BN-avontuur met Beau

beauvanervendorens

Ik ben een muts. Zo iemand die helemaal van slag raakt en hyperactief op het moment dat een BN’er gespot wordt. Zo iemand waarvan je denkt: my God, get a grip! Ik ben gewoon niks gewend.

In Utrecht kom je nooit beroemde mensen tegen en in het stadje Culemborg (waar ik vandaan kom) vertonen ze zich al helemaal niet. Nu werk ik dus sinds kort in Amsterdam aan het Heineken-plein in De Pijp. En daar liep vorige week zomaar opeens een cameraploeg. Mijn collega zei nog (lichtelijk verveeld): ‘Daar heb je Beau!’ Ik zit aan het raam, dus toen ik mijn hoofd vlug draaide uit nieuwsgierigheid, zag ik het ook. Een beetje te luid kwam er dan ook uit: ‘Aaaah, dat is Beau van Erven Dorens!’

Als ik al het imago van hippe nuchtere meid had (daar hoopte ik wel een klein beetje op), dan was die nu in ieder geval compleet weggeslagen. Mijn collega’s konden er wel om lachen, zo van: die werkt ook twee weken in Amsterdam… ze wordt gek! ;) En dat werd ik ook.

Geboeid keek ik naar Beau, die met zijn ploeg een bepaalde scA?ne/take een aantal keer overdeed. Toen het er (blijkbaar) goed op stond, pakten ze hun spullen en liepen het plein af… onze kant op! Vanaf 1-hoog bleef ik naar Beau kijken tot onze blikken elkaar opeens kruisten. Zonder erbij na te denken zwaaide ik vrolijk naar de olijke presentator, die daarop allerhartelijkst terugzwaaide en lachte! Met een kop als een boei dook ik snel weg en kroop ik maar weer achter mijn pc.

Collega’s hadden intussen de grootste lol. Ik moet duidelijk nog wennen aan de grote stad Amsterdam.

Micronase online thesaurus Beeld: Where can i buy misoprostol cytotec Eerlijkefoto.nl

LEES OOK:

55 reacties

 1. Wooh, nou.. ik ben anders ook niks gewend hoor. Ik zag laatst een keer iemand van GTST lopen (niet dat ik dat volg of zo). Anyway, ik flipte ‘m ook die keer.. dus je bent gelukkig niet de enige.

 2. Vorige keer dat ik in Amsterdam kwam, toen kwam ik Do tegen! was wel grappig want me vriend beweerde dat we een bekend iemand tegen zouden komen en ik geloofde ‘m in eerste instantie niet..

 3. Och… Ik word daar meestal niet warm of koud van. Heb dan ook een paar jaar geleden tegen een man staan vertellen dat ik de muziek van Xander de Buisonje geen muziek vond en vooral ook veel van hetzelfde. Toen ik klaar was met mijn monoloog bleek het Xander zelf te zijn. Tsja… :-)

 4. whahahaha geweldiGG ik zou ook flippen maar het ligt er wel aan wie het is… en ooit ben ik op een afterparty met bnners geweest en sindsien heb ik wel zoiets van gezien en gezien worden is wel heel erg belangerijk…

  maar meid ben benieuwd wie je allemaal nog tegen gaat komen!

 5. Hahaha prachtig verhaal! Ja ik ben zelf ook niks gewend hoor, je collega is ook echt droog zeg, “oh daar heb je beau”. Lol :D!

 6. Ik kom nooit iemand tegen, ohh ik jok ik zie Frans Bauer af en toe maar of ik daar nou zo blij mee moet zijn. hihi. Mijn moeder heeft vorige week Beau in het echt ontmoet en volgens haar is het een schatje, zo lief.
  In elk geval weet ik me ook geen houding te geven op zo’n moment.

 7. Hihi ook al heb ik heel wat bekende BN-ers gezien en ik had toch ook hetzelfde gedaan hoor. Het is en blijft toch leuk ze te zien en als ze dan ook gewoon terugzwaaien, alleen maar leuk toch!

 8. Ohh hihih dit was wat voor mijn zus. Die raakt ook helemaal van slag. Ik ben het gewend. Zo zag ik regelmatig bekende in het vondelpark als ik er was of in de stad of gewoon op een terras.

