I’m back!

Buying cannabis seeds legal in uk Generic detrol la Al een aantal keer had mijn muis op de link geklikt. En had ik de URL alweer ingetikt in mijn browser. Stiekem, om te kijken of er nog reacties waren. Op mijn afwezigheid. Werd ik wel gemist in blogland?

Maar stiekem ook omdat het gewoon weer kriebelt. Eenmaal blogverslaafd, altijd blogverslaafd. Zo is mijn ervaring al jaren, dus ook nu weer. Zeker nu ik (alweer bijna een jaar!) op mijn hele eigen domein blog, vind ik dat ie gewoon bijgehouden moet worden. Niet alleen betaal je er aardig wat voor, maar ook omdat het gewoon zonde is van zo’n mooie site.

Dus… here I am! Zet je schrap, want mijn blogtijd is weer aangebroken. Ik zal langzaamaan weer wat verhaaltjes schrijven en weer eens voorzichtig bij iedereen langsgaan. Ik zeg ‘voorzichtig’, want ik ben een beetje bang voor wat ik bij iedereen aan zal treffen. Waarschijnlijk hele lange lijsten met ongelezen blogjes… Maar goed, ik neem gewoon de tijd, want ik ben erg benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat.

Wat mij betreft: het gaat goed! De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt in mijn huisje, veel vrienden en vriendinnen gezien, mijn leven heringericht en mijn draai weer gevonden. Ik kan echt oprecht zeggen dat het goed met mij gaat en daar ben ik zeer blij om.

Ik ga maar eens beginnen aan mijn eerste logrondje sinds maanden! Whaaa! I’m back… :)

LEES OOK:

49 reacties

 1. Good to have you back. En helemaal fijn te horen dat je de draad weer hebt opgepakt en het goed met je gaat! Was derde kerstdag leuk met de dikkuhs? x

 2. Ik ‘ontdekte’ je toen je tijdelijk pauze hield. ammer, want je oude blogposts waren leuk om te lezen. Fijn dat je terug bent!

 3. JAAAAAAAAAAAA WHIEHOE!!!!!!!!!!! joepie, she’s back!!!!

  Meid, ik ben heel blij dat je er weer bent! Doe lekker op je gemak, zorg dat je het leuk blijft vinden.

  Dikke smakkerd!

 4. hee hallo!
  terug en goed in je vel, goed om te horen.
  (al volgde ik je twits in de tussentijd gewoon nog, dus echt weg was je niet)
  nou, schrijfse en ik ben benieuwd!

 5. Hee wat leuk dat je weer terug bent :) Ik heb zo vaak op je site gekeken om te zien of er nieuws was, maar niets, helaas.. Dus je werd zeker wel gemist in blogland, in ieder geval wel door mij :) Goed hoor dat je leven weer zo op de rails is, hopelijk ziet 2009 er rooskleurig uit voor je!!!

 6. Fijhijn! Ik ben blij dat je er weer bent. Gelukkig voor jou heb ik de afgelopen tijd ook niet zo heel veel geblogd (geloof ik ;-))

  Geniet!

 7. Hai meis, leuk dat je weer komt bloggen. Ja ellenlange lijsten kun je wel verwachten….maakt niet uit toch. vond het leuk dat je weer kwam lezen.
  Ik ben er klaar voor hoor, kom maar op met de verhalen. Fijn dat je weer lekker in ’t velletje zit.

  Liefs Elise

 8. Leuk! Kan niet wachten om je toekomstige blogjes weer te lezen!

  En wat fijn dat je je draai weer een beetje hebt gevonden!

 9. Wat fijn dat je weer terug bent (online dan)!! Natuurlijk heb ik jouw logjes gemist, dus ik kan weer komen buurten. Fijn om te weten dat het goed met je gaat. Dat klinkt eigenlijk als een geweldige afsluiter voor 2008. Dus…. veel goeds voor 2009 toegewenst!

