Miek a.k.a. paparazzo

Keer op keer blijf ik maar vertellen hoe leuk mijn baan is. Niet om jullie jaloers te maken, maar gewoon omdat ik zo blij ben en ik het toch ergens kwijt moet! ;) Bovendien mag ik dat lekker, want ’t is mijn eigen weblog hier, haha.

Gisteren had ik de eer om met collega Jet aanwezig te zijn bij de premiA?re van DE film waar iedereen naar heeft uitgekeken, namelijk Sex and the City: The Movie! Gewapend met de digitale spiegelreflexcamera van kantoor en een spraakrecordertje gingen we op pad. Natuurlijk geheel in stijl, het thema was niet voor niets ‘Glamorous Black Tie’! Jet bemachtigde een plekje tussen de schrijvende pers en ik deed me voor als heuse paparazzo; aan het einde van de roze (!) loper stond ik prima en legde ik alle (massaal opgetrommelde) BN’ers vast op de gevoelige plaat. Ik moet nog wel een beetje wennen aan dat duw- en trekwerk tussen die fotografen, om maar de allerbeste foto’s te krijgen. Ik zag er blijkbaar aandoenlijk uit (wankelend op mijn hoge pumps die ik nooit aan heb), want bij mij aangekomen bleven de meeste BN’ers gewoon heel lief lachend nog wel even staan voor een kiekje.

Buy claritin nasal spray online Omnicef generic manufacturer Voor de pers waren eigenlijk geen kaarten voor de film beschikbaar, maar omdat Jet goed vooraan stond bij de gastenbalie, kreeg ze het voor elkaar om toch twee van de uiteindelijk overgebleven kaartjes te bemachtigen! Wij hebben dus al optimaal genoten van Carrie & friends en daarna nog wat BN’ers kunnen strikken voor een reactie. Moe maar voldaan gingen we daarna op huis aan; wat een leuke avond! Het leven van een journalist is maar zwaar… ;)

Lees hier mijn artikel met veel foto’s op Ze.nl!

LEES OOK:

45 reacties

 1. Whoeiiii, dat is echt wel heel superdupercool!! Ik moet nog anderhalve week wachten tot ik naar de film ga, kan bijna niet wachten!
  Ga nu ff op ze.nl lezen! :)

 2. Wat supercool toch die baan van jou! Wat vond jij zelf van de film, want de recensie is van een ander toch?

 3. Ze.nl is superleuk!
  Ik denk dat ik de film ook maar eens ga kijken, hoewel ik de serie nooit echt heb gekeken

 4. Dat is echt leuk zeg! Ik ben jaloers dat je al die BNers te zien krijgt, haha.. Met Sex and the City heb ik nooit wat gehad..

 5. Uiteraard ben je blij met je baan… Ik kan het me helemaal voorstellen. Geniet maar lekker van alle uitstapjes.

 6. Wow, wat had ik daar ook graag bij willen zijn zeg :D je hebt echt geluk met je baan! Ik zou later ook wel zo’n baan willen!

 7. Ahhhh je hebt hem al gezien, kan bijna niet wachten, heb mijn DVD-boxen nu wel tig keer gezien. Enne wij kijken nu toch even over je schouder mee naar al die BN-ers en dat is toch ook weer heel leuk!

 8. Haha ik had al op ze.nl gereageerd, maar kvind jouw baan zo tof ^^. Kan je me niet een keertje meenemen? Hahaha.

 9. zo lucky you! klinkt als een topbaan, hoewel ik zeker weet dat het niks voor mij is. Maar blijf het er vooral lekker veel over hebben, want ik vind het leuk om erover te lezen!

  xxx

 10. Hoezo niet om jaloers te maken. Stiekem geniet je er wel van om het ons zo te vertellen ;-) hahahaha je hebt echt een onwijs leuke baan zo te horen! Wie weet ga ik ooit nog echt solliciteren bij Ze.nl! :-)

  Ik ben ook erg benieuwd naar de film. Lijkt me superleuk om te zien. Denk dat ik ook maar eens een stel vriendinnen optrommel om mee te gaan.

 11. Wat een super baan zeg! :) Absoluut geen baan voor mij al dat getrek en geduw joh…ik wordt al chagrijnig als ik in de rij bij een attractie sta en er wordt geduwd. :P Wist trouwens helemaal niet dat jij journalist was, ja je manier van schrijven is onwijs mooi en lekker leesbaar maar journalist? Joh, echt super!

  Kus

 12. De film was zeker geweldig!! Ook ik heb het absoluut niet droog gehouden. Leuk interview en mooie foto’s van de sterren, ben stiekem grandioos jaloers op je leuke baan. Als er vacatures zijn, dan hoor ik het graag! ;)

 13. Super vet dat je dat zo mee mag maken met je baan!
  Word er helemaal jaloers van! Niet dat die baan nou echt iets voor mij is, maar toch ;)

  Liefs, Joyce

 14. Wow, echt super gaaf! En wat een boel foto’s zeg! Ik ben overtuigd: je hebt echt de leukste baan van Nederland! xx

 15. Ik heb de Shoebox en dus alle tv-afleveringen. Grappig, want ik had om Ally McBeal gevraagd! ;) Maar toch, SatC vond ik ook leuk, dus komt die marathon er nog wel een keertje aan. En naar de film wil ik geloof ik toch ook wel.
  Wat betreft jouw baan, tja, ik kan me alleen maar aansluiten bij de rest: Super gaaf weer he! Maar het is je gewoon gegund. Door jou en Lies kunnen wij heerlijk meegenieten achter de schermen, dus ik ben helemaal blij dat jullie zo’n toffe job hebben!

 16. Wauw… Wat een vervelende baan zeg, ik zou écht niet willen ruilen ;) Mooie foto’s trouwens, net even gekeken ;)