Nieuwe liefde(s)

Ik ben benieuwd hoeveel extra hits de titel van dit logje gaat opleveren. Gezien het feit dat mijn relatie net anderhalve week voorbij is, heb ik zo het idee dat de nieuwsgierigen onder ons het niet kunnen laten om er heel snel op te klikken voor de allerlaatste roddels. Diegenen moet ik teleurstellen: ik heb geen nieuwe jongen ontmoet. Theo is nog steeds the one voor mij en dat zal niet veranderen.

Het betekent wel dat ik, nu ik weer vrijgezel ben (bah, ik haat dat woord), echt ongegeneerd naar andere mannen mag kijken. KIJKEN, ja… Meer niet. Aan meer heb ik ook geen behoefte. Dat komt mooi uit, want sinds een paar dagen wordt er royaal in mijn behoefte aan het kijken naar fijne mannen voorzien. Ik heb twee nieuwe exemplaren ontdekt en ik kan gewoon niet kiezen welke leuker is!

Ja mensen, ook ik ben aangestoken door het Gossip Girl-virus. En hoewel er al genoeg over is gesproken in de weblogwereld, ga ik het lekker ook nog doen. Gewoon, omdat dat mij troost biedt. Op dit moment ben ik zielig en is zo ongeveer alles geoorloofd. Gebruik van maken zolang het nog kan, zeg ik maar! ;)

Ik stel aan u voor: Chace Crawford (Nate in de serie) en Penn Badgley (Dan in de serie). Nummer 1 is stoer, populair, oogverblindend mooi en ontiegelijk rijk. Nummer 2 is lief, grappig, schattig en eigenlijk gewoon een sloeber.

Voor wie ga jij? Ik ben in ieder geval helemaal in de wolken, beetje jammer alleen dat ik mijn dvd-box met 18 afleveringen seizoen 1 er alweer doorheen gejaagd heb. Dat wordt heel lang wachten op deel 2… of downloaden! Wie weet waar ik dat kan doen?! Zeg het me, onder het mom van: help Marieke haar liefdesverdriet door! ;)

gg-nate-dan.jpg

Levlen birth control cost

P.S.: Ik voel me heel kut hoor, maar grapjes maken en lollig doen helpt… *zucht*

Minocycline how much to take

LEES OOK:

58 reacties

 1. Zien er beiden niet verkeerd uit, ik kijk geen gossip girl. Maar als ik moet kiezen ga ik toch voor de lieve sloeber, doe ik in het echte leven ook, hahahaha… Nee hoor maar ik ben gewoon niet zo van de popie jopies..

 2. Dan ga ik ook voor nummer 2, humor en een sloeber moet gewoon een goede combi zijn en popie-jopies zijn nu ook niet mijn favoriet. Downloaden zou ik zeggen en idd met humor kan je weer een boel relativeren. Knuf!

 3. Nee joh Chuck :D God wat is die vent sexy, die zou ik zo willen bombarderen tot mijn scharrel ;-) Minstens voor een keer in de week ;-)

 4. Doe mij nr 2 maar dan… Geld is leuk, zou ik ook best wel wat meer van willen hebben, maar ik heb liever een grappige, lieve, schattige sloeber! En dan maar hopen dat we saampjes ontiegelijk rijk kunnen worden! ;-)

 5. Dan ga ik toch echt voor nummer 1! Ik kijk er verder niet naar, dus gekozen op uiterlijk en niet op karakter, maar misschien swtich ik wel heel snel als ik 1aflevering gezien heb ;)

 6. Je humor niet verliezen is in dit soort periodes heel erg belangrijk. Maar uh vrijgezel of niet, kijken mag toch altijd
  ;-) zowel door jong als oud. Ik moet je eerlijk zeggen ik kijk niet naar Gossip Girl maar als ik naar de foto’s kijken zijn het 2 lekkere hapjes waarvan nummer 1 mjin voorkeur heeft hoor. En de sensatiebakken hou je er altijd bij hoor. Lekker laten denken wat ze denken. Sterkte meis, geniet lekker van het mooie weer. Liefs en een dikke knuff Jeanine

 7. Alleen kijken als je vrijgezel bent? Man, heeft Ian dan even pech! ;-) Ik zit elke middag klaar voor ‘Ready Steady Cook’, maar blijf alleen zitten als mijn favoriete chef erbij is, als we samen film kijken zeg ik er gewoon bij welke mannen ik helemaal *zucht* vind en welke niet… :D En Ian vindt het dan alleen maar schattig, haha!

 8. JAAAA!!!!!! PENN/DAN IS MY MAN!!!!!!

  Hij is zoooo lekker! René is ook lekker hoor, maar Penn/Dan…..ZUCHT…

  Nate mag er ook zijn, maar is ga voor Dan!

  Zo, nu ga ik weer verder met het echte leven! Vanaaf ga ik weer dromen over Dan!

