My New York State of Mind

Ik heb lang nagedacht over hoe ik alle indrukken van en belevenissen in New York zou kunnen vangen in één blog. Lopend door die drukke straten, opkijkend naar de immens hoge gebouwen, ploeterend door de sneeuwstormen, mijmerend in mijn zachte kingsize bed in het luxe hotel… Ik kwam er niet uit. Ook niet toen ik al lang en breed weer thuis was.

In mijn notitieboekje had ik al een flink stel onderwerpen opgeschreven, die ik dan maar allemaal in aparte blogs wilde behandelen. Maar het werden er te veel! Als ik ze allemaal af moet gaan, ben ik bij wijze van spreken in de zomer nog steeds niet klaar met bloggen over New York. Vandaar dat ik, om jullie toch een indruk te kunnen geven, maar gewoon een opsomming geef van onze activiteiten:

Sneeuwstormen, ijzige kou en gladde straten bedwingen, veeeeeeeel te veel shoppen (o.a. Allstars, Victoria’s Secret, Abercrombie & Fitch, Nike, Levi’s, souvenirs), een prachtig en gezellig huwelijksfeest van Eric en Debbie vieren (en ze is zwanger, jeeeej!), sjiek uit eten in het populaire Meatpacking District en daarna stappen in een hipperdepippe dure club, met een citybus door de hele stad rijden om van alles te bewonderen (véél is herkenbaar uit films en van series!), veeeeel en lekker eten, onze ogen uitkijken op Times Square, wandelen door Central Park en een cupcake eten van Sex and the City’s Magnolia Bakery. Gelukkig verliepen de vliegreizen ook zeer smooth (thank God…).

Samenvattend zeg ik maar één ding: Alicia Keys heeft gelijk! De plaatjes hierboven spreken voor zich: ik wil zo snel mogelijk weer terug… I fell in love!

LEES OOK:

43 reacties

 1. Geeen foto’s ?

  Maar ik vond Boston ook al zo indrukwekkend dus ik kan mij jouw gevoel goed voorstellen

  Wanneer ga je weer ?

  groetjes Elise

 2. Ik kan me er nog steeds niks bij voorstellen maar ik vind het apart dat zoveel mensen verliefd worden op new york. Mijn nieuwsgierigheid begint geprikkeld te worden :D

 3. Ik kan me er zo niks bij voorstellen dat het echt zo’n geweldige stad is!
  Nog steeds niet, na aaaaaal die blogs die ik er al over heb gelezen hihi!
  Maar ben blij dat jij het leuk hebt gehad!

 4. Nou zeg lezers zijn zo te zien ook nooit tevreden :P. Maar ik kan maar 1 ding zeggen; Jij hebt het druk gehad zo te horen in New York? :D
  Ik had op twitter al gelezen dat je het leuk vond en als ik zie wat jij gedaan hebt, dan moet het ook wel :D.

 5. Kan me voorstellen dat het lastig is om zo’n ervaring in een blogpost te verwerken. Maar het is mij wel duidelijk dat je onwijs hebt genoten! :)

 6. Wist ik wel! Geweldige stad… Ik had niet anders van je verwacht. Maar foto’s zouden niet misstaan hoor!

 7. Dat vind ik nog steeds cool. Elke keer als ik een film/serie kijk die zich afspeelt in NYC dan roep ik: Daar ben ik geweest, oh en daar ook! Oh op die plek heb ik gestaan blabla.

  NYC rocks!! Wil graag weer een keer terug!

 8. Pfffft, jaloers…. Dat is echt alles wat ik kan uitbrengen, het ziet er geweldig uit en je kan gewoon aan jouw foto’s zien en de blik die je erop hebt dat je genoten hebt :D! Leuk!

 9. Als ik zo je foto’s zie en je enthousiaste tweets is New York duidelijk een stad die hoger op mijn lijstje met te bezoeken steden moet komen te staan. Misschien eens kijken of het in het voorjaar iets gaat worden met een lang weekend :-D

 10. Wat kan ik zeggen… Bedankt voor je komst! Ik hoop dat ik iedereen snel weer in New York zie. Als je gewoon een paar maanden niks uitgeeft aan kleren dan verdien je het terug om hier te shoppen.. gratis vakantie!

 11. Oh, wat gaaf dat je in New York bent geweest. ’t Is alweer veel te lang geleden dat ik er geweest ben! Was het wel te doen met die kou? En gefeliciteerd voor Debbie! Echt leuk voor haar dat ze zwanger is. Snel weer terug gaan, hè!

 12. Alleen al om al die immense gebouwen (skyscrapers) te zien zou ik er eens naar toe willen. Wie weet ooooit, er staat te veel op mijn lijstje waar ik nog eens naar toe wil ;)

 13. Ooh, zo zo zo zo vet! Van mij had je er best wat meer blogjes over mogen besteden, hihi. Dus een nieuwe trip naar NY is al geboekt ;)?

 14. De mooiste herinneringen zijn vaak niet te omschrijven. En gelukkig maar want dat maken ze wel zo speciaal. Zo te zien was het super, ben wel jaloers hoor!

 15. En ze heeft volgens mij (ik was er niet alle uren bij) 72 uur lang met een vette big smile op haar bekkie gelopen. Was erg leuk. Worden geboortes ook niet altijd groots gevierd in de States? ;-)

 16. @ Robert: Ik denk het wel! Dat betekent dat we over een maandje of 6 gewoon weer terug moeten… Jeeeej! ;)
  Het was geweldig hè?!

 17. Goh dat klinkt wel heel erg gaaf! Ik zou er ook graag een keer naar toe willen maar het is volgens mij niet heel goedkoop!