Dikkuh went France 2008

Zoals een aantal van jullie al had opgemerkt, ben ik weer terug in het land. Sinds vrijdagmiddag, om precies te zijn. Een week lang heb ik me optimaal vermaakt in Noord-Frankrijk in een kasteel-achtig verblijf met maarliefst 22 vrienden. Ondanks dat het weer een beetje tegen zat, het zonnetje had er blijkbaar even geen zin in, hebben we het onwijs leuk gehad met z’n allen. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijk eten en drinken (lang leve het bourgondische Frankrijk!), cocktailavonden, watervolleybal, spookavonden, vallende sterren, kampvuren, barbecues, onze eigen heuse horrorfilm, tutten met de meiden, muziek, dans, mislukte kano-middag, Nintendo DS-marathons, verjaardag, lachen-gieren-brullen, goede gesprekken en nog veel meer dat niet met woorden te omschrijven is.

Lieve vrienden: het was geweldig, fantastisch en briljant. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar!

Cheap kytril granisetron Dikkuh.nl: iedereen is dik behalve wij! ;)

Effexor xr generic equivalent

Share Button

LEES OOK:

43 reacties

 1. Dat klinkt super en heerlijk dat je je zo vermaakt hebt, het is ook wel uniek hoor om meet 22 man tegelijk een week weg te kunnen en zoveel leuke dingen doen en dat kasteeltje echt frans!

 2. Ontzettend leuk met zo’n groote groep! Wij zijn 3 jaar geleden met alle neven en nichten (en aanhang) naar preston Palace geweest. Was ook super gezellig!

  grts, Lonneke

 3. Gezellig met zo’n weekje met je vrienden opstap. Doen jullie dat echt elk jaar? Super zeg, lijkt me ook een heel georganiseer elke keer.

  fijne avond

 4. Klinkt idd heel gezellig, leuk zo’n vriendengroep.
  Jammer van het weer maar zo te lezen hebben jullie je prima vermaakt.

 5. Wat een onwijs schattige accomodatie zeg! Daar kun je zeker enge spookverhalen vertellen en een eigen horrorfilm maken. Het klinkt echt als een leuke vakantie, kan me voorstellen dat je zin in de volgende keer hebt!

 6. Oh, mooi dat het te gek was. Het ziet er dan ook super uit! Hopelijk was het niet zo’n spookdorpje als waar ik ooit in een kasteeltje heb gezeten, hihi…

 7. Hee Marieke!

  Dat was dus wel weer een gezellige vakantie… super!

  Op mijn log staat nu een verrassing op je te wachten

  Groetjes, Grietje

 8. Je bent weer terug en zo te lezen helemaal top daar in Frankrijk, niet aangekomen door al dat feesten?.
  En wat was er mislukt tijdens het kano varen?.
  Groet Rinus.

 9. Hai meis, nou daar ben ik weer hoor. Terug van vakantie, alweer 1 werkdag zit erop en ik ben eindelijk bij je site aangekomen. Jemig wat mis je een hoop als je maar 15 dagen weg bent.
  Wat een geweldig evenement hebben jullie weer gehad zo te lezen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je niet kunt wachten tot volgend jaar.
  Ik wens je een hele fijne woensdag en ga even voordat ik weer naar mijn werk moet nog even bijlezen bij je.
  Groetjes Jeanine