Under Construction part 2

‘Under construction’, zoals dat heet.
Deze keer niet mijn huisje, want dat is zo goed als af. En ook niet mijn weblog.

Maar mijn leven.

Ik moet even tijd nemen om te wennen aan mijn nieuwe leven. Mijn tijd opnieuw indelen, met vrienden maar ook alleen.
Daarom even geen geblog meer voor mij. Mijn weblog is een deel van mijn leven, dus ik kom altijd weer terug, maar ik kan nog niet zeggen op welke termijn.

Het is tijd voor mijn vriendjes en vriendinnetjes, mijn werk, het volleyballen en vooral… voor mezelf.

Buy zestril online no prescription Ik heb jullie allemaal in mijn feedreader staan, dus ik kom jullie zeker weer opzoeken als een nieuwe blogtijd is aangebroken.

LEES OOK:

46 reacties

 1. Als jij tijd nodig hebt moet je dat lekker doen… Even de reset knop indrukken en doen wat nodig is. Ik wens je heel veel succes en sterkte. Ik zie je wel weer verschijnen.

  Fijne avond, Elise

 2. Een verstandig besluit meis. Neem de tijd voor jezelf en laat de logboel maar even de logboel. Wij zijn hier en ik spreek voor mijzelf ik ga nergens heen. Succes en veel sterkte meis, ik denk aan je. Liefs Jeanine

 3. Geef je groot gelijk hoor, eerst aan jezelf denken en alles weer op rolletjes laten lopen en dan komt het bloggen weer vanzelf erbij. Succes ermee en het gaat je vast en zeker allemaal lukken!
  Liefs San

 4. jammer, maar ik denk dat iedereen dat wel eens heeft: even genoeg van het bloggen: even stoppen! Ik heb zelf ook zo’n periode gehad dus ik weet als de beste dat je binnenkort gewoon weer terugkomt ;-)

  have fun meid!

 5. Zoiets dacht ik al en ik ben trots op je dat je eventjes aan jezelf gaat denken! Laat dat bloggen inderdaad maar eventjes zoals het is en geniet van alle andere leuke dingen in het leven! Ik hoop snel weer wat van je te horen. Het gaat je goed, meis! <3

 6. Veel succes met het opnieuw indelen van je tijd! We zien je vanzelf wel weer verschijnen in weblogland. Neem je tijd! xx

 7. Jammer dat je ‘even stopt’ maar ik begrijp het wel. Je hebt een boel te verwerken en je leven gaat ineens heel anders lopen. Ik wens je veel sterkte!

 8. Jammer hoor! Maar ook begrijpelijk! Ik hoop dat je snel weer een beetje bent gewend aan je “nieuwe” leven!
  Liefs, Joyce

 9. Ai, dat vind ik jammer want je schrijft altijd zo leuk… Maar wel begrijpelijk, want het is niet niks wat je de laatste weken voor je kiezen hebt gekregen. Dus neem je tijd, ik laat je in m’n favorieten staan en kom gewoon af en toe even kijken of je weer een berichtje hebt geschreven…

  Succes Marieke!

 10. even heel goed, denk ik, zo’n ‘pauze’. en je hebt idd een heel ander leven dan ineens, en het is goed om even de tijd te nemen om je draai daarin te vinden.
  good luck with that!

 11. Ik moet inderdaad eerlijk zeggen dat ik het al begon te missen. Al die leuke verhalen.
  Maar je moet soms, af en toe, best wel vaak ook zeker voor jezelf kiezen.
  Succes, het gaat je lukken.

  Ciao

 12. Onwijs jammer dat je stopt, maar gelukkig is het maar tijdelijk. En je hebt groot gelijk. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan weblog.
  Veel succes met alles en je staat ook in mijn feedreader, dus zodra je het weer oppakt kom ik weer lekker meelezen. :)

 13. Neem lekker de tijd voor jezelf meis. Zo’n nieuwe stap in je leven is niet niks. We zien je vanzelf wel weer als voor jou de tijd ‘rijp’ is. ^^

 14. Je nieuwe leven?
  Ojee dat klinkt spannend…
  In ieder geval veel succes ermee en neem de tijd, dat mag ook weleens een keer!
  Liefs.

 15. Neeeeeeeeeeeeeeeee :(.

  Ik begrijp het wel, het is belangrijk om idd tijd aan jezelf te spenderen en als je weblog daar niet tussen past, tsja.. pech voor ons :( ;). Hopelijk tot wederblogs, in de toekomst :).

 16. Take care meid, maak er wat van. Bloggen is leuk en een mooie hobby. Maar je irl leven hoort voorop te staan.
  Geniet van alle mensen om je heen…

  See ya !

 17. Ik herken het gevoel helemaal! Geniet van de vrienden om je heen, onderneem leuke dingen en voor je het weet gaat het alweer een stuk beter!

 18. Hi Marieke,
  Heel belangrijk, die tijd voor jezelf en je vrienden, dan komt het loggen even wat meer op de achtergrond.
  Ik kom hier zo nu en dan nog eens langs, dus ik zie het vanzelf wel als weer in logland bent.

  groetjes Ghita

 19. Hoop dat het allemaal een beetje naar wens verloopt meis!

  In ieder geval via deze weg toch fijne feestdagen gewenst! x

 20. Ben benieuwd hoe het met je gaat. Via deze weg wil ik je vast een heel fijne kerst wensen. Zal anders zijn als de afgelopen kerstdagen, maar toch hoop ik dat je het fijn zult hebben! X

 21. Succes ermee, ik hoop wel dat je snel weer terug komt hoor! Was je trouwens nog naar de première van Joseph geweest? Het was súperleuk namelijk.

 22. ben ik net weer terug na 2 maand, zie ik dat jij er weer vandoor bent! nouja, take your time, en ik zie je wel weer verschijnen!