 9. Ik ga voor Dan! Nate is niet echt mijn type zeg maar.. Ik heb ook het hele 1e seizoen al gekeken. En heb nu ook al de eerste paar afleveringen van seizoen 2 gekeken. Helemaal te gek :) Sterkte

 10. Hummmmm ze zijn allebei niet echt mijn type, ik moet ook zeggen dat ik niet echt meer naar andere mannen kijk sinds ik mijn ventje naast me heb. Raar he, andere mannen interesseren me gewoon niet!!

  Enne, over je kut gevoel, het heeft geen zin om de hele dag door alleen maar te zitten mokken, blijf een beetje grappig doen over de situatie soms, anders stort je echt helemaal in! Keep smiling, en soms mag je je echt wel even rot voelen!

  Knuf, liefs Joyce

 11. Zolang ik de baas kan blijven over de rijke kerel, ga ik voor hem :P Ik heb altijd al eens vreselijk verwend willen worden! Hierrr met die kado’s en laat dat geld maar rollen baby!

 12. Jemig meid, ik loop achter. Heb net je andere twee blogjes gelezen en schrok wel hoor! Echt ontzettend jammer, hopelijk kom je er snel weer bovenop want dit is ook niet leuk!

  Chace/Nate is het knapst, zekersteweten! Maar Penn/Dan is meer het “boy next door type” wat mij toch ook wel aanspreekt. Lekker ravotten met zn 2en maar toch voorbeeldig voor de dag komen :P

 13. Chace <3! Niet als in Nate in de serie, alhoewel ik denk dat hij meer door de omstandigheden tot zijn acties wordt gedwongen dan vanuit zijn persoonlijkheid. Maar toch, hoeveel vrouwen heeft hij nu al wel niet gehad in Gossip Girl? En dan werd Blair ervan beschuldigd dat ze een slet zou zijn…

  Seizoen 2 kun je downloaden in streaming video via Sidereel.com of Surfthechannel.com.

 14. Ik vind ze allemaal sexy :$ Inclusief Chuck, hoe fout hij ook is :D Ik wist helemaal niet dat je relatie voorbij was! :( He ik ben ook veel te lang weggeweest. Sterkte meis!

 15. Oh oh shame on me maar ik heb slecht mijn lijstje-van-weblogs-die-ik-bezoek bijgehouden dus ik lees nu pas het ‘grote’ nieuws.. wat naar zeg :(. Ik wens je veel sterkte en steun toe (maar ik denk dat je die genoeg krijgt van je vriendinnen, gelukkig!).

  Ik vind Chuck de allerleukste (L). Ohmy die jongen kan stout-sexy-stoer kijken, yum :9. Hebben! Sorry ;). (Oh, je kan me even een mailtje sturen als je inmiddels nog niet weet hoe je kan downloaden.. dan krijg je een uitgebreide ‘tut’ over hoe je films, series, wat je maar wil kan downloaden op een veilige manier ;) hihi)

 16. Toen ik het eerste deel had gelezen, dacht ik “Goh, het lijkt me heel moeilijk om toch van die vrolijke, leuke stukjes te schrijven als net je relatie over is en je je eigenlijk gewoon heel rot voelt”. Toen las ik het kleine zinnetje onder de afbeelding.. Ik snap dat je ook leuke verhalen op je weblog wilt schrijven, maar hou je niet in voor ons. :) Ook al wil je 100000000 logjes schrijven over hoe slecht je je voelt, ga gewoon lekker je gang en doe waar jij zin in hebt.

  En om bij het eigenlijke onderwerp te kijken: ik kijk geen Gossip Girl, maar gezien die manschappen moet ik me er misschien toch eens aan wagen.. ;)

 17. Ik ga voor die rechtse! En downloaden doe je via torrentz.com gewoon even eerst bittorrent downloaden (googelen!) en daarna dus naar torrentz.com om te zoeken op die torrent!

 18. Jaa Gossip Girl <3
  Ik ben ook helemaal dol op Nate en Dan. En je moet seizoen 2 gewoon downloaden joh, ik heb de eerste twee afleveringen gezien en die moet je echt kijken! Als je wilt weten wat er gebeurt, post een commentje bij mij en dan vertel ik het je wel ;) maar misschien wil je het wel niet weten! :P

 19. hihi ik ben ook zo verslaafd ik heb seizoen 1 nu twee keer gezien en van seizoen twee heb ik nu dus drie afleveringen gedownload.. ik zoek gewoon op google naar gossip girl torrents en download dat met het programma vuze, gaat nog best snel ook! ik kan ook echt niet kiezen tussen ze! hoewel ik weet dat Penn in het echt ook ietys heeft met Blake (serena)..

 20. Wat moeilijk, ik kan geen keuze maken…. Ik vind de dames per definitie veel interessanter ;)

  PS. Ik heb je een mail met ‘instructie’ gestuurd naar het mailadres wat je bij mij invult als je reageert.

 21. Mhhh… ik heb de eerste 3 afleveringen seizoen 2 uit Amerika op mn laptopje staan :D!! Het wordt daar namelijk elke maandag uitgezonden, dus dan is het dinsdag gelijk downloaden geblazen. Even een korte bekentenis trouwens, ik heb ook wel iets met Chuck.. I know, hij is nog fouter dan fout, maar there’s chemistry hihi!

