[VIVA] Van bordjesomdraaister tot tv-mama

‘En wie laat vandaag weer alle letters aan ons zien? Hier is ze: onze enige echte eigen… Leontine!’

Ongetwijfeld gaat er bij mijn generatie direct een belletje rinkelen bij het lezen of horen van deze zinnen. Leontine Borsato, toen nog Ruiters genaamd, maakte vroeger furore als de lieftallige assistente van Hans van der Togt. Die nam de mooie blondine onder zijn vleugels, waar zij uitgroeide tot dé trekpleister van het tv-programma Het Rad van Fortuin. Ze werd een begrip.

Ideale schoondochter
Leontine fleurde het stoffige spelletje met een even zo stoffige presentator flink op. Regelmatig verscheen ze in sexy rokjes, jurkjes, topjes en met ondeugende twinkelogen voor de grote muur met letters, om vervolgens galant heen en weer te paraderen en onderweg de juiste bordjes om te draaien. Het mooie was: ze werd nooit ordinair. Haar lieve uitstraling zorgde ervoor dat ze altijd de ideale schoondochter bleef, haar outfits zo gekozen dat het nog net stijlvol mocht heten.

Eigen boontjes
De carriA?re van Leontine ontwikkelde zich na Het Rad in rap tempo. Eenmaal kruiwagentje Van der Togt vaarwel gezegd, pakte ze diverse klussen aan als presentatrice en actrice. Ze trouwde met zanger Marco Borsato en kreeg met hem drie dotjes van kinderen, maar bleef naast het stempel ‘de vrouw van! altijd haar eigen boontjes doppen.

Contact dermatitis treatment claritin Buy cannabidiol cost Goedlachse mama
Tot op de dag van vandaag is Leontine die mooie, sophisticated, altijd vriendelijke dame die ze vroeger ook al was. Hier een daar een rimpeltje rijker en heel veel haarkleuren verder houdt Nederland nog altijd van deze goedlachse mama van drie. Dat ik haar afgelopen week mocht interviewen over haar nieuwste project, vond ik dan ook best wel bijzonder. Leontine Borsato is een A-list BN!er die hoog op mijn wensenlijstje stond.

Van Het Rad naar Hart in Actie
Voor modeketen Shoeby is Leontine het nieuwe gezicht. Aangezien ze dol is op fashion en door menig glossy is uitgeroepen tot meest stijlvolle vrouw, is deze klus op haar ranke lijf geschreven.

Alles staat haar fantastisch. Trek haar een vuilniszak aan en het verkoopt ongetwijfeld. Natuurlijk, Leontine wordt ouder en de bordjesomdraaister van Het Rad heeft plaatsgemaakt voor de tv-mama van Hart in Actie, maar haar uitstraling is nog altijd die van de vrouw met wie menig moeder haar zoon graag ziet trouwen.

Verstopt
Toch vraag ik me af of onze enige echte eigen Leontine van vroeger nog ergens verstopt zit. Die sexy, ondeugende sprankeling. Maar dat is een vraag die misschien alleen Marco kan beantwoorden.

Iphone spy, How to hack messages in iphone. Ook verschenen op Viva.nl

1 Comment

  1. Anouk 27 maart 2012 at 19:35

    Ik wist niet dat Leontine op tv kwam. Oh jee.