New York, New York!

Sommigen van jullie kunnen zich vast nog die mooie trip naar Las Vegas herinneren, die ik met mijn werk maakte vorig jaar oktober. Wat was het groots, luxe, overweldigend en vooral: onvergetelijk. Las Vegas stond echter op de tweede plaats als het om Amerika ging, er was een andere stad die de nummer 1-positie op mijn verlanglijstje bekleedde. Jawel, dan heb ik het natuurlijk (hoe kan het ook anders, als vrouw) over New York.

Sinds de eerste aflevering van Sex and the City is het mij duidelijk: ooit moet ik daarheen. Ik zie mezelf al met een Starbucks-koffie en zoete cupcake door de straten struinen met m’n hoofd in m’n nek, opkijkend naar de indrukwekkend hoge gebouwen. Ik zou kwijlen bij de etalages van de mooie dure winkels, genieten van een musical op Broadway, chillen in Central Park, m’n hoogtevrees bedwingen op het Empire State Building en wandelen over de Brooklyn Bridge. Ik wil me een filmster voelen op Times Square, varen op de Staten Island Ferry, poseren voor een foto op het trapje van Carries (SATC, red.) huisje en me de adem laten benemen door Ground Zero. Allemaal van die typische NYC-dingen – vooral heel cliché allemaal. Heerlijk. Na Las Vegas wist ik het al helemáál zeker: Amerika trekt me en ik wil meer, meer, meer!

And guess what: ik ga het nog krijgen ook… :) Volgend jaar februari gaan we met het werk (jaja, alwéér) voor een paar dagen naar New York City. En wel voor iets heel speciaals: één van mijn ‘bazen’ (heb zo’n hekel aan dat woord, maar ‘werkgevers’ klinkt ook weer zo officieel – zo zijn wij op kantoor helemaal niet met elkaar) heeft de ware liefde gevonden bij een New Yorkse, is daarheen vertrokken en onlangs zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Het was een mooie kleine en intieme ceremonie die dag, maar in februari gaat het groots gevierd worden. En wij zijn erbij! Wat er de rest van de tijd op het programma staat is nog een verrassing, dus ik moet nog even zien of ik iets van mijn hierboven beschreven fantasieën kan gaan waarmaken, maar feit is en blijft:

IK GA NAAR NEW YORK!!!

Oh ja, maar eerst ga ik natuurlijk nog naar Barcelona… ;)

LEES OOK:

57 reacties

 1. Zo leuk! Als ik jou post lees, kan ik alleen maar denken “Ja! Dat ga ik ook doen” “Jaaaa, dat ook!!” “Oh! En dat ook!”
  Als jij terug bent ga ik zoooo genieten van je post, om vervolgens daarna zelf te gaan :D
  Ben erg benieuwd in wat voor hotel jullie gaan slapen enz.
  Het word vast en zeker geweldig :D

 2. Fantastische stad! Ik ben er geweest, heeeeerlijk. Wil wel weer een keer terug. Voelde zo vertrouwd gelijk ook. Heel gek.

  Maar wens je echt alvast super veel plezier :-D

 3. wauw, klinkt heel erg goed! hopelijk hou je wat tijd over voor sightseeing! New York scijnt helemaal fantastisch te zijn… Leuke vooruitzichten heb je met al die reisjes! :)

 4. You’re a lucky girl!!
  Helemaal tof zeg. Ik weet zo wel een aantal mensen die gewoon onwijs jaloers zouden zijn.
  Ik zeg: het is je gegund! Eerst naar Barca en vervolgens New York. Tofffff!!! :-)

 5. Ik heb er ook ontzettend veel zin in! Ik hoop dat er voor alles genoeg tijd is, maar 1 ding is zeker…. meer dan 5 uur slaap per nacht gaat je niet lukken! :-D

 6. Jaloers! :) Zelfs als een man!

  Ik heb de reisgids van New York al beneden op de tafel liggen, nu nog de tijd vinden om het eens echt te ondernemen.

 7. Weet je zeker dat jullie geen management assistente kunnen gebruiken ?

  Ik wil ooook.
  meis wat een leuke trip heb jij voor de boeg..wij willen wel mee genieten van de foto´s en de verhalen hoor.

  Fijne dag, Elise

 8. Erg leuk dat je naar New York gaat. Hopelijk kan je wat doen van die dingen die je allemaal hebt beschreven! Zou leuk zijn :)

 9. Mag ik niet bij jou komen werken? Ik ben nog steeds helemaal gek van NYC, ben er al een paar keer geweest, maar het blijft een topstad!

 10. Leuk joh! Het rekt veel mensen aan die stad, maar mij dan weer helemaal niet. Ik houd ook niet van SATC haha… Maar toch, jij hebt echt geluk met al die trips!

 11. Wauw, echt supergaaf!! Lijkt me ook echt super om daar eens rond te struinen!
  En eerst naar Barcelona, fijne vooruitzichten!! :)

 12. Mijn jaloersheid is met de seconde gestegen… echt suuuper tof dat je er heen gaat!

  En ik wist ook helemaal niet dat je ook op de première was! Stom, anders hadden we inderdaad wel even kunnen meeten! :) Was je ook op de afterparty?

 13. Zit gelijk met het liedje van Frank Sinatra in m’n hoofd. Helemaal geweldig en dat wordt natuurlijk lekker ff shoppen en wat leuk dat jullie op het feest mogen komen.

 14. Ik ga volgend jaar ook naar mijn geliefde in Newyork!!!.
  Het was liefde op het eerste gezicht en helaas wel op afstand, maar volgend jaar November om precies te zijn 7 November 2010 gaan we elkaar ontmoeten en hopelijk dat ik het ga redden ;-).
  Het heeft wel wat voeten in aarde gehad hoor!!!.
  Groet Rinus.

 15. Relaxed! Ik vind NYC wel een leuke stad. Veel plezier alvast. Ik ben vooral benieuwd naar New Orleans (maar daar ga ik vrijdag naar toe als het niet zo regent. Anders morgen) en San Fransisco.

 16. Meis, je gaat het helemaal geweldig vinden, heb daar constant aan je gedacht! Ben nu al benieuwd naar jou foto’s!
  Wat heb je toch een zware baan!

 17. Oooooh wat gaaf allemaal, ik weet zeker dat je je weer heel erg zult vermaken. Ik ga in januari met mijn werk of naar Barcelona of naar Madrid. Ook niet verkeerd zou ik zo zeggen hahahaha. LIeve groetjes en een hele fijne avond, Jeanine

 18. o wat gaaf! en wat een leuke baas dat jullie allemaal mee mogen komen vieren =) en eerst nog naar barcelone, pfff, ik word me hier bijna jaloers.
  *isweg*

 19. Wat gaaaaaaaaaaf *jaloers*. Hehe, misschien moet ik die politieke journalistiek toch maar overboord gooien en gewoon bij een vrouwenmagazine gaan werken ;).

 20. Ik zou zeggen: neem een lege koffer mee en vul die helemaal met Urban Outfitters!! Die winkel is echt te geweldig!

 21. Hoe nice ! :D wil ik ook zo graag heen. en naar LA. me neef gaat ook naar new york+LA. een droomvakantie dus :D

 22. Wat vet!!! Ik wil er oooit een keer heen..maar of dat ooit gaat gebeuren? Haha in ieder geval heeeeel veel plezier!