  Heb je trouwens die nieuwe serie van de makers van SATC al gezien? Wordt uitgezonden op RTL5, eerste aflevering 22 sep. 21:55…

 22. <33333333333333333333333333333
  Die is voor jou. Grapjes maken is okay, maar je mag ook best geen grapjes maken als je dat helemaal niet wilt! Ik vind bytheway, gossipgirl ook supertof! Heb alleen maar een paar aflveringen gezien en dus niet vanaf het hele begin, dus dat is wel jammer! Ik vind nummero 1 het leukst, want daar lijkt de jongen op waar ik nu een crush on heb!

 23. Haha ik stond een paar mensen voor jou in de rij met een vriendin van me, we stonden heel klungelig het drinken en onze patat aan elkaar door te geven :P
  Ik wist het niet helemaal zeker, haha als ik je nog eens spot zal ik je aanspreken ;)

  Liefs!

 24. Ik ken die serie niet, maar als ik op de foto’s af ga, zeg ik Doe mij die linker maar, haha! Net ff iets mannelijker dan die andere ;)

 25. Lullig he dat mensen ineens wel op je site komen kijken als je getrouwd bent, of er is een beeb geboren of een relatie is uit. Waarom geef je die logjes niet gewoon een wachtwoord? Dan ban je ongenodigde gasten van je weblog ;) en kunnen ze met hun nieuwschierigheid niks doen. Gossip Girl ken ik niet maar ik hoor er zoveel over dat ik het misschien toch maar eens moet gaan kijken.

 26. @ Prinsesje: Ik wil iedereen de kans geven om het te lezen, daar heb ik vanaf het begin voor gekozen dus blijft mijn weblog volledig openbaar. Ik moet gewoon niet te diep op dingen ingaan, dan werkt het prima!

  GG is zeker een aanrader!

 27. WACHTEN?! Zei je nog ‘wachten’?! En downloaden kan soms ook een beetje lang duren! Ik zeg: http://www.sidereel.com/gossip_girl en je kan de nieuwste 3 afleveringen meteen kijken :D En elke dinsdag komt er weer een nieuwe bij ;)

  Maar ehmm.. ik vind ze allebei wel erg goddelijk, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Penn. Ik kan het niet uitleggen, Chace is ook een knapperd, maar hij is te mooi (ofzo) dat het hem weer minder leuk maakt.. Oke vaag dit :P

  (wel een lange comment btw, maar over GG kan ik uren praten! <3)

 28. ik vind de serie dus echt twaalf keer niks. of die twaalf minuten die ik ervan gezien heb dan hahaha ik ben er echt.te.oud.voor.
  en voor die knulletjes ook hahaha ik zie ze en denk, leuke jochies. hoe erg is dat? ; )

 29. Wij hebben een bijzonder mooie nieuwe collega bij ons op school. Geweldig om naar te kijken. Helaas gaat hij ons binnenkort al weer verlaten…

  Live kijken vind ik toch leuker dan op de tv…

 30. Inderdaad een genot om naar te kijken ha ha ha, als ik moest kiezen (en niet naar de leeftijd hoef te kijken) zou ik zeggen Nate!!!

  Fijn weekend
  grts, Lonneke

 31. aaah ik vind het ook jammer van je breuk! we hadden het idd niet verwacht!
  maar je mag idd kwijlen bij deze twee mannen hoor :D ik ga voor Dan xD

 32. hi!
  En nu zie ik je ook nog toevallig in de yes staan! Goed bezig! Ik ben bij je blog terecht gekoemn via hyves.
  Ik ben net terug van een weekje vakantie, dus mijn blog heeft even stil gelegen. Maar ik pak het vandaag meteen weer op ( nadat ik door een bult werk/was/boodschappen heen ben)! Ik vind het echt leuk om te boggen, aangezien je dan lekker alles met iedereen kan delen! én heel leuk om andermans blogs te volgen uiteraard! Vind je het goed als ik een link van jou blog op de mijne zet? Dan klik ik zelf makkelijker verder (want hyves kijk ik niet meer dagelijks) en kijken er misschien ook andere mensen. Let me know!
  Kuzz Linde

 33. Haha hier nog een Gossip Girl slachtoffer. Ik ga trouwens absoluut voor Dan, alhoewel Nate ook niet verkeerd is hoor haha.

  Ik kijk de afleveringen van het tweede seizoen trouwens altijd op youtube. Gewoon “Gossip Girl Season 2 Episode 1” intikken en ik denk dat je dan wel wat vindt.

 34. Je bent in ieder geval wel goed!!! Ik snap namelijk niet waarom zoveel mensen Chuck zo leuk vinden, maar die heb jij er niet bij gezet haha. Ik zou voor Penn gaan <3 hij is zo schattig ;) Ik hou echt van Dan .. maar Nate is ook zeeeeeeker niet verkeerd!