Aangenaam: G-spot expert

Stiekem wil ik graag beroemd worden. Naja, stiekem… Ik heb het er eigenlijk best vaak over. Het lijkt me heerlijk om als celeb door het leven te gaan: al die (voor het plebs gesloten) deuren die opeens geopend worden… Ik zou er best aan kunnen wennen!

Als hoofdredactrice van Ze.nl hoop ik al een beetje op de goede weg te zijn. Via Twitter weten ze me in ieder geval al te vinden, want onlangs werd ik door journalist Jochem aangesproken: of hij me mocht bellen voor een artikel dat hij aan het schrijven was voor het tijdschrift Grazia. Toen ik vroeg waar het dan over zou gaan, kon ik na zijn antwoord een lachkriebel bijna niet onderdrukken: Jochem wilde mijn mening over de vrouwelijke G-spot…

Nu moet je niet denken dat ik nou zo ervaren ben op dat gebied en daar ook graag mee naar buiten treed, maar de reden dat Jochem mij als bron wilde aanhalen in zijn stuk is dat Ze.nl regelmatig over het onderwerp (en seks in het algemeen) schrijft. Om onze lezeressen te informeren en vermaken; sex sells, ook bij ons. De vele artikelen op ZeVrijt worden nog altijd het best gelezen van de hele site, dus ja, wij worden als Ze.nl zijnde gezien als expert!

Aan de telefoon vroeg ie mij naar het onlangs gepubliceerde Britse onderzoek dat de G-spot niet zou bestaan. Ik had inderdaad gelezen over deze openbaring en gaf zo goed en kwaad als het ging aan dat ik het maar een onvolledig en weinigzeggend onderzoek vond. (Mijn letterlijke quote moet je maar lezen in de Grazia van deze week.)

Toen ik het zelf in het blad zag staan, een paar dagen later, was ik eigenlijk gewoon hartstikke trots. Mijn mening telt inmiddels (blijkbaar) en ik stond daar maar mooi met mijn volledige naam en ‘Ze.nl’ erbij vermeld. Samen met twee toppers uit het vak niet te vergeten: de hoofdredactrice van VIVA en de hoofdredacteur van Men’s Health waren ook geraadpleegd…

Weer een stapje op de carrièreladder erbij, op naar de volgende!

LEES OOK:

53 reacties

 1. Goedzo! Trots! Zal ‘m eens lezen deze week :-) En tjah, ook bij mijn opleiding ontkom ik waarschijnlijk niet aan beroemd worden ;-) Maar ik wil liever nog mooie rollen spelen en stukken maken! Maar zal je meezeulen naar mijn 1e première ;-) xoxoLins

 2. Ja, ik heb het vanmiddag in de supermarkt opgezocht :D Mijn lieve vriendinnetje wordt beroemd! En best nog een uitgebreide quote ook!

 3. Gaaf is dat hè? Ik ben voor mijn werk ook al een paar keer door landelijke media geraadpleegd en zelfs twee keer op tv geweest. Dat geeft zeker een kick! Ga zo door :)

 4. En of wij G-spot experts zijn! Wij van Ze.nl weten er ALLES van… Vragen? Kom maar bij ons! :P

 5. Ik las het artikel in de Grazia en zag ineens je naam staan! leuk dat ze je daarvoor benaderen.

  Marieke Brouwer, Hoofdredactrice/G-spot expert

  kan zó op je CV ;)

 6. Haha, handig toch?
  Ik vind trouwens dat jij al best beroemd bent hoor – beroemder dan ik in ieder geval (niet dat dat nou zo moeilijk is ;p)

 7. Wat leuk! Zal het artikel eens opzoeken. Ben sowieso wel benieuwd naar dat onderzoek omtrent de G-spot hahaha.

  Overigens stond ik een tijdje geleden hier uitgemeten in de krant, met een project wat ik leid. Nou wil ik helemaal niet beroemd worden (integendeel), maar toen was ik al best heel trots. Kan me voorstellen hoe dat dus voor jou moet voelen :-)

 8. Toppie !!!!!!

  En dan nu op naar je intervieuw met mijn kanjer.als zijn nieuweCD uitkomt en dat hij binnen kort Vader wordt, Met een programma bezig is “Zij Gelooft in MIJ”
  dat VVAL presenteerd hahahahahahahahahaha !
  En dat Marian zijn grootste Fan is. Dat vooral niet vergeten.
  En durf je niet alleen. Thinking of ME !!!!!!
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!

  Jij komt er wel Grootte Marieke en dan ben ik diegene in ieder geval ,die je al kent vanaf de luiers.
  En ZO is het hahahahahahahahaha !!!!

  GRTXXX
  Marian

 9. Heel erg goed bezig Marieke! Naast dit artikel ben je toch al vaker geïnterviewd op andere blogs, toen ook op Twee Punt Nul .net ofzo? Het is in elk geval een beloning voor je harde werken en een blijk dat je goed bezig bent, dat mag best! :)

  En als je het dan mag combineren met een onderwerp als dit; tsjah, wat wil je dan nog meer? ;)

 10. wat tof dat je zomaar daarvoor bent benaderd!!

  hopelijk tel ik later ook mee haha, maar eerst mijn eigen blog eens bij blijven houden!!!

 11. Wat leuk!! Moet toch heel cool zijn om je eigen quote te lezen in een best goed verkocht tijdschrift. Je komt er wel ;-)

 12. Ik heb die artikelen ook overal gelezen, maar ik ben het er zoooo niet mee eens :P net als jij. Ik denk dat sommige meiden/vrouwen misschien wat minder gevoelig ervoor zijn, maar het bestaat wel degelijk!! :)

 13. Oeh wat gaaf. Jij doet dat ook gewoon maar even. Duurt vast niet lang meer tot je landelijk in alle media doorbreekt ;-)

 14. Goed gedaan! :) Het zal je vast lukken om beroemd te worden, je bent op de goede weg. En ik vind het leuk dat jij er zo open over schrijft, want mensen kijken mij toch vaak nog wat meewarig aan als ik vertel dat ik carrière maak en bekend wil worden met mijn leven en werk. ;)

  Heel veel geluk en succes! Liefs van Martine

 15. Er is niets mis met een gezond stukje ambitie, en zo te merken ben je al meer dan aardig bezig! Leuk hoor! En het leuke van zulke dingen is dat je steeds weer een trede omhoog wil. ’t Is ook zo met muzikanten interviewen, artikelen schrijven en fotograferen: je wil gewoon steeds weer íetsje meer, íetsje beter. Stilstaan kan altijd nog :-)