

  Nou, ben benieuwd wat 2008 gaat worden….

 8. Leuk zo’n overzicht! Je weet er ook altijd weer een mooie lay out aan toe te voegen:) Heel gelukkig en liefdevol nieuwjaar gewenst!

 9. Nou super leuk gemaakt dat overzichtje maar heeft sheila hem gemaakt dan eik ?? je hebt best een goed jaar achter de rug dus ik zou zeggen weer op nar zon top jaar met veel gelukkig liefde en gezondheid en euhh ik blijf je zeker volgen!

  Liefs Simone

 10. Wat gaaf, een hele eigen site!! Gefeliciteerd! Ziet er goed uit!
  En wat heb je je jaaroverzicht super leuk gemaakt! Heel orgineel!
  Zit vast heel wat werk in!

  grts, Lonneke

  Al het goeds voor 2008 toegewenst!!

 11. Wat leuk allemaal!!Je hebt het ook echt mooi gedaan, daar ben ik wel een beetje jaloers op hoor!Die mooie site van jou!
  Kan ik Henk-jan ook inhuren??
  Een heeel goed 2008!!

 12. Wat heb jij een gave log zeg!! Wauw!! Ik kom hier vaker :)

  Maar.. Ik wens je een heel fijn en mooi 2008 toe! 2007 zag er goed uit, dus op naar een nieuwjaar!

 13. wat een ontzettend leuk jaaroverzicht heb je er van gemaakt
  ga ik onthouden voor volgend jaar (of eigenlijk eind dit jaar :))
  fijn 2008!!

 14. Wat een supercool jaaroverzicht heb je gemaakt zeg! Verder natuurlijk nog een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2008 gewenst! xx

 15. Wat super origineel gedaan en leuk dat ik ook de eerste dingen van 2007 weet voordat ik je had gevonden. In ieder geval is het een jaaroverzicht met een lach en een traan! Dat 2008 nog mooie mag gaan worden voor jullie!

 16. Klinkt als een heerlijk jaar! Op naar nog zo eentje!

  Ik wist trouwens niet, dat jouw man, jonger was dan jij! Heel goed Miek! (Die van mij is ook 4 jaar jonger dan ik…) Jongere mannen zijn hip!

 17. wat heb je dat super mooi gemaakt zeg, dat overzicht! Altijd leuk om terug te lezen. Ik kon dan ook precies zien vanaf wanneer ik je dit jaar “heb leren kennen”. Keep up the good work en ik blijf je zeker volgen meid!

  Liefs Angela

 18. Zo, door de verhuizing kwamen de updates niet meer binnen :( Maar bij deze toch nog een heel fijn 2008 toegewenst! Dat het maar een succesvol jaar mag worden!

 19. Wow… ik besefte niet dat je ‘m zo letterlijk hetzelfde ging maken! Met ‘mijn’ lettertype, sterren en sterretjes. Kan je ‘m in ieder geval duidelijker naar mij door linken, zodat jouw bezoekers wel begrijpen dat het origineel door mij is ontworpen? Bedankt! Wel mooi (na) gemaakt (duhu) :-)

  Tnx!

 20. Ik klikte even op je “terugblik”-categorie en vond dit mooie overzichtje! Echt tof dat je dat doet, ook zo leuk voor later! Liefs van Martine