Hemd van m’n lijf

Ik maak er geen geheim van dat ik best graag beroemd zou willen worden. Om dat te bereiken, is het natuurlijk belangrijk dat mijn naam (en Ze.nl!) veel over het internet rondzwerft. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik al een aantal keer ben gevraagd voor een interview. Na Joost, Saar Purchase lady era reviews en MylA?ne, was het nu Simone die me mailde met de vraag of ze me het hemdé van m’n lijf mocht vragen.

Ze heeft het uitgewerkt tot een leuk en lekker leesbaar interview, waar ik weer heel blij mee ben. Dankjewel Simoon!

Lees het interview HIER Where to buy xenical in bahrain !

LEES OOK:

29 reacties

 1. Ah tof Marieke, graag gedaan hoor!! Vond het heel erg leuk en je hebt overal zo leuk antwoord op gegeven… Je begint het te leren, haha ;)!!!

 2. Ik had het interview al gelezen vanmorgen en mijn complimenten aan Simone en jou daar gegeven. Maar ook hier dan nog eventjes :D

 3. Heey Marieke,

  Alles goed??
  Wat een leuk interview weer.
  Ik wil eigenlijk alvast een handtekening, die wordt later veel geld waard denk ik zo..
  Eigenlijk heb je het allemaal best leuk voor elkaar he.. Dat vind ik leuk om te lezen..

  Knuffels

 4. Leuk geschreven, het interview. Leest lekker vlot weg. Je bent aardig op weg met het beroemd worden! You go girl!

  Tijne

 5. Kun je niet zingen ? Anders doe je toch mee met X-Factor : ) ben je zo beroemd en wij stemmen allemaal op jou ! Wedden dat je wint haha

  fijne dag meis

  Elise

 6. wat een lang interview!!! sorry hoor hahaha maar ik bleef maar lezen.. las ook dat ik te oud ben voor ze.nl hahaha dacht ik al ; ) ben het met je eens dat het weblogwereldje als een warm bad aan kan voelen, daarom blijf ik er ’s avonds soms te lang inzitten ; )

 7. Wauw leuk interview! Die bekendheid moet toch ergens beginnen he? In dit geval met interviews, wat ik al een grote stap vind :) Gewoon doen wat je leuk vindt en goed in bent. Je komt er wel!

 8. Haha leuk :)
  Ook leuk om iemand zo op die manier te ‘leren kennen’ (wat overigens niet zo stalkerig bedoelt is als het waarschijnlijk overkomt ^^)