Dat was het dan.

How much lady era

LEES OOK:

47 reacties

 1. Tja.. best shocking na 2 topscores te hebben gemaakt de afgelopen 2 wedstrijden. Maar de Russen waren echt beter.

 2. Balen he dat ze eruit zijn! Ik heb zelf niet gekeken, maar vond wel dat het verdacht stil bleef bij de buren. Wat ik heb begrepen is dat de Russen gisteren echt beter waren, maar daar kan ik dus niet over oordelen. Ik kan me wel goed voorstellen dat ze gisteren niet helemaal in de wedstrijd zaten, maar nog bij het verlies van Boulahrouz’s dochtertje. Zoiets heeft natuurlijk een enorme impact, en ga dan maar eens tegenover Guus en zijn jonge Russen staan. Die man is een wereldtrainer, of je ‘m nou leuk vindt of niet. Maar we mogen trots zijn op “onze” jongens. Ze hebben 3 geweldige wedstrijden gespeeld, en toch maar mooi Italë en Frankrijk genadeloos verslagen!

 3. Ja, flink balen. We hoopten er allemaal natuurlijk wel op, maar helaas valt er weinig meer aan te doen…

 4. Pffttt das balen he!!!! Gelukkig hebben we wel 3 geweldige wedstrijden gespeeld en heeft Nederland nog nooit zo gefeest en massaal wedstrijden gekeken als die drie. Gisteravond waren ze opmerkelijk slecht, een beetje het elftal wat we gewend zijn van een paar jaren terug. Heel heel HEEL jammer, maar niks aan te doen :(.

 5. Mja, ze hebben het wel verdiend, als je zo slecht speelt.. tjee. Wel jammer, dat Oranjegevoel was toch wel ff leuk :).

 6. Anders ik wel, meis. Ik was gister echt goed pissed en vandaag alleen maar teleurgesteld! Maar heb wel enorm genoten van de 3 top wedstrijden, jammer dat die Guus het voor ons moet verpesten! Sterkte ermee <3

 7. Was ik eindelijk eens begonnen met voetbal kijken, is nederland er alweer uit!
  Maar Rusland was wel beter, jammer genoeg

 8. Ik vind het ook vreselijk!! Maar de Russen waren beter, ben teleurgesteld in oranje. Zeker in de verdediging. Waar waren zij bij de tweede verlenging? De Russen konden iedere keer vrij voor het doel komen! Nigel de Jong heeft alleen de longen uit zijn lijf gerend, maar waar waren Ooijer en Mathijssen?? Heb me echt kapot geergerd tijdens de wedstrijd van gister.. Nu maar op naar het WK van 2010, dat het daar beter mag gaan.

  Sterkte!

 9. Tipje voor Van Basten: Never change a winning team !

  Zijn keuze voor het “B-elftal” bleek net als bij de Portugezen een minder handige zet…
  Nee Van Basten boft maar met 15.000.000 bondscoaches.
  Maar eerlijk is eerlijk, Nederland sprankelde niet, Guus heeft het spel heel slim gespeeld en ik vind het knap gedaan.
  Jammer, maar helaas.

 10. Het is idd flink balen en we zullen er nog wel even oranjebitter van blijven enne voor je vraag zie mijn reactie op mijn log (ga eens proberen dat ook eens bij te houden)

 11. Ik weet ook hoe de EK-kater voelt, had er vandaag ook knap last van. Ik blijf van Oranje houden hoor!

  (Ik hoop nu alleen wel, dat Duitsland de Russen in de finale verslaat…)

 12. Ach, nu kunnen we nog een beetje voor Rusland zijn, omdat de trainer uit Nederland komt? :P Gewoon een beetje positief blijven ;)

 13. Pff ik heb gisteren even goed afleiding gezocht door naar het Dolfinarium in Harderwijk te gaan, nu gaat het wel aardig :P

  Was ook behoorlijk triest zaterdag, even euforisch met die 1-1 – tot tranen aan toe – maar toen die 2-1 en 3-1 – aaaaah!! Iedereen was ook stikchagerijnig in de kroeg…

  Dat commentaar van de NOS was trouwens ook verschrikkelijk! Daar werd ik helemáál ziek van!

 14. Tja, het meeste is er dank ik wel over gezegd ondertussen. We hebben verloren en we hebben t verdiend. De russen waren nu eenmaal beter. Misschien dat de KNVB nu eindelijk in de gaten krijgt dat Guusje H. zijn enorme bonus toch wel enigszins waard is en dat ze nu bereidt zijn om in die buidel te tasten. Zo een wil je toch niet tegen je hebben, deze trainer moet je team trainen…

 15. Jaa ontzettend jammer! Net nu het echt leuk begon te worden. Ik vrees dat we gewoon iets te overmoedig waren, want de wedstrijd is – ik durf het haast niet toe te geven – wel verdiend gewonnen door de Russen.

  Ik kijk nu geen EK meer in ieder geval. :)

 16. Haha het is echt compleet langs me heen gegaan, mijn zus kwam met d’r mondhoeken op de knieën thuis en toen ontdekte ik dat ze verloren hadden. Jammer maar helaas. Over 2 jaar weer een kans toch? xx

 17. Echt wel balen, vooral na zo’n supermooi begin…
  Maar ja, die Russen waren gewoon beter en Nederlands was slecht. Ik vond trouwens dat het legioen wel wat meer lawaai had kunnen maken…

  Maar ja, over 2 jaar zijn we er hopelijk bij op het WK, zou mooi zijn als we dan echt gaan knallen!

  x Linda

 18. vreselijk vond ik het!!! Ik kon er ook gewoon niet over praten of aan denken. Heb gisteren pas voor ’t eerst weer een voetbalwedstrijd gezien …