Appeltjeshaat en -liefde

Ik heb een haat/liefde-verhouding met Apple. Ik zweer al jaren bij mijn iPhone en hou oprecht heel veel van mijn MacBook, maar op de een of andere manier wordt mijn liefde lang niet altijd beantwoord.

Zo ook weer vandaag. Ik had het al heel lang uitgesteld, die software-update van mijn iPhone 4. Ik kreeg steeds een melding dat er een nieuwere versie beschikbaar was, maar ik durfde niet. De vorige keren dat ik mijn telefoon moest updaten en dat na lang twijfelen met angst en beven dan toch maar deed, ging het fout.

Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar hoe ongelofelijk makkelijk de iPhone ook is in gebruik, zo ongelofelijk moeilijk gaat het updaten ervan. En nu weer: ik besloot me eraan te wagen en wederom liep het mis. Mijn software werd netjes geupdate, mijn contacten en sms’jes bleven bewaard, maar al mijn apps waren weg. Foetsie. Een lege iPhone en dus: PANIEK. Wat moet ik zonder WhatsApp, Twitter en Facebook onderweg?!

Ik heb weer zitten vloeken en tieren achter mijn laptop en wanhopig om raad gevraagd op Twitter, maar alle adviezen die mijn volgers me gaven, werkten bij mij niet. Er zat niets anders op dan mijn apps, die gelukkig nog wel in de App Store op mijn telefoon stonden onder Aankopen, één voor één weer te installeren. En ik had er nogal wat, weet je. Allemaal netjes gesorteerd in handige mapjes.

Ik ben er zo ongeveer de hele middag mee bezig geweest, tussen mijn vele werk door. Ik moest en zou het weer goed krijgen, want mijn telefoon is mijn alles. De volgende keer dat Apple weer met een update komt, laat ik het maar over aan een van de vele experts onder mijn Twitter-volgers, denk ik. Ik nodig er wel eentje uit voor een etentje ofzo. Niet meer die stress. No more. De scheidingslijn tussen haat en liefde blijkt op zo’n moment weer veel te dun!

#hoezoverslaafd ;) Order flomax Email spy, Spy on iphone. Sarafem purchase

LEES OOK:

10 reacties

  1. Dit is 1 van de dingen die mij tegen houdt om een Iphone te kopen. Je bent niet de enige die ik hier over hoor en bij de Samsung is het echt zo klaar, de update. Je sluit de telefoon aan op de pc, kiest het programma en lopen ..

    Blij dat het goed gekomen is !

    fijne avond, Elise

  2. Ik ben ook super blij met mijn macbook, maar toen ik een paar weken geleden drie avonden bezig ben geweest met het aansluiten van een wifi-printer kon ik ‘m wel het balkon afgooien. Helemaal toen de printer bij mijn vriend (lees: windows!) binnen 3 seconde was geinstalleerd :( toch blijft het mijn beste aankoop ooit!

  3. Ohhh zonde dat je apps allemaal weg waren! Ik kan me om zoiets zo chagrijnig om maken, haha! Vanochtend wou ik op mn telefoon kijken hoe laat het was, en toen bleek mn telefoon kapot te zijn. Ik heb nu dus eigenlijk niks meer!