Theo is jarig!

/edit: Risperdal online bestellen Als kado gaan we vanmiddag samen een mooie goede (en dure!) zonnebril kopen. Hij kwam er uiteindelijk helemaal zelf mee, dus dat was reuze handig voor mij! Heb hem wel gezegd dat hij er alleen eentje krijgt als ie belooft er héél erg zuinig op te zijn… :)

Bedankt voor het meedenken en alle lieve reacties, zowel hier als in mijn mailbox!

LEES OOK:

43 reacties

 1. Gefeliciteerd, eindelijk issie echt volwassen!;) Maar ik ben ook wel benieuwd naar je uiteindelijke cadeau voor hem?

 2. Coole foto, mooie actie!

  Gefeliciteerd met Theo! Mooi dat jullie uiteindelijk toch geslaagd zijn voor een cadeau. Veel plezier vandaag…. en uiteraard moet hij zuinig zijn met zijn nieuwe aanwinst ;)

 3. Gefeliciteerd met Theo en wat een super leuk kado kan je hem geven, zo kijkt hij straks in de zomer door jouw gekochte zonnebril! Hele gezellige dag!

 4. Gefeliciteerd meis! en ook voor Theo natuurlijk!
  Jammer dat je niet mee gaat dansen maar wie weet zien we elkaar nog even op de open dag zelf!
  Liefs mirth

 5. GEFELICITEERD! (ik dacht je vriendje al te herkennen van gezicht, en nu weet ik het zeker! Van volleybal natuurlijk! Heb zelf ook gevolleybalt)

 6. Gefeliciteerd met je loverrrr! ;D

  Jaaa, een mooie, dure zonnebril is idd een mooi kadooo! ;) Laat weten welk merk ofzo het is ;)

 7. Goed kado, heb ik laatste keer ook gehad! Een brunutti, wel duur..maar heb geen “brillenhoofd” en deze vormde meer naar t hoofd doordat hij rond loopt.
  Precies goed en kan er jaren mee doen! Goed idee van hem!

 8. Theo van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren.. Super cadeau een goede zonnebril daar kan je jaren plezier an hebben .. Hebben jullie er al een gevonden??

  Fijne avond Liefs Simone en Marieke meid jij natuurlijk ook van harte met je vent!!

 9. Hoi Marieke,

  Ja wat een orgineel kado!
  Het is je toch gelukt! :-)

  Fijne verjaardag Theo.. en jij gefeliciteerd met je vriendje!

  Liefs Joyzie

 10. beter laat dan niet… was weekendje weg dus goed excuus ; ) van harte voor je kanjer ! dat ‘ie z’n nieuwe zonnebril maar veel nodig gaat hebben !

 11. Gefeliciteerd met zijn verjaardag (beetje laat). Mijn vriendje heeft ooit eens een zonnebril gekregen die hij kwijt raakte, waar hij op ging zitten en ga zo maar door. Niet zo’n succes dat ding :) inmiddels hangt hij van ellende uit elkaar. Hopelijk is Theo er wel zuinig op :)