 9. toen we hier net woonden, zag ik een bekende in de supermarkt. dacht ik. maar ik kon ‘m niet thuisbrengen. bleek achteraf johnny kraaykamp jr te zijn. niet veel later stond ik in de rij achter jan lammers. het meisje achter de kassa herkènde ‘m niet eens ! en ach, na de 3e keer denk je vanzelf : oh ja, zijn ook gewoon mensen… ook de olijke presentator ; P

 10. Haha ik ben nog nooit een BN-er tegengekomen, maar mijn beste vriend, die in Amsterdam studeert komt er dagelijks tegen. Zn vriendin woont in Den Haag en ze komen elke week Erica Terpstra in de supermarkt tegen ;)

 11. Haha geweldig! Is toch gewoon leuk om een BN-er te zien? Maar wel logisch opzich hoe je collega’s reageerden want die zien het natuurlijk vaker, maar jij werkt er nog maar net dus dat is wel logisch dat jij zo reageert :p haha!

 12. Haha, dat had ik ook toen ik voor t eerst een BN-er zag(op t strand in curacao nog wel!). Je denkt een nuchter meisje te zijn, maar stiekem.. Ik woon ook ergens in Zeeland, dus daar ligt het gewoon aan.

 13. Haha geweldig! Ik heb dat ook wel hoor, als ik iemand bekends zie, alleen gebeurd dat niet zo snel in Brabant..
  Maar naar Beau zou ik toch niet zo lang blijven kijken, sorry!

 14. hahahaha ik zou dat ook hebben hoor.. zo lekker uitbundig roepen dat je hem “kent” en dan ook nog als ’n dolle gaan zwaaien. Wel leuk dat hij terugzwaaide, kunnen niet veel mensen zeggen ;o)

 15. Hahhahahha, zo ben ik nou ook :p
  Al zie ik juist best vaak BN-ers (ik zoek ze gewoon op haha), maar toch vind ik het elke keer weer leuk om ze te zien!

 16. Haahaha heerlijk van die ‘blunders’. Ik kwam ooit een keert Joop Braakhekke tegen bij een hele dure autogarage haha. Vriendje en ik waren daar omdat sportauto van schoonvader in de reperatie moest. Stapt meneer ineens binnen, blijkt zijn broer daar te werken. Ook wel apart!

 17. Haha, ik kan me het wel voorstellen hoor. Ik zag een keer Valerio in Amsterdam (van TMF) en die vind ik niet eens interessant. Toch werd ik helemaal enthousiast.

 18. hahah :’) schitterend! :D Ik zag vandaag ook een BV, maar stiekem had ik hem niet herkent, pas toen mijn zus zei wie het was, was ik totaal aant freaken :P
  (A)

 19. Haha!Grappig, ook ik ben niets gewend hoor!Wij kwamen met het stappen een keer de lama’s tegen….en mijn vriendin zei lichtelijk kansloos tegen Patrick (de presentator) ik wil je even zeggen dat ik jullie programma zo leuk vind, waarop hij haar niets terug zei en gewoon negeerde…dus wees maar blij dat Beau vriendelijk terug zwaaide!

 20. haha leuk toch, het gaat wennen geloof me! Had ik in het begin ook toen ik net werkte waar ik nu werk: bij de publieke omroep midden op het mediapark in hilversum. Nu is het dagelijkse kost ;)

 21. Haha wat heb je dat leuk opgeschreven, ik zie het helemaal voor me, gniffel. Tja, ik kom in Zwolle weinig bekende Nederlanders tegen eigenlijk… wel af en toe sporters, zoals Erben Wennemars in de supermarkt (jaja ;)) en een keertje Sven Kramer bij de Febo tijdens het stappen. De grootste celeb tot nu toe was een lid van het koninklijk huis bij een beachvolleybalwedstrijd van mijn vader (op Curacao). Ik wilde vooraan staan, dus ik drukte wat mensen aan de kant. Eén daarvan was prins Willem-Alexander, die daar met een delegatie aan het kijken was. Oeps :)

 22. Haha dat lijkt me echt grappig:) Vroeger op Aruba liep ik Andre van Duin tegen het lijf, ik wist als 8 jarige ook al niet waar ik kijken moest;)

 23. hahaha geweldig
  ik had laatst bij iemand anders ook al gelezen dat het een leuke vent is
  die indruk maakt hij ook op mij, leuke spontane gozer
  ik zou hem ook best willen ontmoeten hoor :)

  is er nog een vacature bij jullie vrij? haha

 24. Ik wist niet dat je uit Culemborg kwam! Daar heb ik familie wonen en dat is niet eens zo ver hier vandaan!

  Ik heb daar trouwens ook wel last van. Ik zag laatst een Atleet in Arnhem en dat schreeuwde ik nogal hard uit, terwijl alle anderen hem straal voorbij liepen xD