 10. Wat leuk dat je ook weer bij mij bent komen kijken!
  Doet me goed te horen dat het met jou zo lekker weer gaat. :-)
  Als je huisje op orde is dan voelt een mens zich vaak ook al stukken beter.
  Heerlijk he die kriebels van het bloggen?
  het is dat ik nu 2 weken lang onbeperkt kan internetten maar anders staat het bij mij op een heel laag pitje. Heb namelijk internet met tegoed hier in Oostenrijk en tsja dat gaat hard met sites!
  Maar zal je zo goed mogelijk in de gaten blijven houden.
  Ook jij staat in mijn reader.
  Kom er rustig in. :-) Overhaast je niet, want dan is het plezier zo weer weg.
  En voor nu wens ik je alvast “ein guten Rutsch”. :-)

 11. Jaaaaa, daar is ze weer!! Leuk dat je toch hebt besloten om weer lekker te gaan loggen. Ik ben er helemaal klaar voor dus kom maar op met je verhalen hoor……super leuk!!
  Groetjes en een hele fijne avond, Jeanine

 12. Welcome back, afgelopen maand heb ik ook niet veel geblogd en het kriebelt ook weer om te gaan schrijven. Je klinkt in ieder geval weer vol enthousiasme en fijn dat het allemaal zo goed gaat. Ben benieuwd naar al je leuke schrijfsels!

 13. Goed om te zien dat je weer terug bent! Als ik een blogbreak(je) neem, gaat het toch altijd na verloop van tijd weer kriebelen ;)

 14. Ik heb echt vaak brouwertje.com ingetikt, om te kijken of je alweer terug was, maar helaas.. :( En nu zag ik weer een comment van jou, dus dat kon maar één ding betekenen :D Ik zeg: Welcome back!
  Ben blij om te horen dat het echt goed met je gaat. Ben stiekem ook benieuwd naar je huis, hoe je ‘m ingericht hebt enzo. Of mogen we dat niet weten.. ;)

 15. Gelukkig ben je er weer en een mooie voornemen voor het nieuwe jaar!.
  En goed om te lezen dat alles weer op de rails staat en dat het goed met je gaat.
  Geniet ervan en benieuwd wat je allemaal gaat loggen.
  Groet Rinus.

 16. Welkom terug, en fijn om te horen dat het zo lekker met je gaat.
  Je hebt gelijk, een domein kost best een boel geld dus daar moet je ook gebruik van maken toch. hihi.

  fijne avond

 17. JeuJ! ze is er weer! Was stiekem toch nog af en toe komen kijken hoor haha!
  Zelf ben ik niet meer aan de weblog eigenlijk! Ieeeeh! kan echt niet he?? :p
  Nouja.. ik blijf je lezen hoor!

  Goed om te lezen dat t goed gaat met je!

  Liefs Sanne (voorheen samme.web-log.nl)

 18. Geweldig om te lezen dat je terug bent en dat het zo goed gaat!
  Maar inderdaad, eens verslaafd altijd verslaafd!
  Good to see you back =D

 19. Yes! She’s back…
  Vlak voor nieuwjaar dat betekend alleen maar dat je het nieuwe jaar goed zal gaan beginnen. Anders kon je ons nog niet vertellen dat het goed met je gaat!

 20. Goed om te horen! Vind altijd leuk je verhaaltjes te lezen. Fijn dat het weer goed met je gaat, je mag trots op jezelf zijn! Jouw nieuwe jaar kan met een goede start beginnen!

 21. hai! ik kom binnen in je “nieuwe” blogleven en heb t oude nooit echt meegemaakt. nieuw jaar, nieuwe plannen! succes meid.

 22. Marieke! Wat fijn dat je er weer bent! Ik had er stiekem al op gehoopt en het ergens ook wel verwacht ;) Een heel fijn (blog-)jaar!

 23. Wel grappig om te lezen dat iedereen zijn blog heeft verwaarloosd en nu eind december begin januari weer aan de slag gaat met bloggen!!! Dus bij deze ik ben ook weer back om iedere week te posten.

  Heel veel liefs,
  Chantie

 24. Fijn dat je er weer bent!

  Ik moet bekennen, dat het bloggen er bij mij af en toe echt even helemaal bij inschiet…