The day after & mislukte verrassing

Mijn verjaardag is weer voorbij. Wat gaat dat toch altijd ontzettend snel! Bah. Ik vind die aandacht heerlijk! Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die ook daadwerkelijk die aandacht aan me geschonken heeft. Met kaartjes, krabbels op Hyves, smsjes, blog-reacties, mailtjes en telefoontjes. Super lief! Op naar volgend jaar!

Theo had een geweldig kado voor me. Een echte verrassing. Tenminste, als die verrassing ook echt een verrassing was gebleven. Dat liep begin vorige week namelijk helemaal in de soep.

Ik kwam dolenthousiast thuis van werk. Mijn collegaatje had via iemand bij Joop van den Ende geregeld dat we gratis kaartjes zouden krijgen voor de nieuw te verschijnen musical Dirty Dancing! En aangezien ik na mijn Tarzan-ervaring zeer fan ben van musicals, was ik daar natuurlijk hyper over.

Theo deelde mijn enthousiasme echter niet en vroeg alleen: ‘Ehm, wanneer ga je daarheen dan?’ Ik (niet begrijpend wat dat ertoe deed en waarom ie niet gewoon blij voor me kon zijn): ‘In de week na 9 maart!‘ Zijn gezicht betrok en zachtjes zei ie: ‘Wil je daar alsjeblieft niet heengaan?’ Nu snapte ik er helemaal niks meer van: ‘Huh, waarom niet?’ De schat vertelde beteuterd dat dat zijn verjaardagskado voor mij was. Dat ie dat al maanden geleden had bedacht en de kaarten net een paar dagen in huis had. En dat ie mij op mijn eigenlijke verjaardag op 7 maart heel graag had willen verrassen.

Mislukt! Ik vond het heel sneu, want hij had er duidelijk werk van gemaakt. Hij wachtte al maanden ongeduldig op de dag dat ie mijn gezicht zou kunnen zien bij die verrassing. Zijn enige troost was natuurlijk het feit dat ik sowieso ontzettend happy thuiskwam van het vooruitzicht dat ik naar die musical zou gaan. En dat hij dus heel goed had ingeschat dat dat een ideaal kado voor mij zou zijn. Ik ben er dan ook heel blij mee en kan niet wachten tot volgende week vrijdag 14 maart, want dan is het zover.

Verder ben ik nog verwend met een 2e Pandora-armband van schoonzusje en zwager (en ook een deel van Theo, hij wilde toch nog IETS geven!), een bedeltje daarvoor, twee boeken die ik heel graag wilde hebben, Bjorn Borg-boxers voor vrouwen, een bon voor een beauty-salon waar ik heel graag eens een behandeling wilde ondergaan en ook nog fijne centjes. Ik ben verwend!

LEES OOK:

39 reacties

 1. Jammer dat het al van te voren verklapt was. Maarrrrr je hebt wel een supercadeau! Geweldig dat ie zoveel moeite heeft gedaan!

  Voor de rest ook leuke cadeau’s, klinkt super hoor!

 2. Ik had zijn gezicht wel eens willen zien. We heel goed nagedacht voor een cadeau voor je en dat je er blij mee bent was wel duidelijk. In ieder geval een geslaagde verjaardag en nog een leuk uitje in het vooruitzicht!

 3. Ach, wat sneu…dat soort ongelukkige pech overkomt mij ook vaak…

  Arme mannen, doen ze zo hun best, haha. Wel heel lief en super zo’n cadeau natuurlijk !
  En, als ik zo verwend zou worden, zou ik mijn verjaardag ook helemaal wauw vinden !
  Je kunt er iig weer een jaartje tegen !

 4. Arme Theo, dat was een flinke domper voor hem. En je bent zeker goed verwend met je cadeautjes, leuke dingetjes heb je gekregen.

 5. WOW zeg, wat geweldig. Het is toch wel echt een schat! Musicals zijn zooooo gaaf! En zo’n Pandora armband vind ik ook altijd erg leuk. Nog leuker vind ik iemand die zo’n armband heeft. Ik weet dan altijd een cadeautje!

  Het klinkt alsof je een heerlijke dag hebt gehad. En volgende week heb je nog een mooi cadeautje!

 6. Och, arme Theo… kan me voorstellen dat hij wel even beteuterd was. Maar daar kon jij natuurlijk ook niets aan doen. In ieder geval alvast heel veel plezier. Hoe dan ook, het is natuurlijk een supercadeau!

  Verder klinkt het als een geslaagde verwenverjaardag.

 7. Wat een leuke kado van Theo! Jammer dat het geen verrassing kon blijven… Verder ook superkado’s, zo’n schoonheidsbehandeling is echt relaxed!

 8. Idd verwend! Maar dat mag ook, je bent maar eens per jaar jarig ;). Superlief van Theo zeg! Bonuspunten voor hem, dat ie met zo’n goed cadeautje kwam aanzetten. Jammer van de verrassing idd, maar dat mag de pret niet drukken lijkt me, want 14 maart zal evengoed superleuk worden lijkt me ^^.

 9. HOW SWEET al die moeite!
  Echt heel lief!

  Ik ben veel te laat, shame on me!
  Maaar ik zal nog eventjes een digiliedje voor je zingen:

  “Happy bday to you, happy bday to you”

  Nou, maandag komt er weer aan, dus, in plaats van fijn weekend, Fijne week meis!
  kusjee

 10. Heerlijk zeg dat je zo lekker jarig kunt zijn. Wel jammer van je verrassing :( weet er alles van. Vriendje probeerde jaren geleden voor mij verborgen te houden wanneer hij examen moest doen en toen kwam ik er toch per ongeluk achter. Het had een verrassing moeten zijn :( wel jammer maar hopelijk kunnen jullie toch wel genieten van die musical!

 11. Oooh ik ben jaloers! Dirty Dancing lijkt me echt zo gaaf! Alvast enorm veel plezier! Ook leuk dat je een pandora gekregen hebt. Wat voor bedeltje heb je gekregen?

 12. Aaaah wat sneu voor Theo, maar hij heeft je inderdaad helemaal goed ingeschat:) Verder heb je nog veel meer leuke cadeautjes gekregen zo te lezen. Je hebt in ieder geval niets te klagen!!

 13. wel te laat, maar alsnog: HAPPY BIRTHDAY 2 JOEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

  gaaf hoor Dirty Dancing! ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden!

 14. Oeh das jammer voor Theo, maar uiteindelijk ook weer heel erg leuk. Alvast veel plezier en ben benieuwd naar de recentie!

 15. wauw! Dat is wel erg lief van Theo zeg! Je boft maar! Wel jammer dat het niet echt meer een verassing was…

 16. Wat zielig voor Theo…je ergens op verheugen en dan wordt het verklapt! ;) Maar wel leuk dat hij zo’n gaaf cadeau voor je had!!

 17. Je bent zeker verwend! En jammer dat Theo zijn cadeau moest verklappen, maar je hebt nu wel iets leuks in het vooruitzicht :D

 18. Leuke cadeau’s allemaal! Beetje jammer van die mislukte verrassing. Maar ja, je gaat er wel lekker naartoe!

 19. Ahhh, zo lief van hem, hehe. Jammer dat hij je niet echt kon verrassen. Alee, hij heeft er wel zijn best voor gedaan! ;)