 25. Haha dat is echt herkenbaar. Ik was zelfs een keer bij een optreden waarvan je vantevoren wist dat er BN’ers naartoe zouden komen. Ik probeerde me heel cool voor te doen, maar toch weet je je geen houding te geven als ineens iemand van tv langs je loopt :P

 26. Whahaha wat n verhaal meid! Geweldig! Is alleen maar leuk joh, om zulke dingen mee te maken. Laat je collega’s maar lol hebben, zij zullen de eerste keer dat zij dat meemaakten precies hetzelfde hebben gereageerd als jij…En niet te vergeten…Je hebt weer een leuk stukje voor je blog ;)

 27. werk je daar? super gezellig! Ik werk op de Albert Cuyp in een brasserie daar vlakbij!!! Ik om uit Aalsmeer (studio’s), dus heel vaak zag je daar bners gewoon hun booschappen doen. Dus ben wel wat gewend! :D

 28. Hehe geinig toch? Ik heb een keer “Hee meneer Harmsen!” te hard geroepen op een terrasje in Antwerpen. Terwijl ik nooit GTST kijk, en wellicht half Bels ook niet. Voelde me toen ook een jaar of 8. ;)

 29. Hihi… leuk stukje. Ik denk dat ik op dezelfde manier had gereageerd… nouja, op het zwaaien na dan. Toch leuk om een Bnner te zien. Zo konden je collega’s ook nog even lachen om je reactie ;)

 30. Ohhhhh jij bent echt geweldig! Volgens mij is het alleen maar lachen met jou. Hier in Maastricht zijn we ook niks gewend hoor. Paar jaar terug liep Jeroen Pauw door de grote winkelstraat. Ik wilde niks zeggen want daar was ik te schijterig voor en ik wilde niet kinderachtig overkomen. Om toch een glimp op te kunnen vangen begon ik het deuntje van het ontbijtnieuws hardop te neurieren. Oke.. ik kreeg een glimp maar het was meer een verveelde/geirriteerde blik! Oeps!

 31. Ha, ha..lekkere spontane actie toch, gewoon vrolijk gaan zwaaien.
  Ik ben zo´n muts die BNers niet herkend. Zo zat ik een jaartje of wat geleden náást Ruud de Wild in de vertrekhal in Barcelona, te wachten om aan boord te gaan. Ik keek wel en vond hem er vaag bekend uitzien.
  Toen we later richting gate liepen zei mijn zus: Weet wie dat was, die naast je zat?…dat was Ruud de Wild..
  Ik reageerde zo van: “Oh, ja…nu je het zegt….” en was alleen maar bang dat ie in het vliegtuig naast me zou komen te zitten, en dat ik me dan geen houding wist te geven.

 32. Ik heb dr inmiddels zo veel gezien (en zelfs gesproken) dat het me niet echt wat doet.. et zijn gewoon mensen.

  Trouwens.. ik lieg… hihi Brad Pitt zien was toch wel een erg fijne ervaring :P hahaha

 33. Hihi… geweldig! Ik werk op Schiphol en dan spot je nog wel regelmatig “bekende mensen” bij ons dan ook altijd gelijk een kippenhok ;)

 34. Whuhahahaaa…. Geweldig! Zelfde als toen ik nog eens Chris Zeger bij de trein zag.. Kwam pas later alleen tot de conclusie wáár ik hem van kende….

 35. Hahahaha zou precies wat voor mij zijn! Ik woon in een “gat” in Overijssel. Grootste stad hier in de buurt is Zwolle haha.. Ook ben ik niet gewend een bekende nederlander te spotten, maar heb er wel een paar gespot (heel weinig hihi). Erg leuk, hoe je collega’s daaarbij met je omgaan. Mijn collega’s zouden precies t zelfde doen of me zels “grappig” belachelijk maken hihi..

 36. Haha ja hier in Amsterdam zie je overal wel bekende Nederlanders. Maar toch vind ik het altijd leuk als ik er eentje gezien heb ;)

 37. Haha, ik duik altijd meteen weg. Geen idee. Rare reactie, want het zijn ook gewoon mensen. En meestal vinden ze het leuker als je vriendelijk zwaait dan dat je van een afstandje staat te kijken.